Monday, 31 October 2011

torture!!

huhuu npe ayh aq nk torture aq mse lpas PMR?? -.-

AYH: so,,,,u waana improve ur essay???
AQ:urm,,,yea??
AYH:ok!! write me an essay about rose :P
AQ:O.o WAT?!?!
AYH:yep,,,,,300 words :P
AQ:huhuhu...
AYH:startin this week ill give u an essay evry week,,,for this week i give u 2 choose between bm or english,,,so??which one??
AQ:-.-'' u gotta be kidding me,,,-.-" English
AYH: ok b4 next week i want ur essy
AQ: ok -.-

WDF?! aq nk cti!! bkan nk blajo,,,bnyk dh aq lpe,, hmm,,,tmbh plok ngan mkan maggi,,,sial btol,,ok la,,ill try my best!! dah,,,nk g wak research skit psal rose -.-

Sunday, 30 October 2011

take back wat i said

well,,,aq ad kte kan yng mnggu ni bad week bg aq kan?? well x la sngat,,,in fact aq crete ke ayh aq tntng aq ngan ayn :P die ok je :P rpe2nye ayh aq sme gk,,,kpel mse skoloh mngh,,,so die pham le,,bkan mcm mok aq -.- annyway,,,aq koho truk je aq tngok -.-''ayh nk bwk g klinik tp aq mlaz,,, huhu,,,pas2 x sdar ke dri dmam,,,rlek je mndi hjan le,,,mnum air sjuk le,,,x nk mkan ubat le :P hahaha nseb baek mok aq x thu,,,lao x,,,,mti aq -.-'' kk le,,,rse nk tdo plop,,,babye

P/S: to mrs bulat :P srry x blaz mcj smlam :P krdt hbes xP tp top up dh,,ingt nk mcj,,,bru trigt awk nk exam,,,gud luck ek,,,jngn maen2,,,blajr snggh2,,,tp jngn smpai trlampau :P sye akn doa utk awk slalu,,,hrap lpas awk exam kte leh jmpe :P lao x leh x pe la,,,nk wak camne kan?? :P hahah SAYANG AWK SLAMENYE XD

Saturday, 29 October 2011

freindship doesnt last forever

x cye ke pe yng aq ckap??hahaha die sbbkan die le aq xde kwn yng btol2 aq bleh hrap,, hmm,,,nk bgthu nme die x gmak hmmm biar le,,,,,bru ni sye jmpe parents awk mse tngh breakfast ngan ayh sye,,,hmmm mak awk kte awk dh blik,,,,aq jmput,,,tp mk awk kte awk dh brubh,,,btol ke??? sjak awk g skoloh kat KL syee pn x jmpe awk dh :-/ hmmmmm btol la pe mak awk kte,,,ur different now,,,,,bkan cam dlu,,,sye tnggu awk mri rmah,,,x pnah mri :-/ x pe la,,,sye nk buang lke kngan sye ngan awk,,,xde gunenye smpn,,,nk thu pe knagn kte?? hmm ok le sye crete from a-z ,,,kte start mse kte lahir,,,,,kite lahir kat hospital sme,,,,tarikh yng sme,,,cme sye kluor dlu bru awk,,,,lpas2 kte g tdika sme 4 thun kte msuk dh tdika,,,hmmm sye ingt dlu kte 2 krap kne dnda,,,lwk plop ble pkir smule :P....pas2 kite start le msuk skoloh rndh,,,drjah 1 smpai 3 kte klaz sme,,,sye ingt lg mse kte rntas desa mse drjh 3,,,,awk luahkan feelings awk kat sye,,,hahaha kte due2 mlu,,,tp kte kapel jgp :) tp x than lme,,,3 blan je,,,awk ske kat orng laen kan?? hahaha sye x ksah,,,sbb mmg sye suke lao kte kwn je,, hahaha,,,pas2 mse awk drjh 3 awk msuk story telling,,,hahaha,, awk mmg pro bak2 ni :P,,,,pas2 mse drjh 4 sye try msuk,,,,awk tolong sye :P dpat gok tmpt ke 3 :P,,,tp mcm bse le,,,awk gk no 1 -.-''' blgk r 2 hahaha,,,pas2 mse kte drjh 5,,kte sme klaz blik :P,,,hahaha kte g lwatan sme :P kte tepek sokmo :P orng pn ingt kte kapel :P hahahha,,,,,tp juz frens :P pas2 mse drjh 6,,,awk klas laen,,,hahaha sye ingt lg sye suke kat sorng ni,,,kwn awk jgp :P awk g kbo die sye suke die bkpe?? -.-''' anyway tnx hahaha,,,mse lpas dpat rsult UPSR,,,sye ngan die je,,, hahaha,,,die kte nk plok sye sbb die nk pndh dh hmmmm,,,,,kk,,hahaha...slam2 lake,,,then brpsah,,,so ble f1 ngan f2 kte contact lg,,,tp skrang pe dh jdi??? r we done??? hmmm,,,awk thu x rmai bdop skoloh kte dlu ktuk psal awk?? kte mmg awk smbong,,,tp sye bakup awk,,,x cye tnye r tintin,,,,tp lpas aq knal prangai mg skrang,,,,,aq x bakup dh,,,,srry sis,,,,awk jgp yng x nk kwn kan???? so x pe la,,,have it ur way,,,,kte kwn smpai sni dh,,,,at least shasha ingt lgi tntng aq ngan farah,,,wlaopn aq rpat ngan mg lgi dlu,,,,tp shasha slalu ad ngan aq,,,,,msalah aq aq crte lake ke die,,,die pn sme,,,,aq anggp die mcm adk aq skrang,,,anyway mlaz dh nk ckap,,,x shat,,,skit ple -.-''' salam...

