Wednesday, 21 September 2011

sayonara

yep...time to stop blogging,,,juz utk smentra wktu,,,pmr nk dkat dah,,,2 minggu je lg,,aq ni kne sdar ke dri,,,so,,,gud luck blake,,,n aq mnx maaf lao ad buad slah kat korang,,,espicially u ayn :(,,,,,sye mnx maaf sngt5 sbb brkasar ngan awk,,hrap awk bleh maafkan sye lg,,utk kli ke-2,,,,I LOVE YOU~~~
tdi pg ad kem skit,,,sblum kem 2,cg z, cg azri,,n someother tece,,,pnggl bdop2 yng bui azim,,,pergh!! mmg tngk azim dbor gler r,,,,hahaha,,,pas2 start le kem,,,hahaha mse cg aziz bg mmg bez...tp mse tece emily bg,,umm,,,camne nak kte ek?? bleh r...ngantok skit,,,srry tece hahaha,,,pas2 msuk le klaz,,,so mcj ngan ayn,,,hmmm,,,die kte ok dah,,,hmmm,,,legelah,,,bru le aq bleh wak kje ngan tnang,,,smlam aq x leh nk wak kje lngsng,,,,so wak kje mcm biase smpai hbes skoloh,,,then ad klaz GEO...buad GEo smpai 3.45,,,pas2 naek ats,,,buad le revision skit,,,ayn mse 2 wak kje,,,dri tdi je diam,,,hmmm,,, -.- mroh lg....so aq pon diam je,,lpaz 2 aq g duk lam blik bnd,,,maen lgu dj got us falling in love again,,,haha afif suke,,,maen puas2 pas2 mse 2 nk blik,,so g le blik,,,tngk2 tngge knci,,,mmpus!!! so afif kte trjn je le....hmmm...trpkse,,,trjun dri tngkt 1,,,,skit sket r,,,iwan kte esk msti aq cramp,,,hadoi,,,dah le aq ni ad msalah tlang skit,,,tmbh plop ngan ni,,,sbor jele,,,so blik le ke office,,,,n then blik ke rmah,,,pas lpaz mndi bkok le comp,,,,bce blog ayn.... -.- aq dah kte dah,,,mmg die mrah lg,,,hadoi,,,so x thu nk wak mnde,,,tngh pngo je lg hahaha,,,so maen blog je le,,,,ok le,,,aq chow dlu,,,pnat,,,,,trjun bnggunan hahahaha....

Tuesday, 20 September 2011

sorry

A Good Apology Has 3 Parts!
1) I'm Sorry
2) It's My Fault
&
3) What Can I Do To Make It Right.

But,Most Of The People Misses The 3rd Part. 

bdop bru

tdi pgi,,,azim tkor msuk klaz kte,,,ok gk die,,,x truk sngt prangai die,,,pas2 lpas rhat tdi,,,ad 2 orng ni,mri ke aq,,,ajk aq bli sumthin....hadoi,aq pon tolak,,,srry bro,gua sudh cuci tngn,sdah atubat,,hahaha,,,pas2 mse math dpat le rsult utk tmbh nilai,,,siot!! aq dpat 90%,,,hahaha trbaek r,,,smpai gk trget aq akhernye,,,so rsult aq 1a 2 b,,,hadoi,,sn aq 78%,,,sket lg,,huhu,,,pas rafiq tngh tension ngan math die,,hmmm :-/ sian die aq tngk,,,wish i could help,,,,pas2 ade klz math ptng 2,,,aq x leh nk jwb mne,,,tnsion!! ad msalah sket -.- ,,,,pas2 lpaz hbes klaz syameer pnjam mp4 aq,,,hadoi,,,pas2 g jmpe ayn,,,aq buad slah sket ngan die,, so mnx maaf,,,mmg lme r,,die kte x mrah,,,tp aq rse die mrah lg,,,so mnx maaf smpai kul 5,,,so blik office,,,pas2 mcj ngan ayn jap,,,well smpai stu je le,,,owh pas2 tdi mse rhat,,cg mail pnggl aq,,,ad la tnye sket...pas2 cg bgthu ad kes -.- cg kte ad sorng ni kutuk cg dlam FB,,, hadoi,,,ni aq gram ea,,,pas2 aq dngr mle atyn nadirah,,,ble aq tnye bkan,,,lg pon die baek,,aq thu die x wak g2,,,pas2 ble erin kbo nme lam FB orng 2 pe,,,hmmm,,,dah thu dah,,,cme kne buad further investigation,,,stakat ni aq rse aq srong je thu,,,esk aq ingt nk jmpe cg mail jap,,bncng sket,,insyallah,,kes ni akn slesai,,,siap le mg,,,,

