Saturday, 24 March 2012

huhu tkot -.-''

huhu,bru je lpas bce blog,ad r crete ni psal die ni,hmpr mti dlam mmpinye o.o,die ssak nfas mse trtdo,kejut gle ble bce 2,sme mcm aq,aq prnh,2 kli infact,first skali lme dh,sjk aq duk kat rmoh lme lg,2nd tim mse thun lpas,hmmm,mybe 3rd time ni aq dh prgi kot :I hahahha,gura jer,tp lao bnde nk jdi cmne,x leh nk di elakkan,anyway,aq pon x thu nk post ape,lme dh ek pon tnggl,bsuk dh jdi,esk r nk mndi kan blogy ckit -.-'' haha and hri ni last exam aq,x thu la cmne rsult,hrap2 ok,tp rse2 x,sbb aq bnyk wak sloh ek pon mnggu ni =='' huhu hanya Allah je thu btape bnyk dose aq,well,nk chao lu,daaaaaaaaa.......

Thursday, 22 March 2012

freedom taken back -.-''

FUCK!!!!!!!! -.-

huhuhu,hbes la aq,sme kbebasan aq sme kne trik,

x leh msuk band

x leh maen music

x leh smbng lesen P aq

x leh dpat motor

huhu,all bcuz one mistake,aq g naek moto

huhu im so stupid,asl aq buad g2,huhu sbor jela,tp mnde yng aq vtol2 nk is 2 msuk bnd smule,aq dngr net comp x jauh dahmybe even less than 1 month,huhu,aq kne cri cre nk msuk smule bnd ad 2 cre,

do well in my examination oti1(ni pon x thu bleh ke x-.-'')

and bgthu lao msuk ni bleh dpat sijil kebangsaan,

well...
actually aq nk g comp ni sbb 2 bnde

!. nk maen lgu sweet child o mine and aq nk prcussion perfect

2. urm,yng ni rse x yh bgthu kot -.-''

oh well,aq akn try ckap ngan family aq,tlong doa etek ek ke aq ;)

:O daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Monday, 12 March 2012

funny and ohsem love story :P

haha,mse aq ad kat KL hri 2 ngan sdare aq lake,tbe2 sme orng crete gne ayh aq n mok aq leh knal,klakor la :P tp ohsem gop

mle2 gni,

mk aq n ayh aq prgi stu karnival kshatan,and mak aq ad kat bhagian prgigian,pas2 ayh aq skit gigi mse 2,so g la chek kat stu,ni 1st time mk aq chek gigi orng,die chek2 trcocok gusi ayh aq :P hahaha lwak2,pas2 mak aq kte srry,ayh kte xpe,skit je(control macho dpan awek hehe :P) pas2 die blik la,esk 2 die mri smule,

ayh: cik,skit lgi la gusi sye
mk:owh,sorry2,x sngaje
ayh:x leh r gni,cik kne byar blik r
mk:urm,owh,okay
ayh:jom pg mkan mlam ngan sye
mk:huh??
ayh:yeah :I
mak: owh tngok dlu,hmmm..... okay

so 2orng 2 pg mkan dinner,smpai stu jela aq thu,pas mse ayh aq nk mri jmpe family mak aq,mcm2 reaction ad r,klakor2 :P

M.anea: fajariah!!! fajariah!!! cina!!! cina!!! XO
P.fajariah: anea,kan kmi dh bgthu dah kat anea hri 2
M.anea:ble!! ble?!?!?! XO
P.mami:abng,hri2 dh bgthu dah

(pdahal x bgthu pon :P)

P.halimah:nab,ang btoi ka nk kat die,
mak:btoi,tp ang jngn habaq ka spa2
P.halimah:hmmm,,,aq xnak msuk cmpur dlam ni

M.zai :nab ang btoi ka nk kat dia??? bgos2!! jngn ptuz,aq skong XD

P.zunaidah and tok wan: *trik rmbut mak aq ._.''*

lol maen tug of war,ohsem!!!!

pas2 ayh aq jmpe la tok wan aq

ayh: mak,lao mak x bg x pe,kmi 2orng akn kwan smpai ble2,so xde pksaan
tokwan: *tngh tension,last2,bg jgop :P*

ad lg story die,tp aq rse mlaz nk crete,laen kli je la :P nk mndi dlu >.< daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Saturday, 3 March 2012

boring+sick+best day= xthu day :P

huhu,pg tdi aq orng ke last bngun,x thu kol brape,rse2 10.30,pas2 bngun 2 ambk air,skit tkak,huhu,laen trus suare aq,pas2 g mndi,trun,tngok2 mok aq sorng je,adk aq ngan ayh aq g bli breakfast,wow,first time adk aq g bli breakfast,slalu mlaz nk g bdop 2,pas2 lpas breakfast 2,x thu nk buad pe,g la maen guitar,maen lgu love drunk,ntah tbe2 je aq maen piano,pkat hntam je,jdi plop mcm cover utk lgu ni o.o ....ke kyboard aq ea brhantu ==''


haha pas2 maen la guitar,kat ruang tamu,pas2 insyirah msuik,pas2 lme2 2 bru prasan aisyah ngan ayh die tngh tngok,dngn aq pkai boxer je -.-'' hadoi,mlu gle,tngok la tmpat laen po li -.- lol jk :P pas2 ayh aq kte g get ready,nk g kuantan,hbes get ready 2,ayh aq sruh aq naek ngan pak din, o.o lak ikt gk??? hahaha best2,first tim g shopping ngan die,dlam krete 2 pe lg??? gocoh ngan insyirah r boh :D hahaha

smpai 2 trus g beki jam aspa,and thenm g kdai music,yng laen g tngok PC fair,gaq g kdai music,mcm bse la,tngok2 je,plan nk cri guitar amp,so dpat la a few info on the amp,so thu la nk cri amp guane skrang,pas2 g jlan2 sorng -.-''smbt,pas2 g bli waffel and tngok orng buad persembhan,tngok die maen alt2 music trliur rse $_$ hahaha,so trun,have a closer look,hbes 2 cri la dieorng,ad kat starbuck rpenye,mnum2 skit,aq order mocha,x hbes,kne share ngan adek aq,bginsyirah skit,mke die jdi kcut trus :P pas2 g blik ke krte,pas2 mkan dinner and got back,pas2 tbe2 je skit ple,ayh aq ajk nk g tngok bola,arsenal ngan liverpool,shit r,aq mmg nk tngok sbb due ayh aq ngan pak din msti beta nye hahaha,so x leh,duk rmoh,blik 2 smbng ngan mak aq skit,bkok sluor(pkai boxer) trus trjun ats ktil,still x leh tdo,skit ple sngat,so ambk ubt,still x leh tdo,fwck so bkok comp,bce la blog awek kte :P aq bce yng tntng duet aq ngan die thun lpas,hahaha kosek2 aq glak sekor :P,aq thu aq gle,aq gle kat Ayn Fathihah,huhu,sjak kblakngn ni,aq mmg syng die gle2 r,aq pon x thu npe,asyik2 mkir ke die,x leh nk stop,sbb aq pon x nk stop :Phahaha aq syng die,and die syng aq XD hbes crete,xdk doh orng laen,full dah :P so blog la kjap,so rse nnti tdo mkir ke die je la,hlang la kot skit ple aq :P die la ubt aq XD kk la,aq pon dh ngntuk,nyte2 yall

P/S : huhuhu awk jge la dri awlk ek,x yh la rsau tntng sye,sye shat je(bior pon skit -.-'') haha jk,sye shat XD, huhu pas2 jngn lpe mkan ubt and nsi,important tau,sye pon buad bnde sme ,love you