bad week -.-

yooo my beautiful ppl :P hahaha lme dah x mnaip,,,x thu ek pn nk crete pe huhu,,,tp aq cme nk crete tntng mnggu ni je,,,mmg x bez r huhuhu,,,,ok kte start ngan hri jumaat hri 2,,,ok,kte g masjid utk pe??? utk bribdat kan??? tp mnusia mne le g masjd dn cri sliper aq?? -.- bhabi r,,,dh le aq bru bli mse rye hri,,,hish!! tmbh plop aq dh start dmam dh hri 2,,,,ni jngkt ngan ayh r ni -.-pas2 mok aq plop sruh aq cuci krete,,,hadoi,,,cuci jele,,,aq pn x de papew sngant nk buad,,pas2 ayh aq tlng aq :P,,,,pas2 mareng g kuantn,,,,mok ad kje skit,,,hmmmm kk le,,,aq pn nk g bli tli guitr,,,so lpas hbes sume kje,,blik,,,aq tkor tli guitr,,,bhabi x bez r maen -.-.. huhu,,,so tdor le,,pas2 mle la bad week aq huhu,, tdi pg bngun,,,tngk hdung aq brdrh o.o,,,,first time aq dlam hdup hdung aq droh huhu,,,tp x bg thu spe2,,,kan kkg thu kne g klinik -.- mlaz nk kluor huhu,,,,so  wak snyap je,,,pas2 minggu ni mk aq kne g NS,,,, ad ksus,,,huhu,,,pas2 mok ad la tnggl syrt2 -.- x leh g skoloh mnggu ni sbb kne ngajr adk aq,,,die preksa mnggu ni,,,pas2 aq dhramkan brmain music utk mnggu ni,,,argh!!!! yng ni x than ea,,,huhuhu,,,tp aq ngan ayh aq mcm koho rpat,,hahaha lme dh x rpat camni :) anyway aq bru ambk ubt -.-'''ad orng pkse ek pon -.- rse2 spe??? haha spe lg??? BULAT SYE LE :D hahahah tnx bulat sbb care sye huhuhu SAYANG AWK!!!!!!

Wednesday, 26 October 2011

annivasary

Heeeee :D~~brape minit je lg pastu ckup aq ngan die 4 blan...alhamdulillah aq kkal ngan die smpai skrang :D happy annivasary awk :D hrap2 kte x gdoh dh mcm hri 2 ek :) luv u so much ^^


P/S: sbnarnye,sye nk post smalam dh tp internet down huhu -.-'

Sunday, 23 October 2011

argh!! bsan deh,,,aq rndu pde die huhu :-(~~

bulat :P

sepet :D

selat :)

bulat:P

sepet :D

selat :)

bulat :P

sepet :D

selat :)

p/s: bulat,awk comey le :D nk gmbr :P

trust

love should come 2ghter with trust,thats wat i heard,,n aq slalu pgng pde kte2 ni,,'if you love her,trust her' i love n trust u nur ain fatihah :-)~