Monday, 19 September 2011

puji

tdi pg mse hbes bce yasin,,,cg masiah tnye aq dri klaz mne,,,aq kte klaz generous...pas2 cg kte 'sdap awk ngaji' hahahaha,,,,time kasih cg...tp biar btol cg,,,sye ni,bkan nye bce sdap sngt tp bleh le bce,,,pas2 g le klaz mcm biase,,,pas2 mse SN,,,,mierah kne hmbt kluor makmal,,hahah sian die,,,ek pon bsing sngt,,,hri ni aq dpat glaran proffesor hahaha,,,nganjing plop...ala bse le,,,,orng bkal jdi prof,,,,pas2 g le smbhyng,,,lpas smbhyng tece febing wak pngumumn,,,ad lawtn lpaz pmr,,,huhu nok g,,,ke cameron highland,,,pas2 orng kbo esk azim nk msuk klaz aq,,,hadoi,,,mnde le setan 2 nk??? ish5,,,,pas2 lpas smbhyng g lpak kat dwan trbuke,,,syitoh tnye btol ke aq ngaji sdap,,,O.o,,,cg msiah bgthu bdop klaz die,,,hahaha,,,bleh doh jdi ustaz ea,,,,prof.ustaz farrith...hahaha trbaek,,,,,pas2 aq x dk klaz...so lpak kat skoloh smpai kul 5,,,pas2 bru blik,,,hmmm,,,so thats stry for today :),,,mlaz r nk tlis pnjng2...x de mood,,,so plz,,,aq mnx sngt5....jngn kcao aq utk smntara wktu ea...biar aq srng ek?? :)ble aq ok,,bru le tgor smule,,,aq rse dlam ksnyian je skrang,,,so jngn le ngajng aq ke,,bkor aq skrang,,,lao nkslamat,x yh tgor trus ngan aq

Sunday, 18 September 2011

tulang

tulang ni bnyk msuk dlam hdup aq :-/ snggh r,,,cnth nye,,, soket kat mlut aq trcbut,,,sbb 2 kdang2 aq x leh knyh,,,n kdang2 x leh ttup mlut,,,n sumtime mut aq bsor sebelah hahha

yng kdua ngan leher aq,,,ni sbb acccident dlu mse drjh 4,,, mak aq tbe2 brek mngjut,,,pas2 leher aq die mcm lkat,,,so asyik dongk ke ats je le ....hmmm..mlu r...mcm orng cacat je,,,hmmm

yng ke3,,,tlang blakng,,,tulang blakng aq die mcm herot skit,,,sbb 2 bongkok 2,,,mcm orng tue,,,ni sbb mse f2,,,aq angkt bnde mok aq sloh tnik,,,skrang,tlang blakang aq jdi camni,,,nseb baek x ptah,,lao x,arwah dah aq ea haha

yng ke4...lutut aq,,,yng ni biase je,,,cme aq x leh maen lme sngt doktor kte,,,limit aq cme 3/4 jam je,,,,lao lbeh,,,kneecap aq akn lnngr,,,n kaki aq x leh grak,,,ni blaku mse aq drjh 5,,,thun lpas,,,aq maen air lbeh dri 3 jam,so kaki aq x leh grak tbe2,,,dh le aq ad kat tmpt dlam,,hmm,,,smph aq x thu nk wak mnde,,,nseb baek mse 2 ombk mri,,,,tlak le aq ke tepi,,,pas2 mk aq kte ckup r 2,,sruh aq blik,,,so ayh aq kne dukung aq -.-...mcm bdok le plop...esk 2 bru bleh grak,,,hmmm

yng last skali,,,pinky jari kaki aq,,,yng ni aq pling bnci,,,jari kaki aq ptah disbbkan krap sngt trspk mja kat dpor,,,hadoi,,,doktor kte x leh wak ape,,kcuali ltak skru,,,X NOK AQ!!!,,,nnti aq nk pkai kasut x leh,,,pas2 nnti nmpk plik,,,x pasal jri kaki aq bsr...hmmm bnyk le kait ngan aq,,,so spe2 yng ad tlang 2,jge le ngan molek2 hahaha,,,ad ke orng x de tulang??? lao ad aq nk knal hahaha....

