Saturday, 24 December 2011

PMR results!!

well,2 me,i failed this test :-/.hmmm,cme dpat 4a 4b je,nseb baek la bleh kkal skoloh 2,mmg mok aq sdeh gle r,brape kli dh die nngis,nk dkat 3 hri dah,ntah la cmne ngan hri ni,hrap2 dh r,ckup,aq x leh hdup gni,sume bnde mok aq rmpas,aq x leh msuk bnd,kat rmah pon x leh nk maen msic,PC aq pon nk ambk,ni pon aq online dekat blik audio aq snyap2,lao thu hbes la!!! huhu aq mmg x thu r nk buad pe,ayh aq ok je,die kte SPM pulon,hmmm,his right,q x leh give up lg,kne tbus blik ksalahan aq,this time,insyaAllah,aq akn buad yng trbaek,lao bkan demi aq,demi family aq

Everyone Falls
But The Story Does Not Ends There
The Story Is About How You Get Up

kte2 ni aq dpat dri ayh aq,die kte dlu die pnah fail,ayh die bg nsihat cam ni,tnx paps,love you :)

hmmm,sdeh gle r,sume bnde aq kne rmpas,cme tnggal stu je,ain fathihah,die sorng je aq ad huhu

P/S : its 2 more days until our 6months annivasary XD 

Friday, 9 December 2011

first day on the job

ok,,,urm,,,bkan la first day,,,,act,5 th day,,,hmmm,,,1st week r snang :P,,,hahaha hri prtme aq g kje dh kne g out station ke mlake,,,ad hal :D


hmmmm day1,,aq dh buat hal,,dh thu nk g mlaka,,,,tp x rdy papew lg,,,so kne la rushing packing,,,huhu x lrat kne mroh ngan boss/ayh aq.......huhuu so brtolk,,,smpai mlam,,,pas2 smpai je trus tdo,,lth huhu

 day 2,,,kne duk rmah -.-,,,mlam 2 bru bleh round bndr mlake,,huhu day 3 mlam g hntr k.na n uaira blik
dy 4 ,,,,,,hmmm,,,btolak blik kmaman :I

day 5,,,,bru la rse mcm kje skit,,,mle2 aq g byar bil api ngan airutk office,pas2 blajar tntng lenses,,and then blaja cuci gas detector,,,bez :P

hri ahd plop,,,,x sbor je plop XD

Tuesday, 6 December 2011

bosan

oh god!!! bored with this long holiday -.-,,, x sngke aq akn kte gni -.-''' hahaha anyway,rsult nkdpat x lme lg,korng tlng r doa utk aq etek,,, aq tkot gle ea,ngan ayh aq pon mcm x shat,hti aq mmg x tng cti ea 8/ hmmmm

hmmmm,pnah dngar dejavu??? ad stngah pnggl deja view,mksud die instant vision,,mcm mne ek nk kbo,cnthnye mcm mg byng bnde ni dngan x sngaje,cnthnye mimpi,and then tbe2 die jdi knyataan,mcm mg pnah lalui kdaan g2,lbeh krang g2 r

so mnde kaitan ni ngan aq?? well,lately,aq dh dpat bnyk vision 8/ and kbnykan nye jdi,,,ad mse 2 aq ad vision,,yng ayh aq aq mnggl 8/,,,aq tkot gle ea,aq blom ready lg nk jge family aq,aq pnah crete bnde ni ke mok aq,mok aq pon sruh aq brdoa kuat 8/ hmmmmm,aq btol2 worried gle bhabi 8/

bnyk dh vision yng aq akn hlang orng yng aq trsyng 8/,and slah sorng dh jdi 8/ aq x nk sbut nme die 8/,,so aq juz nk bgthu,jge la orng2 yng korng trsyg,jngn skit kan hti mreka,aq bru ni gdoh ngan mok aq,aq rse bsaloh ngat,rsult nk dpat dh,tp mlawan sakan  je 8/

so aq pon x thu la bleh kkal x SMK CHUKAI nnti 8/ hrap2 bleh,lao trkluor nk wak cmne kan?? mybe tkdir dh g2 8/,dah la,x thu dah nk taip pe,sekian,salam...