Monday, 28 November 2011

followers

OMG!!! :O aq bru sdar aq 10 follower :P ala jngn la glak plak aq thu ad blog yng lbeh dri 100 follower,,tp ni pon aq dh ckup happy :D keep on following guys n tnx :)

my flickr

yo,,,aq cme nk bg thu je yng aq ltak dah brape gmbr dlam flickr account aq,,,feel free 2 see it plz comment :)

link ad kat bwah ea V.V

www.flickr.com/mrsepet/

Sunday, 27 November 2011

my hand rocks!!! XD

hahaha tdi ,,,mse bngun pgi,,,aq tngh mamai lg,,,tp kne cpat la get readysbb nak blik dah,,,so,,,cpat la trun tanga,,,mse 2 tdo kat umah mami zura,,,so rmah die,tngge die cram skit,,,aq tngh ngantok lg mse 2,,,so tngh rushing,,,,kite pon trjtuh tngge -.-''''mmg x leh grak dh mse 2 mok aq pn cpat2 mri ke aq,angkt aq,,then tbe2 tngn kanan aq rse skit gle,,,mmg x pnah rse g2,,mok aq mke camni dh O.o,,so mok sruh cpat2 mndi,,,g jmpe doctor,,,sblom 2 aq mcj ngan die,,ucap annivasary :D kmi dah 5 blan :D,,,hahahah pas2 bwk g doctor,,,die kte x ptah,,,,cme crack skit kat joint,,,so doctor bg la aq mcm hand guard,,,huhu rimas,,,kne pkai atpeast 5 hri -.-


hahaha tngn aq lg rock dri the rock :D

back baby!!

hahaha im back baby!!! miss me??? tak??? smpai hti -.-'' hahha anyway aq juz nk say tnx ke family aq ek,,k.na ngan umairah ad kat umah aq utk smnggu,,,jdiaq x brape rndu la kat spupu2 aq hahaha :P ok dah la,,,x thu nk update pe dah,,ad idea,,,tp nk update kat post stu lg,,,so c yathere :P

Saturday, 19 November 2011

buh bye :D

blik kmpung!!!!! wooo!!! blik kmpung!!!! mti kire!!!! :D hahahahaa cek dah nk blik kmpung ni :D so lao cek x post papew nnti jngn mrah ek :P 2 tjuan aq nok blik :D,,,first... sbb aq rndu kat family aq la :P second,,,,ayh aq cbor aq tngkp gmbr lanscape ataupn potrait mse die x dok -.-,,,hahahaha bleh la,,,wlaopon ilmu aq ni skit,,,no harm in trying rite?? :) ala,,,aq ambk pluang ni nk blik kmpung je :P,,,,urm tdi ayh k.ida mri rmoh aq,,,die bg blik vid cameara aq,,,die pnjam 2 hri yng llu,,,aq tngok la,,,x dok video lngsng,,,die upload dh kot,,,hmmmm pas2 aq tngook la gmbr,,,,gmbr last 2 O.o''' npe ad bnyk gmbr die je?? urm...lao adk ngah bce post ni jngn mrah ek -.-'''tp aq rse baek dlete sblom jdi papew -.-

kenduri kahwin kak idah :)

hahahaha hri ni knduri khwin k.ida ku yng trsyng :) hahahaha comey k.ida ari ni,,,x pnah lgi farrith tngok k.ida mcm 2 :P urm,,,,mok aq la sruh aq tngkp gmbor,,,hmmmm,,,yela2,,,nseb baek la bkan aq sorng yng pgng baby canon ea :P baby??? hahaha ayn pnggl :P aq nk pnngl gop >.< hahahahaha ,,,tdi bce post die,,,hmmm touching gok huhuhuhu,,,anyway,,,smalam g mjlis akd nikah :P  hahahaha lwak2,,pngatin laki ktor :P pngatin puan gop katang :P bese dh,,,k.iad aq kan :D,,,hahahaha mmg lwak r,,,,mse start 2,,,mcm2 r ustaz 2 nk cremah,,,aq,pak din,pak su,,amir n fatihih kutuk hbes tea-.-''' hahahaha pas2 fatihi sruh aq pnggil die mse akad nikah start,,,mse start 2 xsmpt nk pnggl die,,,sbuk nk tngkp gmbr ( pdahal amir sruh -.-) pas2 die kte'x pnggl ntng ea,aq bkor gop camera ea :P'' hahahaa ske aty aq la :P amir glok je,,,pas2 g mkan laksa,,,aq g mkan ngan adi,,,die ajk,,,pas2 grfu x dok,,aq mnx la die g ambk,,,pas2 die g ambk 2 aq jmpe dh grfu laen,,,so mkan la dlu,,,pas2 die blik 2,,,die mroh aq -.-''' ccuk ngan grfu 2 plop...skit la ngok -.-'''hahaha pas2 g lpak ngan die,,,spupu die ad kan,,,kbtolan spupu die maen guitr,,aq g la ambk guitr aq,,,pas2 adi pnjm,,,aq mcj ngansyng aq :D hahahaa thu la,,,x ingt pe,,,pas2 adie glok bce mcj aq,,,eleh -.- die ni,,,,mg ngan zila lg lwok -.- hahahaha,,,,well aq nk mndi lu,,,bdan rse mcm nk dmam -.-''

P/S:sokay awk,,,sye jge nye dri,,,,lazy eye sye pon x la critical mne,,,cme doc bgi la tip skit,,,sye rse mlaz plop nk ikt nsihat die -.-''' anyway syng awk sngt5 :D xpe2,,,sye jge baby kte :P hahahaaha

P/SS: urm,,,untie elliot.,,,jge dri ek,,,i wish i can follow,,,tp ayh x bg-.- ntah npe