dj got us falling in love again

aq ske lgu ni,,,,,fave aq hahaha,,,try nak ltak lgu ni lam blog aq tp x jmpe code die :(

so aq blaja maen lgu ni,,,huhuhu tp bleh dah ,,,ats piano,,,tp right hand jele...yng left 2 kne reka le nnti huhu,,,,

berdarah

tdi pg x psal,,,mse gsok gigi,,bibir aq brdrah,,,mok aq kte kot2 sbb aq kne tmpr tdi -.-....yele aq ni ssh skit nok bngun,,,smpai kne tmpr...hri 2 ad skali kne smbh air,,,2 kje adk aq r -.-,,,,anyway,,pas2 mse geo aq g maen tumbk dingding kat blakang,,,anggp mcm drum le :P,,,sloh trtumbk paku ,,,huhu,,skit,,,wak derk aje sbb tngk darah x bnyk kluor,,so buad le keje,,pas2 haikal kte tngan aq brdrah,,,tngk2,,,hadoi,,nseb baek x kne bju,,,lao x ssh nnti nok smbhyng,,,pas2 g le bsuh,,,,

pas2 mse sn kan,,,kte dpat dah rsult tmbh nilai kte hahaha,,,78% siot!! sket lgi huhu,,,first time aq dpat tinggi gni,,,orng kte a doh pmr ea..hahaha insyallah,,,pas2 ptng 2 ad klaz sn,,,mle2 nk wak smpai kul 3.30,,last2 jdi smpai kul 4 huhu,,,aq pon g le office...ayh aq x dok,,,so blik jlan kki,,,slame 40 minites....huhu,,,blik 2 ,,,farah kte sume orng g kuantan,,,hadoi nok g kuantan x kbo aq ork??/ nk g gok -.-...so blik mkan,,,then mndi,,,,so aq nk tdo jap lao bleh,,,tp kne smbhyng dlu :) so adious amigo...

Saturday, 17 September 2011

berbeza

klao korng knal aq dri kck lg msti korng x prasan aq ni bnyk brubh,,,aq sndri pon x prsan,,,tp ble aq tngk blik gmbr lme aq,,,laen bnor O.o mmg bnyk r brboh,,,lao x cye tngk le gmbr 2 ni

seblom


slepas


laen kan?? huhu

antre bnde yng aq tngk bruboh
-rmbt,dlu rmbut blah tp skrang cacang naek ats haha
-spec laen
-mke,ad jnggut ngan misai dah
-gigi koho puteh/kning haha
bleh snyum doh,dlu x leh,ntah le npe
-bdan,,haha,dlu lg gmok aq tngk hahaha sihat :P

Friday, 16 September 2011

library

tdi g library,,,sje,lme x g library,,aq buad bi smpai hbes bku ltihan.....LBEH DRI  300 MKE SURT,,,hahaha hbes 2 x thu nk buad pe,,yng ddk sblah aq 2 tngh wak math,,,trliur rse nk wak hahaha,,,pas2 kluor,,g le kdai mkan 2,,bli air,,,pas2 tngk kat kdai ad bnde yng aq nok bli,,,huhu syukur nikmat romadhon hahaha,,,pas2 aq pon bli le,,mse nok g tman nmpk le afifah,,,die nmpk aq x?? O.o hrap2 x,,,so lpas hbes g blik kdai 2,,,bli 1 lg,,,pas2 jmpe atirah,,,,atirah yng maen trombone dlu,,,hadoi,,die nmpk ke x xthu,,,so ckap sket,,pas2 aq bla,,lpas 2 g masjid,,,smbhyng pas2 trus blik rmoh,,,tngk npe diam aje?? rpenye farah x shat,,,hdong die brdrah,, :(  aq tngk die ni asyik brdrah je,,,slap aq jugop,,,doktor dah psan jngn wak die tension,,aq slalu gdoh ngan die :( aq akn try le x nok gdoh ngan die doh,,,sdeh ble aq tngk die gni,,die dah le fobia skit ngan drah2 ea,,hmmm,,,mcm mne ek??

