Tuesday, 31 January 2012

huhu,tension tension

huhuh,aq happy ramai orng nk msuk prcussion,tp tension ble dngr sme pkat2 nk maen snare,hadoi,why?!?! rmai gle,aq pon x thu,aq ingt nak naek tom tp ad msalah skit,first aq kne cri plapis snare sorng lg,bru bleh naek tom,tp ad stu msalah lg -.-'' ad bdop bru,name die syukri,rse2 die bleh maen tom,huhu,lg pon die pnah g kem music,lg layak r die maen tom bnding ngan aq,so x thu la,aq juz bleh tnggu je,anyway,tdi atyn nisah mri,die mri mlawat n jual coklat XD so sblom nk bli aq pkir lu,nk bli ke x?? huhuhu bli je la,bior r doctor x bg aq mkan bnde mnis,lg pon aq x breakfast tdi,so bleh r gnti breakfast aq,lg pon nnti ssh dh nk jmpe die,so tlng la die skit,hahaha tdi kte tnjuk jam bdop2 kite kat ayn :P tp x smpat nk tnjuk die lmpu wrne wrni,huhu mybe next time,ok,kte nk cao lu,mybe after mndi aq bleh mkir straight skit,chao..

P/S: you cannot blame gravity for falling in love with someone*albert einstein* hahaha true2

Monday, 30 January 2012

kite tak malu :P

hahaha tdi mse rhat 2,mierah tnye papa' ad mne,aq kte r ad kat ats lg,tngok2 mimi ad sbloh die,hahahah,brigad sdoh,nk jmpe papa' r 2 :P pas2 ble ala blik 2,aq tnye papa' die jmpe x,die kte x,lak,asl x jmpe plop???? lao aq ngan ayn jmpe dh rse :P cnthnye mcm tdi mse hbes skoloh,farah pnggl,die kte ayn pnggl,so pg la,pas2 kte x pnggl,aik??? yng mne 1 ea?? -.-'' hahaha so ngan buad mke x mlu,dduk je la sblah my sayang :P and mle la tite smbng 4 orng,aq,ayn,ecah n farah,hahaha bez :P maen bkor farah and ayn XD pas2 farah n ecah blik,so tnggl aq ngan gugurl aq :P smbng2 ckit,pas2 brigad ngan atyn and raby,huhuhu pas2 ngan rafiq and ammar -.-'' last skali ngan tikah,huhuhu dah2,kne blik,kan ayh aq blebe kkg,so blik,smpai umah pon dkat 4,blik2 2 trus ngaji,and pas2 mndi and solat,pas2 trus wak homework,pas2 ayh aq pnggl aq,ingt ke pe,die tnye bkpe x mkan lunch,aq kte mlaz r,ad bnyk homework,so kne mroh skit,pas2 kbo ke ayn,die plop mroh aq huhu -.-''so kite mcj ayt2 sdeh ngan die,kuat ngjok bdop 2 -.-'',hahahah pas2 hbes lake 2,ayh aq bwk g klinik,aq x brape shat utk brape hri ni,pas2 doctor kte r,aq kne krangkan mnisan2 skit,WHAT?!?! asl plop?? aq kncing mnis ke o.o'' doktor kte x,cme mnde mnis 2 kan pnas,sbb 2 la aq slalu skit tkak,prot,n dmam skit,huhu wak kejut aq je,pas2 blik,and the end la kot,anyway aq nk tdo lu,bdan mmg rse lmbek r huhu -.-'' chaoo.....

my ehem ehem

hmmm,sje nk crete ckit about my girl ;) nk bangga ckit psai die :P

ok2,spnjng aq kapel ngan die,mmg bez r,slalu buad aq eppy XD sbb 2 la aq syng die ;) korng ad ke??? xde kan?? aq srong je :P jngn jelez,huhuhu,die pnah kte kat aq,lao awak syng seseorng itu,lbeh baek awk lpas kan die,huhuhu msalahnye sye x syng awak,sbb 2 x leh lpas,sye SAYANG SAYANG SAYANG SAYANG SAYANG awk!!! :P so x leh nk lpaskan awk,srry :P huhuhu,sye x thu sye pnah bgthu awk ni ke blom sbb dh nyanyuk dah =='' tpi sye mmg gle5 syngkan awak :) x cye awak tnye la abng angkat awak or mybe your tokki :P sye rse x pnah lg sye syng orng smpai tahap ni,siap buad jnji ke dri sndri,jnji pe?? hahaha x leh bgthu,xde orng thu,cme aq sorng,smpai skarng aq msih pgng pde jnji 2,lao nk thu,jngn hrap r,aq akn brthu ble smpai msenye nnti :P mybe x kan bgthu lngsng :P , anyway konklusi nye,aq mmg syng die tahap gaban :P xde orng bleh rmpas die dri aq :P im serious :I or ill kill you -.- anyway nk out lu,bru je hbes ngaji,time 2 mndi and solat, da......