Wednesday, 16 November 2011

how it should have ended

hahahah aq bru jumpe 1 youtube channel,,sume videodie best,,,lawak,,,channel die how it should have ended,,,u should try it :P

nur ain insyirah

tdi g dinner ngan pak din,,,,mle2 g duyung,,,pas2 utup,,pas2 g riverbnd,,tutup gop,,,so g mkan kat rstorn kemaman,,,so mse smbng 2 aq maen la ngan insyirah,,,hahaha stiap kli aq tngok bdop ni tringt sokmo ke ayn,,,mte die bsor,,,sme mcm ayn :P cute pon cute,,,pas2 nme lbeh krang je hahaha,,,ni die baby pling aq admire stakat ni :P


hahaha,,insyirah!!!! abng syng awk!!! x sbor ble awk nk bsor!!!
hahaha baby ni bru umur 9 blan lao x slap,,,hahahaha comey kan??? hahaha maybe mse cuti pak din sruh aq jge die,,hahaha boleh!!! hahaha aq slalu pnggl die adek,,,mok aq slalu kte aq ni koya,,,ank orng 2,,,buad mcm adk sndri plop -.-'' hahaha anyway,,,mmg family aq tertrik kat die,,,die ni mmg rpat gle ngan ayh aq,,,bleh mnje2 lg ngan ayh aq O.o hahahaha

Monday, 14 November 2011

lme x jmpe

tdi pg bngun,,,tngok jam,,,nk dkat 9.30 dah,,,so bngun,,,tnggu pksu hbes mndi,,,pas2 aq msuk toilet n trus pg skoloh,,,g g ,,,,lpak kat sura ngan awok2,,,hahaha lme x jmpe,,,tobak rndu huhuhu,,,,,,pas2 mse ambk duit 2,,,jmpe la ngan gng2 ni,,,hahaha sje kcao cg,,aq kte g mm lpas ni :P hahaha cg kte,lao lmbt btyor yran thun dpan,,kepok ple -.-''' huhhuuuhuhu,,,pas2 g kat cg masiah,,,g g wak bolok g duk sbloh die,,hahaha smbng2 skit,,,pas2 bla,,,pas2 pkat2 nk blik,,so aq pn rse nk blik jap r,,,blik 2,,,mndi cpat pkai bju,,,bwk canon,,,pas2 g skoloh,,,huhu x smpt nk mkan so lpor la,,,mcj ngan die,,,die kte die nk tman,,,hahahaha wk ssh plop,,,hmmm x pe la,,,,so aq g lu,,,jmpe ngan amir,,,hahaha blik dh dri kedah,,,hahaha die kbo,,,lao mnde2 ambk je la no die,,,hahaha aq kte x pe r,,,,bkan ad papew pon,,,,lg pn aq ad dh kwn laen,,,,so mkan la,,,pas2 die dtang ckap2,,,aq bg die canon aq,,pas2 kwn die mri,,,pas2 aida gi duk kat kwn die,,,so ayn pn ikt la aida,,,so tnggl la aq sorng huhuh,,,,pas2 mkan la aq,,,,huhuhu pas2 x lpor,,,so bmnum smpai hbes,,,byor,,,,pas2 trus g blik skoloh,,,,pas2 bru aq thu sek2 ni nk g kem daerah huhuhu nk g gk,,,tp lao aq g nk maen pe??? huhuhu sbor je la,,,,,pas2 die kol,,,kte nk bg camera,,,,so ambk blik,,,die ckap sorry,,,aik?? 4 wat??? sbb tnggl aq tdi,,,,hahaha sokay la awk,,,sye ok je,,,,jnji awk heppy ckup,,,so die blik la,,,pas2 aq lpak ngan pdah,,,motor die pncit tyr dpan,,,so tman la g tkor tyr,,,pas2 g la,,,hbes 2,,,die hntr aq skoloh smule,,,pas2 aq g la tnggu bas stop,,,ad la kwn2 die tdi,,,sruh aq krim slam kat mkwe aq XD,,,hahahaha k,,,pas2 smentre nk tnggu pksu,,,mcj r die lu,,,huhuhu,,,die rse bsaloh lg,,,,hhaha doppasa,,,sokay la,,,,pas2 blik 2,,,die bsaloh lg,,,so aq kte la ckup,,,nnti jdi gdoh plop,ckup la aq gdoh ngan die hri 2,,so kte baek smule,,,pas2 ayh aq blik dh,,,die bli lens bru utk aq,,,hahaah yay!!,,,so testing2 ok la jgp

P/S: mybe nnti nk g MM ngan die kot :P
P/SS: mk aq ambk RM200 dri aq -.-
P/SSS: sokay la awk,,,sye ok je :P

Sunday, 13 November 2011

hri ni g office pg tdi,,,huhuh,,,pas2 blik,,,get ready nk g skoloh :P got another date with her ;),,,hahahhaha,,,so pg skoloh,,,duk la smbk kat dwan trbuke,,,pas2 g duk ngan kemal,nazi,afif n ilya',,,,pas2 my love dh mri :) so pg la kat die,,,so aq maen guitr,,,die ,aida ngan ecah maen la canon aq,,,hahahaa  gle le lake,,,,sume pkat tngkp gmbr O.o,,,gne la orng ske camera,,,aq mmg x mnat,,,ok je,,,paass2 blik la,,,text ngan die,,,,die sruh mkan ubat,,,aq x nk :P,,,,hahahhaa well,,,thats juz the story,,,x thu nk crete pe dh,,,mlaz rse nk mnaip,,,so,,,adious my amigo ;)

P/S:aq bru ltak shout box kat blog aq XD
P/SS: sye x nk mkan ubat :P
P/SSS: congrats ke Areef n Anis :P korng ingt aq x thu??? :P hahahhaa hope korng kkal lme ek
P/SSSS:in love with a new song :O called mr. brightside