Thursday, 15 September 2011

a walk to remember

hahah dulu  mse aq bru2 kapel ngan atyn,,,aq slalu tngk crete ni,,,lme doh aq x tngk,,tbe2 hri ni kat astro ad,,huhu bez,,,mmg sdeh gop r crete die...ko sume tngk le jgp :))

KFC

dah blik doh dri KFC,,,hahaha bez...tdi kte orng nok mkn chicken chop tp dah hbes,,,pas2 nak mkan snack plate tp aym original ge ad,,,so mkan zinger burger je,,sdaap haha,,mle2 imran blik,,pas2 man bel,,las2 tnggl aq haikal ngan sema,,g le jlan,,,aq pon bli cap,,x jdi bli fon huhu,,dah r aq nok mndi lu,,,c ya

Wednesday, 14 September 2011

couple

hri 2 aq jmpe gmbr ni lam facebook,,,ad 2 orng psangn,,huhu,,yng prempuan comey gler,,,yng lki smart gop,,,cme aq x ske die dket,,,ntah le nape -.-


hmmm~~ sweet kan?? hmmm~~ :-/

MPK

tdi ad kem kat MPK...bez gop,,tp ad gok bsan,,so mcj ngan ayn le :P...pas2 lpas hbes 2 mnx tmpng ngan haikal nok g skoloh,,pas2 mok haikal sruh g makn lu,,so g le sk,,mkan2 jap,,g le blik smule kat skoloh,,,ingt ke ad klaz,,,rpenye x dok,,hmm,,, x pe le,, ari ahd le plop,,so pas2 blik,,tdi kan mse nok gsok gigi kan,,aq ltok ubat gigi kat ats brus gigi,,ble nok gsok 2 ubat doh hilang O.o...plik,,ad hntu ke??huhu,,,

tdi kan awk2 mak lagam buad bjop le,,,gram aq,,,so wadie ajk g lpas gram,,,hahah g le,,,hahaha,,,tnx bro,,laen kli aq plop blanje mg ek?? hahaha,,,kk le aq nok mndi jap,,nnti kne g bndr,,nok g KFC,,,haikal nok blanje,,yay!! pas2 aq nok cri fon bru sute,,,huhu,,,nok bli yng mroh2 je,,,hrap2 bleh jmpe,

Heppy annivasary

tdi adin ajk g mkan luor,,,plek gop,,ingt ke pe,,,rpe2nye annivasry die hahaha,,happy annivasry bro :) smoge mg dan zila kkal slame-lamenye :)

best!!!