Saturday, 22 October 2011

graduation day

hri ni g skoloh awl sbb ad show,,,pas2 mmg hjan lbat r so aq tnggu kat klaz bwh,,,nazi ad gk mse 2,,,pas2 die kte cg smpai dh,,,kk time 2 go,,,pg ambk alt lke,,,pas2 aida tnye ayn mne,,,aq bru nk tnye die,,,hmmm so ambk alt trun,,,aida tnye lg,,,aq sruh la die kol,,,pas2 die kte sim die kne blok,,,so bg le pnjm fon aq,,,,aida kte die x dk trnsport :( hmmmm x pe r,,,,so buad show lke 2,,,g mkan,,,pas2 atyn ngan etty mkan,,aq g tman,,,n then g klaz laen,,,kol ayn,,,,ckap2 skit,,,hmmm wish u were here :(,,,,,puas smbng 2,aq pn g letpSK,,,mnum2,,,lpak ngan awok2 ni,,pas2 g blik skolo ngan aimi n syakir,,,rpenye syakir nk bli guitr aq,,,so dh jual :D  n then smpn alt lake,,lpak jap,,,mk kte hri ni lwat skit ambk sbb bz,,,so aq lpak je le,,,hahaha orng kte aq ni adeq angkt aimi,,,hahahah mne ad,tp aq mmg anggp mg mcm abng,,pas2 sume orng blik kcuali awok2 f4 ngan a n nunu,,,hahaha bez smbng ngan nunu...mcm2 kte smbng,,,,pasal anime pn kte smbng,,,rpenye die 2 anime freak jgk :D hmm,,,tp 1 aq x suke mse 2,,mse kiteorng tngh ckap,,syamida ski mcm nk bkor nunu...hmmm,,,aq pling bnci le orng senior bli bdop jnior,,,aq thu mcm mne prasaan mreka,,sb aq pn sme gk dlu,,,ad le sorng sniour ni..pndng rndh aq...hmm mmg sume orng pndng rndh ke aq lake,,,tp,,lpaz aq wak solo prtme aq,,mmg aq sorng je maen,,,sume orng krenye snyap r,,,bru orng nk start pji aq,,,pergh mmg bez r mse 2,,,tp bkan sume pji lg,,ad orng kte sng je solo 2,,hmm x pe r,,,jnji aq brani,,,aq sorng je g dpan pas2 wak solo,bjop r,,hahaha...tp ble cg wak ltihan utk comp thun lpas,,,ad le solo ni,,,pnggl incantation,,cg sruh tes maen,,aq ngan adib je bnyi,,,fuh!!! mmg gmpk r..si2 bru snior2 bru nk baek ngan aq,,,hmmm,,,k.atyn siap ckap lg,,,bgos r mg,,,nnti solo nnti mg ngan adib g dpan r,,hahaha breh!!!,,eh,,,ni dh lri dh ni dri stry hahaha,,,ok2,,,so aq blik 2 mk aq ajk g kuantan,,aq ok je,,,mk kte sbb paksu ngan abng yin nk mri,,,hah?? abng yin??/ hahaha lme dhdie x mri rmoh aq,,so jpe le kat kuantan ,,,aq mcm bse,,,g kdai music...dpat kan info skit,pas2 aq nmpk promotion,,,guitr skali ngan amp,,rm500,,,ok r 2,,,mroh dh aq rse,,,so rse2 nk kmpl sen n bli yng 2 r,,,pas2 jmpe ngan pksu n abng yin,,,pgi diner,,then blik,,,blik 2 aq trus msuk dlam blik audio,,,abng yin pon ikt,,,so aq ambk guitr,,die pn nyanyi,,,pergh!!! mm sdap r suare,,,pas2 kte orngg le rmoh uncle shahidin,,,nk tngk bola,,,blik rmoh kul 2.30 a.m. hahaa blik 2 trus tdo x ckap bnyk huhuhu....

Friday, 21 October 2011

terjumpe

well,hri ni,,,,,hmmm,,,,aq x ddk mne dlam blik audio,,,hmmmm,,,mle2 aq mmg smngt,,,siap blaja lgu save tonight,,,pas2 aq cri le gne nk maen chord piano,,,,lpas bleh 2,,,try tkor chord guitr ke piano,,,bleh,,,,jdi,,,so lpas smyng jmaat 2,,,,,,,aq naek blik jp,,,,nk cri pendrive aq,,,,tp tjumpe mnde laen,,,,,aq jmpe rntai yng uncle simon bg ke aq sblom die mnnggl,,,,,,,i miss u uncle simon :(,,,,i know this is weird bt,,,,,when i think back about the time we had toghter,,,juz the 4 of us,,,u,me,my dad n brendan,,,,,well urm,,,,i know this isnt manly bt my eyes went wet :-/....well i know u dont like it,,,bt i miss u,,,,y do u hav 2 leave us??? hmmm,,,juz wish u know that i still miss you :-/....