Saturday, 12 November 2011

kenduri kahwin kakak etty XD

hahahhaa kkk etty,,bkan etty ye nk khwin :P,,,,,hahahaha ok2,,,pgi2 lpas sbuh,,,aq x leh nk tdo huhu.....so,,,pg2 msuk blik audio,,,,,maen2 jap,,,pas2 g get ready,,,afif sms sruh mri awl,,aq g breakfast ngan pksu,,,pas2 g la skoloh,,,hahhaha pg2 nmpk la die ngan twin die kat wakaf,,,pas2 iwan plop mri :P  pnggl la syng2 ngan die,,,hahaha lme x jmpe die,,,pas2 juz snyum jela kat die,,hahaha ntah npe diam,,,pas2 g ambk alt,,,pas2 abng2 etty mri,,,so ltak la alt,,,aq naek ngan abng etty,,,,bwk krete avanza rse lao x slap,,,pas2 yng ni part pling best :P mse pg 2,,,i wan ngan taufeeq nk naek moto g,,,so smpt la adnan smpit ni wak aksi skit...pergh!!!! bru msuk gear 1 dh press gle bhabi,,,hahahaha,,,so pe lg???? iwan dh bnuh 3 bji pasu :P mmg suke slok r,,,nganing2 lake,,,abng etty kuat gop r bkor,,,pas2 g la rmoh etty,,,pahceroh r crete  bnde sme,,,pdah kte brek moto patah,,,hahahah sian2,,,sbor je la ek??? so g la warm up skit,,pas2 erin mri,,,,huhuhu,,,x dok orng ambk clarinet die,,,,so cg mnx la spe2 nk g ambk,,,etty kte kat pdah bleh pnjm moto die,,so pnjm le,,,aq pnbsan gop duk stu,,,so g la ikt skali,,,lpas g ambk 2,,,mse nk smpai dh,,,tbe2 tyr bocor,,,hahaha aq ngan pdah plop jtuh,,,hahaha aq x kne truk mne,,,smpt lg bring,,,hahahaha pdah tngh angkt moto,,aq smpt lg tdor jap :P so g la,,,hhahahaha sdap ngat nganjng orng smpai kte plop kne,,,so mse pas warm up 2,,,aq tngok la die,,,synp je hri ni,,tkot gop kot2 die mroh ngan aq ke,,,sotext le die,,,die kte x shat skit,,,,owh,,,hmmm,,,sian die uhuhu,,,so pas2 g la mkan,,,aq x mkan mne pon,,,juz mnum,,,pas2 adah ngan fieq nk pnjm canon aq,,bg e la,,,so maen tngkp2 gmbr skit,,,pas2 adah ngan fieq cete la yng dieorng bce blog aq,,,,hahahaha bce jgp rpenye,hahahahaso die orng kte klakor la bce post aq,,,klakor ke??? hahahaha tnx :P so wak le show,,,,lmbt gle la huhuhu,,,,so lpas show 2,,bru aq ngan die bru nk start kap skit,,,die nk pnjm canon aq,,,so bg je la,,,aq lg heppy lao die gne ^^ ,,,,pas2 mse 2 aq,die n aida tngh jlan blikke rmoh etty,,,pas2 die kte ibu ad sni,,,aq pn tngok2 la,,,hahaha tngok2 ad dpan kte orng,,,so g la slam ngan abh die :P hahhaha my father in lam,,,,hahahaha so ibu die tnye,,,ni sorng pgng beg,sorng lg pgng camera :P hahahah klakor le,,,so pg blik la kat tmapt etty,,,owh,,,lpe nk kbo,,,sblom blik ke tmpt etty 2,,,aq smpt la brmbor ngan die,, :P 1st time kte 2orng tngkp gmbr sme,,,pas2 aida kte kat umah etty lawo lg,,so tngkp la gmbr lg :P heeeee syuke!!!!! XD hahahaha,,,so,,,owh lpe lg nk kbo hahhahaa,,,mse tngh jlan 2 die tnye r 'awk syng x sye???' hahaha aq pn jwb la 'syng sngt5'huhuhu,,,mmg aq syng die pon,,,x leh dinafikan lg :P,,,so pas show 2 kte blik r,,,,so lpak2 la jap,,ble blik kat rmah 2,,,trus upload gmbr kte 2orng :P hahahaha aq tnye le die bleh x lao nk wak profile pic,,,,die bg :P so buad je la :P hahahaha....kk la,,mk aq blebe ea,,,sruh tdo -.-

P/S: awk x yh tnye soalan 2 x pe :P u shuld know i love u 4ever
P/SS:warning!!!! adah n fieq <------- stalker :P hahaha jk
P/SSS: aq ngan die tngh dmam skrang :P hahahaha sdang molek,,,spe2 x leh mroh spe :P
P/SSSS:gmbr2 nnti aq upload la ek,,,juz bg aq some tomes ek??? kk tnx ;)

Friday, 11 November 2011

error

hahaha srry r,,post yng lpas,,yng tjuk 'hmmmm' 2 kan,,,die putih je kan??? hahahaha aq pon x thu npe,,,,tp leh bce,,,,,,,cme kne highlight je,,,,huhuhu srry ek??? aq try fix,,,tp x jdi papew pn -.-''

diary

hahaha lgu yng uncle sunny srah ke aq dh siap :D hahahaha aq post je la lyric ngan chord die,,,tp sblom 2 aq nk bgthu,,,,,lgu ni mmg x sdaap,,,so jngn espect high sngt -.-'''

capo on 3rd fret
chord:G,Cadd9,Em7,D(stiap chord ni,maen 2 krocet)

Day 1,is all i can find
We're startin out, in this line

Day 2,i'm feeling blue
Because the sun, won,t shine on you

Chorus
Come and lets
Spend a while
Cause i waana know
Bout your smile
Treasure it down
Your face
Cause I understand
Bout your pain

Day 3,in my diary
I'm wondering why,people always leave

Day 4,I wondering more
Worse to describe,my innercore

CHorus



huhuhuu lgu ni bg aq ssh skit nk pham mknenye,huhuhu so 2 me,,,x quality mne la lgu ni

100th post

woot!!! woot!!! hahhaa yep,,,this is my 100th post :P hahahaha,,,lao aq post pas2 xde orng bce mmg kenat nye la -.-'''' hhahahaahaha,,xde papew p crete,,,sje je post mcm ni :P hahhah kkla bye,,,luv u my beautiful ppl

lazy eye???