pg tdi pg skoloh lwat sket sbb bngun lwat,,,huhu pnat,,,lpas 2 iwan mri,,,kte ad mnde important,,,die bwk kluor dri beg die,,,bear yng aq bg ke ayn,,O.o mcm mne ad ngan die?? iwan kte ayn trjtuh,,, :-/,,hmmm,,,kk le,,so aq ambk,,,lpas 2 g smbhyng,,lpas smyng 2 cg azri bri le tklimat sket,,,kte dlam 2 mnggu lg akn ad spotchek,,,rmbt aq dah pnjng huhu,,,kne g ptng,,,pas2 lpas hbes 2 g papan knyataan dkat ngan dwan za'ba... YES!!! nme aq ad dlam list nok g kem esk,,,haha akhernye bleh gok g kem,,,lpas2 mse sj kne g library,,cg bg test,,lpas bdok f1 msuk library,,aq pon try le tngk die ad x,,xde huhu,,klaz 1 ex,,,so bncng2 aq dpat 77% huhu gle2 drop,,pas2 blik klaz,,ingt tece febing x mri,,rpnye mri,,ksian tece,,,tece tngh migrain,,tp tece mri ke skolloh jgp,,aq akn try dpat a dlam pmr nnti,,,pas2 tece bg krtas tmbh nilai,,aq dpat 36/40 paper 1,,,hadoi,,drop jgp :-/... pas2 g le rhat...ad lg video 2,,,hmm...pas2 lpas rhat ad kem,,,aq msuk kmplan 1,,,haha trbaek,,lpas hbes 2 aq g tnds ngan ashe,,,tngk orng silat,,,haha bkan selat :P...bjop doe,,,huhu,,,lpas 2 g smbhyng,,,lpas smbhnyng kne ROGOL ngan 4 orng -.-...huhu aq kne cabul,,,pas2 sume orng ad klaz kcuali klaz aq,,sbb cg zainuddin x de,,so buad le revision sndri,,pas2 pnjm moto fir,,g jlan2 jap,,pas2 blik smule,,tngk blik bnd bkok,,g le msuk,,maen le lgu ats piano,,,pas2 g jamming,,ayn mri,,aq pon bg bear blik kat die :-/,,,lpas 2 lpak2 jap,,pas2 k.mida kbo mnde yng aq x nok dngr,,TIDAK!!!,,huhu,,,x pe le,,,tnx k.mida sbb bgthu,,aq lbeh hati2 kli ni :) pas2 abng zam ajr aq maen tom2,,,huhu nmpk sng,,tp ssh gle,,tp ok dah,,aq bleh maen cme part yng mcm DJ aq x jdi lg,,,so blik le lpas 2,,,pas2 jmpe ayh kat office,,haha ayh dah blik,,,pas2 blik rmoh,adk ajk jamming,, -.- orng x mkn lg dah ajk orng jamming,,hmm,,x pe r,lme gok aq x jmming ngan die,,so aq ambk guitr aq n die maen piano,,maen lgu david archuleta-crush,,,hahah sdap,,,pas2 g le mndi,solat n mkan,,,mkan ngan mok dpan TV,,tbe2 tubek kluor gmbr bhabi,,haha,,smbr nsi dri mlut aq hahaha,,,pas2 tlng ayh angkt beg dlam blik,,,so stkt ni smpai sni je le story,,nnti mlm ad lg kot haha,,yay yay!! esk bleh g kem,,n g bndr jap,,,hmm,,,aq pkir,,nok bli ke x fonn bru,,ntah le huhu

Tuesday, 13 September 2011

couple

zaman skarang ramai doh orng kapel..majority rmai bdok klas aq doh kapel

fiey + faeeze = aeze
yana + haziq = hana
mizah + wafi = mifi
teha + hazim = fazim
atyn + isma = asma
zierah + apiz = fizi
hatim + ???? = ???
mierah + aizudin = ayra
wawa + ???=???
nani + danial = nanial
sarah + pe ntah nme die,,dah lpe dah haha = ???
imran + natasha = isha
haikal + ayuni = hayu
syameer + umi = sumi
afiq + ainon = finon
aq + ayn = farin :)
tdi pg,,mse bm,,cg sha msuk,,,huhu aq ungt die nok bg soalan,,pas2 isma kte bkan soalan,praturan2 PMR,,O.o,,wow,,trkjut aq,,nok bce pon doh dbor,,,huhu,,,pas2 klaz ptng mcm bse,,cg saba hri ni,,x sngke cg x mrah ngan aq arini,,huhu time kaseh cg,,,cg bg blik awl,,pas2 aq g ambk knci blik bnd,,,bkok blik bnd n trus jammin,,,pas2 nunu mri ke aq,,die kbo ayn tnggl psanan,,,hadoi,aq tnye le mne ayn,,die kte blik doh,,,hmmm,,, makin hri aq tngk mkin 2 aq mcm rngang ngan die...npe ek??? aq wak sloh ke?? ke psal sbb aq nok dkat PMR doh?? hmm ntah le,,,so mse aq nok blik 2,,tngk2 ayn ad,,,so ckap le sket ngan die :) tp x lme sbb aq kne blik doh,,,so mse blik 2 aq jmpe mifzal,,,hahaha,,fz die skrang mcm kawasaki ninja je aq tngk,,,bjop doe die moodified,,,aq mmg respect mg r,mifzal,,pas2 aq blik le,,pas2 mok aq tnye,aq wak sloh mnde arini?? bsenye lao mok aq kte g2,msti ad yng x btol ni,,,tngok2 btol,,,die tnye spe telepon,,aq kte mifzal,,pas2 mok aq kte doh npe ad ain??aq kte 2 awek mifzal,,dlam contact aq,aq ltk mifzal ain,,,then mok kte oww -.-''' nseb baek,,,,pas2 g le mndi pas2 ngaji jap,,lpas nganji 2 maen guitr jap,,hahaha,,,dah r,,aq nok get ready utk mkan mlam,,,c ya...