Thursday, 20 October 2011

audio room 2

permission granted!!! prmission utk pe??? hahaha,utk ambk blik audio ayh aq :P,,,skrang ni blik audio 2 aq pgng,,,sume hi-5 ayh aq,aq pgng lake,,,n skrang aq ltok keyboard,guitr ngan lappy aq dlam 2,,,pergh mmg aq enjoy gle r,,,1 blik 2 khas utk music shaje :P





skrang aq rse nk kluor dri blik ni mmg ssh hahaha :)

In loove!! -.-

SHIT MAN!! camne aq bleh ske gle2 sngt lgu ni??? tp bakn origginal,,,ni alex goot ngan chad sugg wak cover,,,tp lgu ni lgu 90-an -.-' x sngke aq bleh ske lgu ni,,,,tp aq rse aq tngkp gk mning dei hmmm,,well,,hrap aq x jdi mcm lgu ni dh le :(

pengetue bru

huhu,srry x post mareng,,,internet down skit,,,mareng kan,kte kan,,hahaha kte dh dpat pngetue bru huhu,,,aq ske die,,,mke die mcm jnis pnyg,,,hrap2 g2 r,,,so aq ingt nk smbt pngetue pgi2,,,rpe2nye lpas rhat,,,so sblom 2 uad rehearse hri graduasi,,,huhu,,,bleh than r,,,lpas rehearse 2 cg kasi g rhat,,,so kteorng g le sk,,,raby blanje aq :D  pas2 kte blik,,,cg sruh tnggu block pntdbiran,,,so aq dn ank aq pn brgrakle ke sne,,tnggu kat foyer,,maen2 jap ngan tin2,teha n yayan,,,pas2 ayn mri... :P nk tgor tp mlu huhuu,,,awok2 ni ape lg??? bkor le -.-  ske ngt bkor orng,,,pas2 die g le msok klaz nk smbng blik exam,,,pas2 tkah wak ngnjng ke aq 'aq ad nset ayn 'hahaha sah dh jdi kkk angkt ayn :P,,,pas2 show start,,,rpenye kne marching,,,cg tnye nk maen jgu mne,,,aq kte le tari tualng 3,,,orng laen kte dia datang,,,hadoi,,slap le korng plih lgu 2 -.-  tempo die dh le lju,,,mmpus nnti nk marching,,,n mcm aq dh expected,,mmg hncur marching kte orng,,,,so lpas hbes 2,,,rafiq kbo ' nyesal x ikt ckap mg,,,haha,aq dh kte dh,,,aq bkan pkir ke dri sndri,,,aq pkir ke lgu 2 sbb sng bgi sume phak,,,pas2 iwan try le marching lgu 2,,die kte btol gop,,,sng lg nk marching,,haha,,,so g ltak ank aq kat dwan mrcu,,,then msuk blik bnd,,,lpak2 jap,,,pas2 raby,kawa,n adib kne g kem muzik,,,huhuhu,,,hrap aq x g je audition,,,huhuhu,,,so lpak dlam blik bnd,,,aq ngan atyn pe lg??? maen lgu rolling in the deep r,,,hahaha x hbes2 maen mzk,,,hahaha nk wk cmne kan??? dh bnde aq mnat,,,kat rmoh pn aq lyn ke mzk bnyk,,,tepek sokmo ke guitr,,,lao x guitr piano,,,lao x piano drumpad aq hahahaha,,,pas2 kteorng blik le,,,aq blik le ke office ayh aq,,,gle bhabi pnye lme aq kne tnggu,,,kul 5 bru aq blik -.-,,lpor gle bhabi dh mse 2 huhu,,,pas2 blik,ayh kne btlok g JB,,,ad kje skit,,,so lpas pegi 2,mk aq ajk le cik zah mkan luor,,,kat krteh,,aq pn pe lg ble smpai krteh,,,hahahaMCD le :P  so otw blik bli le burger 1,,,mk aq kte bkpe x bli lbeh,,,aq kte x ckup duit,,,tnggl 2 rnggit je huhuhu,,,,bsenye aq bli 3 burger huhuhu,,,pas2 cik zah ngan mk aq pn x hbes2 blebe,,,yng mk aq blebe sbbb mkn burger bynk sngt,,,nnti x lalu kan nk mkan,,,cik zah kte aq ni trlampau kring,,,huhu mne ad,gmok le aq huhuhu,,,pas2 g hntr cik zah blik,,,blik le rmoh,,sume orng tdo lake,,,aq x lg,,,duk lyn ke PSP,,smpai pnat 2 bru tdo huhu....