hmmm,,,hri ni pegi kuantan,,,mle2 mkan kat wak sofian,,,pas2 aq kte la kat mk aq,jom g ECMall lu bru g chek mte,,,tp mk kte g check mte lu,,,nnti ttp kan,,so g la,,,mle2 nk bli spec bru ke farah,,,sb die dpat 4a :D hahaha bngga plop,,,so aq duk diam jela,,,pas2 mak kte'ambk la stu,,,kan mse mk xde,farrith yng jge n ajr farah,l pon dh 4 thun gne spec 2,,so aq tnggk slambeje...aq pkai stu ni,,,ok dh mk kte,,,hahaha,,aq n ske,,,so g la chek me,,,tkot ad papew ke,,check2,,mte kiri aq ok,,,tp knan truk,,,ingt ke astigh,,,tp bkan,,,aq pn lga la mle2,,,pas2 doc kte aq ad lazy eye

doc: his having lazy eye
aq:....
mk: huh???? how can that be??
doc: 2 b honest with u idk,,,farrith,u hav 2 bcareful,,lazy eye can lead 2 blindness
aq:.....-wk slambe je-

so g la byr deposit dlu,,,msuk dlam krete,,,,mk aq kte;farrih,take care la ek....pas2 farah tbe2 nngis O.o,,,lak bkpe plop,,,die kte"farah rsau la abng bute,,,farah syng abng"..aq pn just blaz ngan glak je la,,pas2 ktekat mommy'ala,,,lao d kne bute,bute je la,,,dh tuhan buad g2,,,nk buad camne kan,,,pas2 farrith bleh duk ngan uncle sunny :P,,,pas g la ECMall,,,,so aq g la kdai music,,,ingt nkjamming,,,huhu die kte ad orn gne,,,so nmpk la stu amp ni utk guitr aq,,,kcik je,,,skali ngan pik up sume,,,rm185,,huhuh,,,mkir2,,,x yh r,,,,bru wk spec,,,kan doppasa kne blebe,,,,hahaha,,,pas2 lpas hbes lake,,,jmpe smule,,,g KFC,,,aq sorng je x mkan,,,hmmm,,xde mood huhuhu,,,pas2 ayh aq kol,,,kte ke aq,,,btol ke ad lazy eye?? aq kte,,ntah la,,ye kot,,,so glak je la,,hahaha :P ayhkye x pe,,blik rmoh ayh akn tlng,,,so smantare dieorng mkan,,,aq juz look around,,,tngk2,,ad la kat stu mja ea,,,mle2 aq tngk mcm ayn,,,,pas2 tngk lme skit,,,bkan,,O,o hahahhaa so tringt blik mse aq ngan die g KFC dlu,,,hahahah feeling akward,,,,so sblom g tngk wayang 2 mak aq g kdai jam,,,pas2 farah ajk man die,,,so tman je la,,,diekte "lme x jlan ngan abng" :-/ hmmm btol gop,,,sjak aq msuk skoloh mngh,,,aq dh mcm abaikan tnggujwb aq trhdap adk aq,,,aq ni pn stu,,lao x leh control,,mcm ad skali 2,,,x than smpai pkul die,,hmmmm slap la aq,,de 2 bdop lg :-/ ang mnx maaf ek farah :'( abng syng jgp ke farah,,,farah sorng jela adek bg abng,,,xde rng laen dh,,,so g la kat kdai ni,,,,farah bli glang stu,,,,pas2 ie bg ke aq O.o huhuhu tnx farah...so glang lme 2 aq smpan,,,pkai yng die bg,,,so g la blik ke mk,,,hahaha aq pn blagk la dpan die :P pas2 g a tngk wyang,,,pas hbes 2,,mcm kul 11.30 p.m. aq ajk jom g TC,,,tngkp gmbr skit2,,,mk aq tnjk pnombuk hahaha,,,pas2 mseOTW blik 2,,mk aq ckap la ngan mak long,,,mk nk hntr aq blik kmpung!!!! yesh!!!!! finnaly!!!! hahaha so x sba la aq nk blik kmpung,,,stu bleh gk aq tlg mk long wk kje :D

hmmmmm


Well, smalam aku mkan burger ngan Ecah n Sol, pas2 tetibe rse sakit prut, aku pon buad tatau jelah, mlas nak lyan perut manje ekpon, then, mse exam, aku xbrape boleh jwab, siap-2 tuh, tahan perut jelah, mse blik, still lagi sakit, then aku ckap kat Sya, dye ckap 'xmkan la tu' aku ckap dah, then, aku ckap kat mak aku, mak aku pon ckap bende yang sme -.-' then, ckap kat sepet, still got the same answer -.-' hadoi, so than r lagi mse tu,mcj-2 ngan sepet psal tu, dye mcam mrah r, dye ckap aku x jge dri, then, dye kte 'ske aty r'. aku okay je mse tu, tpy migrain pulak datang.tambah dengan sakit prut lagi, mesej punye mesej, lme-2 dye mrah, aku pon blas mesej mcam nakal-2 camtu, dye ckap ske aty lagi. then, dye ckap jgan mkan dah, biar sakit lagi, aku ckap r mmg aku betol-2 x expect akan jady mcam nie. 

40 minute later, dye ckap sory sbub blas lambat, dye ckap mlas r mroh psal tdy, tkut jady baloh plop. aku mse tu moody dah. moody sbub pe, mle-2 sakit x thu sbub pe, then tambah ngan migrain lagi, dye pulak mrah-2 camtu, lastly aku blas lebeh kurang je. maybe dye prasan ade yang tak kene, dye tanye la aku, aku kte xde papew, dye tnye r skali lagi, nak konfemkan, aku still ckap nothing. then, mse tu migrain tahap gaban, aku pon ignore je mesej . lme skit, aku bau sedar aku dah tido. tu pon dekat pukul 4 pagi mse tu. pagi tdy, Sol kate aku manje, kuat merajuk -.-' Ecah pon stuju -.-' bile mse aku manje ?? o.O' then, pkul 8 pagi tdy, aku pon ckap sory sbub x blas mesej dye smalam. aku pon rase bersalah psal smalam, so aku pon mintak maaf kat dye. dye tnye la aku, aku ni betol-2 moody ke smalam. mse mesej tdy, memang rse jangal skit. aku siap tnye Sol ngan Ecah lagi nak buad camne since aku rse bersalah. mse petang tu, aku ckap honestly kat dye, yang aku mmg moody psal dye. lme-2 mesej, baru lah okay. :) 



well,,,ni post die :-/ hmmmm slah aq r sume ni,,,,hmmmm,,,,maybe im not perfect for u :'( sokay la,,,,sye akn try jdi seperfect yng boleh r utk awk ek,,,hrap awk bleh maafkan sye,,sye btol2 x de niat nk skitkan awk,,,hmmm,,,mybe cme sye trlalu syng ke awk smpai jdi mcm 2,,,,skrang sye x leh nk pkir dh,,,x thu dh nk buad pe,,,juz hope u forgive me,,,thats all :'(