Sunday, 29 January 2012

alex goot

huhuhu your music inspired me more and more :)
plz guys, tngok r cover2 die,best in the world gua ckap kat luw ;)

not something im born with

hmmm,rmai orng kte ni aq cekap,cnthnye maen snare,buad math,speaking english(bkan nk prasan ) actually aq nk kte stu je, aq bkanye lahir2 bleh buad sme 2,sme 2 dtang dri efford aq sndri,math is bcuz aq mnat so slalu buad ltihan,speaking 2 sbb trpkse kat rmah aq,lao ckap mlayu mmg ssh nk communicate ngan ayh aq,n bhagian music plop,yng ni mmg 100% usaha aq,bkan sbb talent ke ape,x cye?? tnye r bdop2 seniour yng lme msuk bnd sblom aq,cnth rafiq ngan firdaus,mmg trok gle r aq maen,memalu kan,tp alhamdullillah aq bleh gop maen,2 je nk kte,so jngn kte aq ni talented ke ape,lao ikt nye mmg aq ni kosong je,xde papew yng aq achieve dlam hdup aq hmmmm,kk la 2 je kot nk bgthu,x thu dh nk ckap pe

P/S: pde sniour or junior band,lao bce post ni,n rse aq ni prasan srry ek,xde niat pon nk blagak,aq ni x tahap orng pnggl proffesianol lg,still ameutur

kari kepala kucing ._.

Friday, 27 January 2012

arigato!!!

huhuhu time kasih bulat sbb redisign blog kte ni yng dlu nmpk cam taik :P hahaha,FYI ppl,mkwe tite hias blog tite :P comey jdi mcm die, huhu,ape lg ek?? owhyea,hri ni annivasary kte 2 :P dh ckup 7 b;an,huhuhu lme jgop,hrap kkal slame2nye,,,huhuhu,,,befday bulat nk mri dah maa,x thu nk bli pe,bleh tlong bg idea ckit,lao ad idea mcj ke aq ek :P lao xde no aq juz tulis kat status aq,huhuhu bru ni aq bg cincin kat die,kli ni ad tulis nme aq n die,tp cre aq bg cincin 2 x sweet r -.-'' ek pn orng laen ad n aq nk rushing blik sbb ad kje skit,anyway,mcm mne aq kat skoloh???? hmmm,so far so good,but still,,,,,mcm xde prubahan,,,,aq ingt dpat 4a dlam PMR aq akn sdar utk study harder,tp aq tngok sme je,hmmm aq pon x thu la,,,anyway,aq syng mg bulat,walaopon mg dgil,tp aq syng mg :P kan dh kte x yh la hias blog kte,huhuhu ssh kan awak je,,mlu rse -.-'' anyway tnx alot and sye syng awak lbeh dri awak syng sye :P hahahahh thu tkot :P *doppasa* -.-'' anyway,aq nk g daftar lesen motor esk,mak aq kte xde duet,pas2 tnye aq ad brape aq pon kte la ad RM *** pas2 mk aq kte bereh,gne duit aq dlu r, MAK AI!!! -.-'' aq bru nk gne duit ea nk bli hadiah ke ayn,shit man,kne mkir idea laen r huhuh,,konfem nnti mk aq smpan duit aq 2,kne kmpul blik,nk kne kmpul cpat r,mnggu dpan dh befday die dah huhuhu,oke la,aq nk g gocoh ngan abng2 sdare aq,bsan ekpon,due orng 2 bkan jnis orng music,npe la ang x mai  soden*nassarudin* aq nk motor!!!! >.<....

tikus goreng ._.

Thursday, 19 January 2012

never do that to me!!!

pntng tok nnek aq orng pndng rndah ke aq -.- ingt aq ni ape ha???? ingt bgos sngt la 2....spnjng thun ni aq tngok dh 4 orng pndng rndah aq,trmsuk ayh aqsndri -.- ala,xpe, pndng rndh la aq lg,elok sngt prangai cam2,aq bg mkan pnmpar kot bru diam, NEVER UNDER ESTIMATE ME!!!

P/S: urm,*estiimate* 2 x thu aq eja btol x huhuhu..

Wednesday, 11 January 2012

yng mne stu?!?!

hadoi,mri blik pnkit lazy eye tdi -.-

tdi mse tngh blaja add math,mte kanan aq start dh,tbe2 jdi glap,x lh nk blaja,mse nk hbes 2,aq try cre doctor ajr,nseb baek bleh nmpk blik,hadoi, doctor kte hri 2 bgos,dh start rcover dh,dri stage 5,trun stage 4,tp ape sal tbe2 black out,mcm sme je -.-

bse doktor mkan gji!!!

P/S: ni la sbabnye aq x nk jdi doctor -.-

Monday, 9 January 2012

tite sowwy -.-''

huhu,sowwy ek,tite lme x update blog ni,xde mood ek pon,mklum la,dpat 4a je :(

tp its not the end of the world,time 2 rise up,aq nk blaja sngguh dh skarng huhu,,


urm......x thu nk crte pe dh -.-''

huhu anyway after dobi2 mk aq, akhirnye!!!!

!.dpat msuk bnd
2.bleh maen music kat rmah
3.bleh ambk lesen
4.lao lpas lesen n ad duit...bleh bli motor :D
5tp skuter kak sdare aq je kte ambk -.-'' so x leh nk g mne sngt
6argh!!! jnji leh g skolah ckuup
7bye2 :P