Wednesday, 19 October 2011

rehearsel

hri ni ad rehearsel utk hri graduasi,,,aq x thu pn,,,mse 2 aq duk kat office ayh aq,,,pas2 pdah kol aq,,,die kte mri r,,,so aq g le,,,otw 2 jmpe man belon,,,jlan r ngan die,,,msuk slambe je,,,kdaan awok2 f5 n f6 tngh tngk je,,dh le aq bwk guitr mse 2,,,huhu mlu2,,,pas2 nmpk la awok2 bnd bwk trun alt,,,aq pn cpat2 le,,,ltok guitr ambk snare,,,,g dwan mrcu n rehearse,,,pas2 rhat,,,time rhat aq mnx knci ngan cg,,,aq ngan fahim naek le blik bnd,,,aq ngan die pn maen le guitr,,,pas2 piano,,,,pas2 g le rehearse blik,,,mse tnggu 2,abu sruh le kte maen solo stu....maen le,,,kuat gle,,,pas2 cg sruh stop,,,aq x thu cg awie ad blkng aq,,,kejut aq,,,nseb baek x mti huhuhu,,,n then rehearse again,,,pas2 aq ngan bdop2 f3 g le bli mkan jap,,,lpas mkan 2 g smpn alt,,,jamming lgu rolling in deep,,,hahaha rafiq ske gle,,,pas2 rafiq blik,,,aimi mri,,,die tnjk lgu skit,,,pergh mmg sdap gle r,,,maen3,,smpai kul 5,,,n mcm bse le,,,aq kne blik huhu,,,esk kne mri awl skoloh,,kne smbut pngetue bru,,,yay!! finnaly ad gk pngetue sorng huhuhu...hrap2 die baek r :)

Monday, 17 October 2011

tawaran

hmmm,,,well aq ad bgtau yng mk aq kbo bad news ke aq kan???? well act,,bad news 2 bg aq,,tp bg laen good news,,,mak aq dpat tawaran utk nae pngkat kat sni ataoupn kat pinang,,,,tp kat sni mk aq x dpat,,,dpt ke orng laen,,,so twaran kat pinang 2 ad lg,,hmmm,,,aq sbnrnye x nk pndh,,,aq bru je kapel ngan die,,,x kan nak tnggl dah...hmmmmmm tp x kan la aq nk hlang mok aq,,,,hmmm sbb 2 aq x stop mok aq,,,tp stiap hri aq doa bg x pndh,,,hmmm tkot gp r,,,tdi pg bngun smpai skit ple otk aq mikir ke bnde ni hmmm...

bad feelings

hmmm,,,sjak hri jumaat hri 2,aq rse,mcm ad gngguan je,,ntah le pe,,,mmg rse mcm x sdap hti,,,hmm,,tkot gp ape2 jdi,,YaAllah,,,Kau lindungilah orng2 yng ku syng....hmmm,,,anyway,smalam aq mle2 mmg xde mood r,,,sbb trime brite bruk skit from mak aq,,hmmm,tp ble aq mcj ngan ayn,,,rse lga smalam,,,aq x u cap lg tnx kat die,,huhu lpe,,,anyway lao awk tngh bce post ni,TNX SESANGT SBB BUAT SYE HAPPY XD!!!! huhuhu,,,tdi g office jap,,,ayh kte krete mak nk smpai dah...hee!!!! dh smpai hahaha prsona wrne koko,,,,ayh test r,,,hmm,,orng 2 kte,,mle2 jngn pndu lbh dri 80km/h,,,tp ayh g pndu 140km/h -.-,,,,die ni...x pdan ngan tue nk race hahaha,,,pas2 mak sruh test cornering O.o,,,JNGAN!!!! ad ke nk test conering mse pndu 140km/h,,,trbabas nnti,,,fuh!!nseb baek ayh x buad huhu,,,anyway lpas 2 aq blik le rmoh,,,n smpai skrng x thu nk wak pe,,,so test maen lgu hikari,,,pergh,,,maen lead lke,,huhu,,,stakat ni aq bru bleh maen verse yng ke-2,,,huhu,,,tmpt fave aq :P well nk blath lg r,,,c ya peeps!!!