Thursday, 10 November 2011

sorry

sye mnx maaf ek sbb buad awk badmood :( sye x thu pn sye buad cam2 awk akn badmood,,,sye xde niat pon nk bg awk badmood,,,hrap awk maafkan sye ek,,,LUV U ALWAYS!!!!XD

1st photoshoot

tdi pg bngun,,mndi lake,,,g kluor breakfast,,,pas2 ayh aq ngan aq g photoshoot,,ofcoarse la x leh bndng gmbr aq ngan ayh aq,,jaoh bze...aq bru je blajo mareng,,nk tjk ke orng malu huhu

Wednesday, 9 November 2011

sixth sense

hmmm,,,lme dh aq xde sense ni,,,dlu aq krap trase,,,mse rse ad yng x kne,,,mmg jdi btol,,,mcm aq ni bleh sense,,,tp x thu r,,,lme dh mcm x rse,,,tp hri ni trase smule,,,hmmmmtkot gop,,,hti aq kbo ad kait tntng aq ngan ayn :-/,,,hmmm Ya Allah,Kau tlong la bg aq ngan die x de papew brlaku,,,,hmmmm tkot gop r,,,

visitor :)

tdi pg bngun,trus mndi,n get ready nk g skool,,tp sblo 2 ad nk jmpe sorng special :),,,spe??? uncle sunny!!! :D,,,for the 2nd time aq tngk die,,,hahaha,,mcm bse,,,nmpk mde lg dri ayh :P,,,so pg la breakfast ngan die,,,ayh blanje mkan mee ikan,,mse mkan 2,uncle bwk kluor camera

sam: heres the camera i promise
aq:-ambk-
ayh:farrith,,,say wat 2 uncle???
aq: tnx uncle :D
sam: its ok,,,my pleasure,,,
ayh:sunny,wheres the lenscap??
sam: urm yea,,bout that,,i lost it -.-''
ayh: -.-
aq:lol its ok,,,by the way,,wheres the bag??
sam: i lost it 2
aq: :I
sam: -.-''
ayh: nvm,u can hav my nikon bag
aq: ok

hadoi,,,camera canon tp boh dlam beg nikon,,mlu ke orng je -.-''' hahaha so after breakfast g skool,,,smpai stu,cg azri ad stu,,,aq dbor dh,,,tp wk derk je,,,nseb baek ok...so g lpak lam klaz aq,,,pas2 f6 mri,,,so g kat blik za'ba,,,knci,,,g library,,,rmai orng,,,g blik sem,,,knci,,,so duk lam klaz je,,,pas2 blik smule klaz,,,duk smpai hbes skoloh,,,pas2 kul 3 g2,,sol mri,,,maen la guitr sme2,,,smpai kul 5,,pas2 blik,,,blik trus lpak ngan uncle sam,,,pas2 pas dinner uncle sam kne g ipoh,,,nk mlawat kbur uncle simon,,,so tngh blaja gne la skrang,,,esk nk g photo session ngan ayh,,,huhuhu,,,excited plop rse,,hahahahaha,,

Tuesday, 8 November 2011

nk gi!!!

huhuhu tbe2 plop rse nk ikt g lwatan,,,aci x nk ikt skrang??? hahahaha,,,x la,,,aq x ckup duit skrang,,,,so xde duit kne la ddk diam,,,lao ad duit bru bleh bsing,,hahahaha kk la,aq nk get ready g skoloh bye,,,

P/S : ske aty aq r nk g kul brape,,,skoloh aq kan XD

Monday, 7 November 2011

hodoh :D

yep!!! blog aq hdoh dn aq bnge ngan nye :D,,,hahaha bsenye blog comey yng pompuan pnye,,,ni bkti yng aq lki :O,,,or am i??? :I juz kidding :P mmg laki pn,,x kan puan :P,,,anyway,,,hri ni aq laz skali bngun,,huhuhu,,nyesal deh,,,lao aq bngun awl bleh aq ikt ayh aq g pntai tluk maknik,,huhuhu,,,tdo lwat ek pn maren,,,dlam kul 3 lbeh kot,,,buad research skit,,,pas2 chatting ngan uncle sunny jap,,,ala kne la tdo lwat bru bleh chattin ngan die :P,,,bez chatting ngan orng tue :Phahahaha u should try sometimes :P owh well,,,so bngun 2 trus msuk blik audio,,,x thu nk wak mnde,,so aq ingt nk maen piano r,,hmmmm,,,,pas2 aq bru tringt,,,aq bru je blaja chord bass,,,so blatih r,,,tp ats guitr aq x bez -.- so try ats keyboard for the 1st time :P bleh je la,,,sdaap maen ats guitr lg,,,tp nk bnyi bass sdap lg,,,so smantare aq nk trun ke kl nnti,,,gne la ni dlu,,,argh!!! ble aq nk g nye,,,kwn aq siap jmput lg,,huhuhu studio die siap dh,,,huhuhu,,,,hmmmm,,,xde kje la...bru ni fon aq rosak!!! plop dh!!!! bhabi r,,,so hmpok ats lntai,,,ok smule -.-''' stupid fon,,,huhuhu,,kk la,,,bosan r,,,x thu nk wak pe,,,SAM!!!!! ble mg nk smpai????!!! ops,,i 4got :I u cant speak malay :Phahahahhaa,,,anyway,,,aq x thu dh nk crete psal pe,,,hahaha lpe plop nk kbo,,,mareng aq maen guitr kat blik aq,,,so zila*gf adiey n jran blakng rmoh aq* nmpk la aq maen hahaha siap jrit2 lg kte 2 orng :P die sruh maen lgu se,,,aq pn maen lgu smua tntng kite,,hahaha die tngk je :P klakor plop,,,ok la,,nk out lu,,,my life is boring :I

