Thursday, 12 April 2012

natcomp is coming xD.

unga unga unga,this is not my sandwitch o_o''

haha :P sje je,intro sblom posting,ok xde papew crete sngt,hdup aq dh krang crete dh huhu,

x thu ap akn jdi,mybe aq akn mti kot lpas ni :-l

haha jk :P anyway,comp is coming,you know what that means??? LATIHAN PAGI!!! *joget clubing* woot woot!!!

haha and lao ad lthan pg ad la...... AQ BLEH TEPEK SOKMO NGAN DIE!!! *naek ats mja n clubbing*

o_o'' asl cmni?? farred2,ang gla ka?? :-l,ye kot -.-''

haha smlam kte gyut ngan bulat,lme gop ckap,pas2 aq kbo r ke die sruh die kbo ke ibu die psal ssak nfas 2

dgil!!! x nk -.-

pas2 mse ckap ngan die 2,ad r trkluor air mte sikit,evn aq pon x sdar kluor,syok sngt gyut ek pn :P

mse die kte suare aq mcm nk nnges je bru aq prsan,aq bkannye ape,aq syng die sngt5,aq x nk mnde2 jdi ke

die,aq nk brsme ngan die,until 4ever r lao bleh,sbb 2 la sye mnx sngt1000000000000 kat awk,jge r dri awk

2 and kbo la ibu awk tntng ni,lao ape2 jdi ke awk,smpai ble2 sye x kan maaf ke awk,t2 sye jnji :l

ok now pda bdop2 senior bnd yng laen,ok hmmmm,how shall i put this?? aq rse ad dri sek2 mg bnci ngan aq

kan??? x pe,aq x sloh kn mg,sbb mmg sloh aq x g bnd sokmo,tp x leh nk buad papew,smlam aq bru kbo ke

cg awie bnde btol,aq sbnornye x ske orng thu sngt psal ni,so plz,hormat skit la privacy orng ye :)

lao mg nk mroh gop,ikt pndai r,spe la aq nk lrang,jp2,just incase ade orng trase,yng ni aq tju ke awok2

sniour bnd,tp bkan sme,ad la 2-3orng,skit je la aq brase ngan die,yng laen sme aq cool je,baek2 lake,cme 2-3 orng ni je,mlaz r sbut nme,jdi gdoh kan ssh aq,kk,tite nk mndi lu,bdan dh trlalu hngit bau >.<

daaaaaaaaaaaaaa.........................

P/S:ur smile and your eyes make me waana dance ._.''

Tuesday, 3 April 2012

lme x on o_o''

oit!!

lme x blogging xP meh sni nk tiup skit,dah brhbuk dh :o

Fuuuhh!!! :o

huhu,x thu nk crete ape,anyway mybe ad stry ckit arini,ckit je,

kk,comp thun ni akn dilngsungkan pda 21/4 :o

yaaayy!!!!

akhirnye,lmenyela x maen utk comp :P

pas2 aq dh lme x maen snare aq o.o

lao x maen snare,awek aq pon x jmpe r D:

hri ni je jmpe utk skian lme,10 min je date o.o

x puas D:

nk buad cmne,so mybe next week la plak,aq pon nk mndi dlu

Daaaaaaaaaaaaaaaa..... ._.