nyesal deh!!

bhabi r,,,nyesal aq g skoloh ari ni -.-...bkan  wak pe pn,,,so pg2 2 aq,raby n atyn msuk blik bnd,,lpak2 jap,,,pas2 kte pn plan nk wak cover,,,mle2 aq ngan atyn maen lgu aishiteru,,huhu,,,guitar x ckup kuat,,nyesl x bwk guitr aq,,pas2 maen lg rolling in the deep,,aq maen guitr,raby piano n vocalis,,atyn pn vocalis,,,,pas2 maen jele,,,smpai bsan huhu,,,aq ingt ad bnd hri ni,,,rpenye esk,,,hmmmm,,,so blik le office,,,,lpa smpai kul 5 bru blik,,huhu ngantk r,,,aq rse nk tdo jap,,,nyte2 evrybody :)

(P/S: awk ingt,,wak siap kje ksus 2 -.- jngn nk wak mlaz~~)

Saturday, 15 October 2011

jge gk dri

Lao awk nme nur ain fatihah,,tlng le jge dri awk,preksa nk dkat dah,,jngn le dmam2..nti x leh jwb preksa,,sye slalu sruh awk jge dri sndri,,tp npe awk x jge??? dgil btol :-D,,,hahaha,,tp seriously,jge le dri awk 2,,tlng r,,dngr ckap sye kli ni je,,lpas 2 awk nk lwan sye,,lwan le,,tp nt now,,preksa dlu bru sye bg awk dmam :P~~

MM

pgi tdi g breakfast kat srangkai jye ngan meran,,pas2 kte orng naek bas,,,lme gle kne ddk dlam bru bas nk jlan,,,dh le slow,,,hadoi,,pas2 mse nk dkat2 kijal 2,mse 2 aq tngh mcj ngan ayn,,so aq pgng risit mse 2,,aq x thu nk ltok kat mne,so ltak kat mlut,,aq glung la risit 2,,,pas2 x psal drebr bas ngan gng die kte,'dlam bas ni x leh rokok,lao nk rokok kne duk kat luar,ataopn g le dri dkat ngan pin2,,,hadoi,,so tduh aq isap rokok r ni?? mg ork,,ish,mlaz aq nkcre mg,ad aq cre mg ke?? sdap ngat kbo aq isap rokok dlam bas,,mg knal x lg aq ni spe?? pas2 ble smpai 2 aq ngan meran g le tnggu dpan ciema,,pas2 zemi ngan dare smpai r..so g ble tiket dlu,,tngok crete realsteel,,,pas2 smantre tunnggu g maen boling,,huhu,,zemi no1 meran 2nd,,aq 3rd,,dare laz :P,,,mse kte maen 2 ad le mamat sbloh kte ni,,maen boling sorng2,,nme die zarul,,ingt lake hahaha,,pas2 stiap kli die bling bola,tngn die msti skit,,hahaha zemi r start bakor die dlu,,pas2 lpaz maen g maen pool,aq x maen,,x rti huhu,,,dare kloh gok,haha susah2,,pas2 g mkan,,,lpas 2 g msukcinema,,gng2 ni g bli popcorn,,aq tnggu le,,smentra 2 mcj sokmo le :P pas2 mri le sorng ni dri sbloh aq,,rpenye ammar,,haha kjut aq,,pas2 kte g msuk cnema,mse tnggk wayang,3 kli aq g tnds,,huhu,,nyesal mnum air gas,,huhuhu,,pas2 lpas tngk wayang g maen pool skali lg..aq g le lpak ngan dare kat blakng,,pas2 aq g TMC jap,,ayh sruh g bli plastiksmpah,,so g bli,,zemi ngan dare blik,pas2 pksdare aq mri ngan mok aq ,,,so bwk le aq ngan meran g mcdonalds,,mkan2,blik rmoh,,smantre tnggu ayh meran mri,,die mnx aq maen lgu aishiteru,,aq pn maen le,,die kte nk blaja ngan aq,,,maybe esk die akn mri,,pas2 die blik,,rafiq plop kol,,ajk g jamming,,srry bro aq xde duit,,,sdah kring huhu..kk le nk rlek jap..blkng aq skit,,trtdo dpan comp mse bce komik online huhu...