P/S: poop spells backward is poop :O
P/SS: kpadespe yng x thu poop 2 pe,,poop 2 tahi :P
P/SSS: bulat!!! comey blog mg >.<,,,mcm tuan die dh :P

bored!!

hadoi!!!! bsan r duk rmoh skrang huhhuhu,,,x thu nk wak pe,,,hmmmm,,,,,korng ce bg idea,,,stakat ni plan aq utk november ok je,,,tp disember,,,hmmmm,,mybe lao ad rzki,aq nk blik kmpng r,,,aq lme d x blik kmpng,,,laz skali mse rye hri 2 hmmmm,,,stu aq mkir bleh gk kje ngan mk long,,,kat sni mne ad kje aq leh buad,,,hmmmm stu pn bez,,,spupu2 aq ni awok2 mzik r kbnykn,,,lao kire r,,,guitrist 2 orng,bass 1,drummer 1,,huhuhu cme x dok alt,,,2 aq mkir lao blik,,,bwk r guitr aq,,pas2 ajk abng din g jammin,,,kat kdah bnda2 mroh je lke,,,lg pn stu aq bbas,,,smph r,,,huhuhhuhu,,,rndu r korng,,,owh bru tringt,,pde nasrul,thniah ats fixie bru ;) ang x po r ang kya :P hahaha ingt lg ayt 2 ;),,,urm 2 hrizah,,,,ang jngn nk tkot sngt,,,rlek dh,,,rsult UPSR x lme dh,,,2 amirul A.K.A abng jackie aq XD hahahaha kte rlek dh r,,,kte nnti nk dpat rsult dh ;),,,insyallah lao aq blik kmpng,,,kte race,,,nk??? ang,aq,nasrul n hamim,,,kte g bndr :P urm 2 abng yayon,abng iti n kak tasha,,,gud luck spm,,hahaha,,bez rye sme hri tu ;),,,2 k.na,,hahaha,,kmi ska bf k.na,,,sdaap suare die ;) ,,,k.na ble nk duet?? kmi ni x sbar,,,kte jamming lgu dj got us fallin in love again,,,owh,lri dh dri topik hahaha,,,hahaha farrith nk ucap thniah je yng k.na dpat krete n kje bru :P,,,smoga k.na happy,,nnti lao PC farrith ad msalah,,,farrith hntr kat k.na ek?? :P hmmm spe lg ek??? aq bsan ek pn huhu n aq rndu dieong lake,,,hamim,congrats on the new gf :P,,ang snyap2 je kapel ork??? 2 pon abng yayon bgthu kmi...ang lao pak su thu hbeh la ang,,,,hmmmm ok la,,,spe lg ek?? owh,,2 my fave baby cousin,,baby shahir :P,,,abng rndu kat ang,,orng laka ktea ang bsar,,,bleh ckap dh?? hahaha abng rndu kat ang,,,mke kte dh la lbeh krng :P,,,argh!!!! ckap sume ni buad aq btol3 nk blik kmpng,,,hmmm,,,2 nadia,,,hahaha aq dngr ang ptng hair style laen, :P ang mmg comey tp...-.- x yh la bgthu kan :P nnti ang trase hti,,kan x psal2 aq kne tmbk ngan ang :Psmoga ang bhagia ngan irfan dah :P aq mmg bhagia pn ngan ayn ;),,,hmmmm,,,abng yin ngan abng din,,,blaja la elok ek kat kolej 2,,,umaira ngan natalia,,,abng farrith rndu kat ang sume,,,ble nk urut abng mcm hri 2?? :P hahaha ingt lgi kte nari 3 orng :P,,,pas2 ke sirhan n ammar,,,bru ni dngr kte gdoh smpai drah mlut -.- ish3 x hbes2 tmbk bdop ni,,,spe lg ek?? owh 1 lg,,,mirah!! :P hahaha ble nk chit chat??/ ang slalu ckap bnyk ork?? sme mcm adk aq,,,hahaha,,,ok la hbes dh kot ke spupu2 aq,,,anyway guys,lao aq jdi blik,mmg x sbar nk jmpa ang suma,,hahaha,,,lme dh kte x ckap kdah :Pldoh duk gtal ea nk ckap kdah,,,ang kol la aq kdang2,,,tngk nasrul,,,kte 2orng rpat :P ble aq rpat sngt ngan die korng kte aq x lyn yng laen,,,hadoi,,tp mmori mse raye hri 2 mmg bez r,,,siap gdoh lg :P kk la,,,aq nk tdo lu* tpu je :P

his comin O.o

yes!!!! abng ayh aq akn mri ke rmoh aq x lme lg :D,,,mksudnye die 2 pksdare aq bloh ayh aq :P,,hehehe...x sbornye aq,,,nme die sunny :P aq pnggl die uncle sam :D,,,ayh aq kte die akn hntr camera aq mri,,,sbnornye 2 camera die,,,tp die x leh gne dh,,,sbb ad pnykit skit,,,hmmm,,ayh kte die kne mri ngan nurse,,,tp yng btol2 npe aq x sbar ni is cuz die 2 dlu guitrist in a bnd,,,so aq nk ambk tips sikit kot hahaha,,,pe ntah nme bnd die,,,huhuu,,,ayh aq ad bgthu,,,x pe r,,,nnti loa ingt aq kbo r,,,heeeeee x sbornye!!!! akhirnye ad gok orng nk jam :P,,,cpat la mri SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P/S:sbnornye sam tnggl kat australia :P,,,x tpu smph r,,dlu family ayh aq tnggl stu,,tp skrang 2 orng tnggl kat sni,,2 orng lg tnggl stu,,,huhuu,,,lme dh x jmpe,,laz kli jmpe mse aq drjh 4