Friday, 14 October 2011

bhaye3 dbor3 huhu3

hri ni ayh plan nk g tlaga smpul nk g tngkp gmbr sunset,,,hdaoi mlaz r,,tp biar le,,,mne thu lao aq tnjk interest die bli aq drum set stu ke??? Heee:-D...ble smpai 2 aq mle tdo jap,pas2 bngun,mok sruh g bli air,,,gg kdai ttp..sial r!!! -.- ....pas2 g blik smule pas2 aq pn maen le PSP aq....pas2 mok tnye aq spe die yng lmbai kat die,,,aq tngk,,,hmm,,mcm knal je,,,tngk ank pompuan die,,hmmm,,,still x knal,,,ble aq tngk bear gntung kat poket die,,,O.o' OH SHIT!!!!  aq pn ttp PSP aq n pling ke blakang,,,rpe2nye ayn,,,huhu dbor3,,mse2 ibu die tngh ckap ngan farah,,pas2 mk tnye le spe die,,farah mcm x nk kbo je,,pas2 die kte tece ros,,,mk aq glok,,,pas2 mk aq kbo'farrith,tece ros,hahahaha' -.- aq pn wak derk aje mk aq tngk tngn aq pas2 kbo'farrith,tngan ketor???haha,dah2 g jmpe die' aq me2 bgun nk lri ke tman,,pas2 mk kte g le jmpe,x baek x tgor,,hmmm,,,so g le ke tece ros,,,hadoi,,dbor3 mse 2,,so lpas ckap2 lake,,,aq blik ke mk aq,,,aq pn diam je,,pas2 tece ros mri,,so mk aq ngan ibu die pn brsmbng,,,fuh...nseb baek bleh get along,,,smph r mse aq brigad kpel ngan ayn olh mk aq,aq ingt hbes lah kluarge aq ngan die huhu....lpas die orng blik,,family aq ape lg...BKOR AQ!!! huhuu....pksdare aq kbo ad jdoh ea,,,mk aq kbo patt le ske sngt kat die,,,comey sngt rpenye mnantu aq,,,boh,mlu r,,time dinner aq x mkan pn,,ayh plok bkor,bkpe??? rndu ke die dh ke??,,,pas2 adk aq tmbh,,,comey r r kakak ipar farah,,,huhuhu,,mmey r,,hahaha,,,kk le x nk ckap dh,,ckap psal ni pn aq dh ktor doh,,,sssh aq nk taip huhu esk nk g MM ngan gng2,,,so adios amigo :P

Thursday, 13 October 2011

tdi x pg skoloh,,,bsan ek pon ,,,so stay je le kat rmah,,,pas2 smantra tnggu ayh bngun aq pon maen jele ngan gf lme aq :P hahaha PSP aq,,huhu lme x maen,,,dh brhbuk,nseb baek rti maen lg,,pas2 mcj ngan'ehem' ;) pas2 ayh bngun,,,,g le brunch ngan die,,,pas2 g office,lpas2 g bank,,,,nmpk le wawa ngan  mierah kluor dri alikhsan,,pnggl dieorng tp x dngr,,,sombng btol -.- pas2 g ambk farah,,,farah kte hri isnin ni die kne g mpk,,,g ambk e-book,,,ayh sruh aq g,,,sume orng mlaz -.- ,,,so tngh pkir lg,,,aq tkot smbk je g nnti huhu,,,so still thinking,,,,well,,,tdi aq mnx kat ayh,aq kbo le nk msuk music academy kat kuantan,,,ayh kte approve,,YES!!! bleh le aq nk futher aq punyer skill...cme x thu nk expand yng mne stu,,,family kte sruh ambk drum lesson,,,hmmm,,,aq nk gk,tp aq mne le ad drum set kat rmah,,,hmmm,mayb lao aq msuk ayh aq akn bli?? hahaha insyallah,,,i hope so :P so i see u later peeps,,nk g maen ngan gf aq :D