sometimes wat u want u cant get

pg tdi,,,lpas bngun je,,,,aq ambk sub woofer kat pc aq kat ats,,,tkor dngn speaker kat bwh,,,,aq mkir sbb baek psang kat bwh,,,,sbb aq akn duk slalu kat blik audio,,,so ok la,,,g bli breakfast,,,,blik,mkan,,set up la sub woofer,,setting2 skit,,,hahaha breh!!1 bleh dngr dh bass,,,so aq ambk guir n play jela,,,pas2 tnghri 2,,,mok aq ajk g rmoh wan,,,so g la,,,tp g MM lu,,,ad kje skit,,,nk g bli bnde jap,,,so aq g giant,,,try le cri guitr karen,,,ad snggh,,,aq ingt nk dh,,,ayh aq kbo bli yng fendal,,,yng ni x thannye,,,aq kte gle ke,,,guitr acoustic pon nk dkat 800,,,tmbh plop ngan guitr karen so gdoh2 jap,,,pas2 aq mkir,,,btol gop,,,hmmm smpn lu r sen,,,so g la rmoh wan,,,smpai 2 trus msuk rmoh,,,tepek sokmo ngan wan :P x tnggl lngsung huhuhu,,,yela2,,,cucu mnje die kan :P hahaha act,ad yng mnje lg,,,so smbng la ngan die

wan:dh bdop ni,,,guane exam??
aq:bleh la,,farrith wak lake yng wan sruh wak,,,bleh gk r jwb
wan: ye?? bgos r 2
so g la dpan,,,tngk ain bli fixie O.o,,,pergh,,,bru nk naek,,,,tp x leh,,,wrne pink ek pn huhu,,,so tngk la die,putri n kak teh maen,,,huhu,,pas2 aq bru tringt abng long bli fixie,,,aq kte la nk pnjm,,,die jual dh -.-,,,siot,,,die ad hobby bru,,,skateboarding,,,mak ai,,,stu2 la die ni,,,aktif sngt5,,,hahahah,,,so farah g smbng ngan tok,,,pasla toyol la,,,hahaha kosek la,,,farah pn cye la haha,,pas2 blik,,,otw blik 2 tdo jap,,,pas2 smpai la rmoh :P well thats my stry for today :P

P/S:bru bli sliper bru :D
P/SS:aq redesign blik blik audio :P
P/SSS:mi rebus wan mmg sdaap ,nk lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :I

Sunday, 6 November 2011

looking 4 someone

aq tngh cri orng2 yng bleh maen mzk kat kmpng bsut ea,,,hmmm,,,tp x jmpe,,,dlam ple aq ad sorng,,,hazreen nme die,,,bleh maen drum,,hmmm,,,tp die pmalu skit,,,lao die bleh nk join ke,,mmg bez r,,,sbb mok aq  mok die kja skali,,,jdi aq pn bleh gk la rpat ngan die,,die bdop baek hahahha,,,snggh r,,,mg tngk die jnis mcm gtal,,,tp dok lah,,,mmg die baek,,,,hmmm so still lookin,,,hri ni ad jran bru msuk kat area sni,,,so die buad mkan2 skit ke,,,mne thudie ad ank yng bleh maen mzk ke,,,so insyallah ad rezeki hri ni huhu...spe2 yng bce post ni n tnggl kat kmpung bsut,,jmput anytime mri rmoh aq,,,kte jam sme2,,,ataopn spe2 yng nk jam ngan aq,,kbo je,,,aq on je,,,jnji aq bleh jam..hmmmm,,,i need a digital drum set! O_O

Saturday, 5 November 2011

tlng kat dapur

hahaha doppasa aq kne tlng mok aq kat dapur,,,huhuhu biar la,,,x dk orng ek pon nk tlng,,so tlng r,,,mse ngah siang bwng,,,trtoreh jri pinkie aq,,,huhuhu mle2 wak derk je,,,pas2 mse maen comp rse pdih skit2,,,hahaha tdi blaja tntng camera ngan abng greenboy n ayh aq,,,huhu greenboy ajk g kl dlam 3 mnggu lgi,,,huhuh mlaz r,,,aq pn bru blaja,,tdi blaja buat bouque(x thu eja btol ke x) hahaha first trial fail sbb shuter speed low sngant n iso tnggi sngt,,,hahaha ceh,,, rti2 la skit,,,camera aq dah smpai dh kat malaysia,,,tnggu nk smpai  kat kemaman je,,,and aq sni nk ucapkan special tnx 2 my uncle sunny for givin me this camera,,,ill treasure it ;),,,,hri ni mmg tbe2 je rse nk brphotografi,,,ayh aq x hbes lg nk cri model srng,,hadoi,,,aq dlam ple aq ad dh model laen,,,,pas2 tdi ayh kte ad dh model,,,kakak2 kat farmasi nk jdi model,,,hadoi,,,aq mne la knal lg,,,aq ingt nk ambk k.ida,,,tp dia dh nk khwin dh,,,,huhuhu,,,ayh aq sruh aq ambk adk ustazah,,,woit!!! xleh x leh,,,,aq ngan die bkannye ckap mne,,,huhuhu,,,so ayh kte tnggu utk camera ngan reflector smpai,,,hahaaha x sbor plop,,,tp aq rse x nk gle sngt,,,adk aq r dh start gle,,,die tngkp gmbr lg molek lg dri aq huhuu,,,2 pn sbb ayh aq tlng -.- ayh ajk,,,nnti jom la g photoshot,,,breh!!! aq ingt nk ajk uncle imron sorng lg,,,pas2 ajk la g mnderoh,,,hhahaha rse2 msti bez!!! k la,,,mlaz nk post bnyk2,,,,

Thursday, 3 November 2011

celaka!!

-.- x sngke aq mrah smpai gni,,,tp plik la,,,aq ingt aq sorng,,,ble aq tngk commnt kat youtube,,,,sume maki2 lake,,,hahaha guess im not crazy,,,die gni,,,ad la stu lgu ni,,,mmg fave aq,,,tp die dh buad remix,,,lgu 90-an,,,die dh ROSAKKAN lgu 2!!! F*** MAN!!!

as a fren

adiey,,,,lame dh kte x tgor dh :-/,,,,aq pn x thu npe,,,mg x angp aq kwn dh ke??? xpela,,,aq still anggp mg kwn aq,,,so plz jngan wak kje gle mcm tdi,,,,mg thu tngn mg ptoh,,,yng mg g bwk moto lg bkpe??? aq thu mse aq kluor rmoh,,,aq nmpk zila ad kat rmoh mg,,,,pas2 mg ambk moto mg n bela,,,,hmmmm,,,,aq thu aq x lyk nk nyampk hal mg ngan mek mg,,,tp jngn la sbb mg gdoh ngan die,,,mg nok wak kje gle,,,aq tngk parents mg ksian je,,,k.ida slalu cte psal mg,,,die syng mg adie,,,fatihi pn aq tngk die smbong skit,,hmmm,,tp die ad gok tgor aq kdang2,,,mg laen dh :-/ tp biar la,,,aq cme rsau mg jdi gni je :-/ mg jngn r rsaukan family mg,,,jdi gk baek cam amir ngan mat jai,,,,ok la ng mlaz nk nshat bnyk2,,spe la aq nk nsihat mg??? im noting,,,,

terbaek!!!!!

mle2 x plan pon nk g skoloh,,,pas2 sol bwk guitr die,,,hmmm,,,wat the heck,,,pg jela,,,so pg,,,kbetulan jmpe ngan bulat O.o hahaha doppasa,,,bru mri jmpe dh hmmm,,,,pas2 die nk tnggu nia,,,so tnggu jela ngan die,,,tnggu2 cg saha pnggl,,,,cg mnx tlng,,,so tlng la skit,,,pas2 g la lpak kat wakaf blik,,,pas2 gng2 ni mri,,,nk tngk guitr,,,so bkok jela,,,spas2 nia pn mri,,,pas2 bulat ajk g klaz die,,,so pg jela,,huhu mlu doe,,,dh la bwk guitr,,,tmpng plop klaz orng huhu,,,so g la,,,maen guitr ngan sol,,,mle2 maen ok je,,,,pas2 sek2 ni maen tutup pn2,,,kbetulan cg aida lalu,,,uhoh O.o' so pe lg,,,kne mrah la huhu,,,so lpas pg 2 2,,,aq ngan sol duk kat klaz je maen guitr,,,yng laen g klaz sbloh,,,,,pas2 x lme 2,,,cg norliza msuk,,,hahaha gru klaz aq dlu,,so chit chat skit,,,ps2 maen la guitr,,,,aq ngan sol maen,,bulat ngan ecah nyanyi,,,sdap boh suare bulat huhuhu,,,dngr gok akhirnye,,,so maen lgu next 2 you ngan die :),,,,pas2 mse maen 2 doppasa cg norliza tnye,,,kapel ke ngan ayn?? ........... WAT?!,,dieorng bgthu -.-'''' hadoi,,,nseb baek cg x mrah huhuh,,,so pe lg,,,sepet n bulat,snyap jela,,,pas2 wak derk je,,,continue huhuhu,,,pas2 time nk blik,,huhuhu mmg bez r,,bak pepatah boboiboy,,,,TERBAEK!!!!

Tuesday, 1 November 2011

orchestra!!

pergh mmg bez r,,,mle2 aq x thu pon,,,nseb baek cik bulat aq bgthu XD tnx bulat!!!i luv u so much :P,,,hahahalpas thu 2,aq kol aimi,,,nk konfem,,,mmg btol -.-,,,,so ad 45 min je lg,,,pjuk la ayh aq,,,bleh2,,,in 1 condition,,,ill do anything 2 go for the orchestra!!,,,aq kne msak mkan mlam -.-'' mak ai!! mlas btol orng tue ni,,,hadoi xpe la,,,so goreng la aym,,,paksu aq tlng wak sup,,pas mkan 2 ad 15 min je lg,,,so cpat2 mndi n go,,,smpai 2,,,aq ingt rmai dh smpai,,,smbk sekor -.-''' so kol aimi,,,ad kat dumoh lg,,,kol atyn,,,nseb baek ad,,,so pg la ddk ngan awok2 die,,,hahhahah patt le die dtang,,,fazli ad ;) pas2 aimi mri,,,ddk la ngan gng2 die,,,pas2 cik bulat aq mri,,,aq ad kat ats mse 2,,,so die ad kat bwh,,,cri gle bhabi,,,mse 2 konsert dh start dh,,,nseb baek le jmpe,,,,so ddk la sbloh die,,,kwn2 die sume tngok -.-'' ape tngok2,,mri sni bkan nk tngok kte orng,,tngok konsert,,hahaha,,tp kne blik awl,,,ayh x bg duk lme2 -.-...so kul 10 blik :( huhuhu,,,tp mmg bez r brsme ngan die,,,lme dh x nmpk mke die yng cute miut XD hahaha,,,so blik 2 sume orng tdor,,aq tngok tv jap,,kul 12.30 a.m. g2 aq tdor,,,so aq mse 2 ingt shat perfect dh,,,so tdor smlam x pkai ape2,,,cme pkai boxer...-.-''' pg2 bngun,,mak ai,,,dmam blik huhuhu kk la nk g kjut ayh aq,,,time for breakfast,,,aq x leh lao lpor,,,kang kkg mkan maggi kan :P

P/S: bez duk sblah awk mse 2 :) hahaha 1st time kan kte,,,urm,,,rse2 ad lg kot sblom 2,,hahaha anyway i luv my bulat so much !!! :P

P/SS: aq bru thu LMFAO mksud die pe:laugh my f***ing a** out :D

P/SSS: aq bru potong rmbut :D

P/SSSS: im hungry :-I