Wednesday, 12 October 2011

huhu,,,pg tdi wajib antr bke teks so kne mri r skoloh,,,so mri le,,,,,pas2 lpas sttle lake 2 g ckap ngan faiz,,,kte nk jamming ngan rafiq,,,tp rafiq x mri,,,hmmm,,,so aq pon bke le PSP aq yng trsyang hahaha lme x maen,,,dah brhbuk dah,,,so bg orng laen maen,,pas2 smbng ngan awok2 ni pas2 nunu mri,,,die bg hdiah huhu ain bg,,,die mlu nk jmpe :( hmmm anyway tnx sesangt awk sbb present to,,,sye syuke sngt5 :D,,,,pas2 bdop f3 kne g dwan mercu,,,ad taklimat skit,,,pas2 x psal rafiq mri from no where hahaha,,pas2 hbes 2 g le ke studio,,,gbung ngan awok2 atyn,,,gg tngk2 ttp,,,sial r!!!! huhu,,,bru nok jam -.-...pas2 blik le,,,sblom blik 2 g Sk,,,aq dri pg x mkan lpor huhuhu,,,mle2 duk sme mja ngan atyn n the gng,,pas2 aimi mri,so g le duk ngan die plop,,,so mse smbng ngan aimi 2,,hahaha ad gk aq trluah skit2 ke aimi,,huhu,tnx bro sudi mndngr,,,mg ni mmg aq anggp mcm abng r,,,pas2 lpas mkan 2 g blik ke skoloh,,,msuk2 aimi ajr solo samba bru,,,hahaha yahoo,,,ad solo bru,,,tp snang sngt huhu,,,hahaha x baek complain,,,,pas2 kul 5 2 blik r,,,mse otw blik 2,teha pnggl,,,hahaha,,,die x blik lg,,,hahaha ksian2,,,pas2 blik mcm bese,,,maen guitr jap n youtube,,,so blogging jap,,,skrang nok g mndi jap,,,x mndi lg,,kkg mybe nk g kuantan,idk hahaha tata

Tuesday, 11 October 2011

hmmm,,,,tdi g jamming,,,x best r,,,mle2 bez...pas2 ble gng2 laen msuk x best jdi -.-....esk nk g smule r,,,cme brape orng je,,,pas2 tdi jlan rmai2 ngan fixie,,,hahah best!!!!,,,,pas2 ad latihn bnd,,,huhu lme x sntuh snare,,,maen lgu thun lpas cme aimi tmbh skit,,,besele ble aimi tmbh,mcm2 bleh jdi hahaha,,,nseb baek aq bleh maen,,hahaha,,,aq sorng je,,,sian yng laen,,,hahaha aq ni dah lbh 2 thun brsme ngan snare sbb 2 bleh,,yng laen bru2 lg,,,o well,,,aq nk out lu,,,nk blath lgu rafiq sruh skit utk esk tata :)

Monday, 10 October 2011

new youtube favourite

hahaha,,,skrang,ad bberpe orng orng aq ske dlam youtube,,,artist youtube le konon,,,hahaha,,slah stunye tyler ward,,,die ni mmg lme gok aq ske die,,,,suare die ok je le,,tp aq ske tngok die maen guitar,,,,walaopn bese je tpi cre die maen 2 best!!! hahaha.....antra lgu yng aq slalu dngr is airplane,love the way you lie n club cant handle me now...

yng 2nd is cobus,,,,die ni mmg isane pnyer drummer,,,gle bhabi maen drum,,,kloh aimi zombie,,hahaha jngn mrah ek bro...em,,,lgu die yng bes is face down,great escape n down,,,

yng 3rd is alex goot,,,,yng ni mmg aq rspect gler r,,,mcm2 die bleh maen,,,guitar,piano,drum,,,,lake r bleh,,,suare die pn x le trok sngt,,ok,,,sdap2,,,hahahalgu die yng i like is dj got us falling in love,dynamite n next to you ;)

n finally is conor maynard,yng ni mmg adek aq gle2 r ske,,,suare die r the best,,,kaloh JB,,,smph r,,,x tpu,,,dngr le lgu die,,,tonight,dj got us falling in love,eenie meenie...korng lake tngok le ek,, well cya ppl :D

im back!!!

mwahahaha.....abng botak sdah kmbli :P,,,,wats that??? u miss me??? i miss u 2 ;),,,mri sni papa nk cium :P...hahaha lme x mnaip,,,rndu plop blog ea,,,,huhuhu,,,pmr???ok le,,,cme SJ le ssh sngt100000,,,yele,,aq ni bkannye orng SJ -.-',,,hahaha anyway,,,im free now,,,bleh buad le pe aq nk,,,,mti pn bleh hahaha,,,esk lao x mri skokolh,aq mti r 2 :P....esk nk g jming ngan faaeze,,,hahaha,,,time to test solo bru aq :D,,,,anyway,,,aq x thu nk crete pe dh,,,so nk dngr lgu jap,,,,adious...