Monday, 12 September 2011

aq x nok bnde2 yng aq bg 2,,mg smpan jele,,,aq jnis x ambk blik bnde,,,nnti bruk siku,,,mg x nok maafkan aq sdoh le,,,pnat doh aq mnx maaf ngan mg tp mg yng smbong x nok maafkan aq,,,dri thun lpas lg mg x tgor ngan aq,,,bkan mse aq rpat ngan ayn je,,aq rpat ngan die sbb die slalu ad mse ngan aq wlaopon mse 2 kmi kwn,,mg hdop mg,mg pkir psal alia je,,,orng laen x doh,,mg cri le pkwe laen,,,snang,,die pon akn pham prasaan aq,,,sdoh r,,mlai skrang,mg nok ktuk psal aq mg ktuk le,,aq x nok ad sngkt dlam hal ni,,anngp le kte ni mcm x knal dah.. lao mg msih nok brdndam ngan aq,ske aty mg r,,aq cme nok kbo aq x smpan mnde2 doh dri mg,,,sme yng aq nok crete aq crete doh ,,so aq chow lu,,,

malunye!! -.-

pg tdi exam sn,,ok r,,x ssh mne pon,,lpas 2g le kantin rhat,,pas2 tbe2 nmpk screen htam,,aq ingt blik kte2 cg aziz,,sial!!,,pg le mkan,,,pas2 tngk btol2 ad,,,hahaha,,,so kte 20 orng mlu le huhu,,,pas2 msuk bngkel,,,pas2 blik klaz sbb ad paper laen plop....lpaz 2 mcm bse le klaz ptng,,cg lpaz awl,,so pg le tnggu blik bnd bkok,,lpak ngan peha,adah n piqah,,,ckap2 sket,,pas2 blik bkok,,aq ngan fir pg le jam jap,, pas2 naufal kbo yng atyn kbo jngn nok cbr ksabaran die,,,hmmm,,,mmg aq x nok sbor ksabran mg,,aq plik r,,,slame ni aq kpel ngan orng laen ok je,,ptz pas2 bleh kwn lg,,,bkan nok kte aq sorng,,gng aq pon rmai g2 gop,,,bkpe mg kne smpai bnci aq??? mnde sloh aq ke mg??? cbe kbo gop...mne thu kte bleh settle ni once n for all...dah r,,aq x dok mood r,,,siez r,,,time kseh bnyk or sbb spoil mood aq arini,,,time kseh bnyok2..

Sunday, 11 September 2011

so skrang ni slah aq r ni?? hmmm,,,xpe aq trime je le,,,okok,,kte ptz sbb sloh aq kan??an?an?? puas aty?? tpi aq cme nok kbo mg beberape things je,,,aq ingt x nok kbo,,juz nok smpan je,,tp rse aq x than,,,ok first yng aq tngk,mse kte start2 kapel,mg x bri prhatian doh ke aq,,mg mcm wak derk aje,,mg kte mg stdy,,ble aq tnye sarah,,die kte mg x stdy pon,,tngh sbuk galok ngan fon,,mg mcm syng aq jdi adeq angkt mg dri pkwe mg,,snggh r,,mg x cye mg tnye le atyn rosli...kk 2 yng prtame,,yng ke due,, kte ptz sbb mg mcm x care dog ke aq,,,sjak alia jdi adeq angkt mg,,mg mmg x cre doh ke aq,,stiap kli mri bnd,juz sbb nok jmpe die,,skit tao,, mg msti thu kan mcm mne rse,,,sbb aq thu aq pon pnh wak mg skit,,n im srry,,yng ke3,,aq juz nok kbo yng aq sng mg gle2 dlu,,ats mg la nok cye ke x,,klao aq x syng mg,aq x mnx doh kpel mse kte ptz mse cti 2 mnggu,,aq siap mnx tlng atyn nisah lgi,,,mg ingt x mse bnd camp?? mse 2 mg dmam,,,aq rsau gle ke mg,,aq siap g le bli pnadol sume2 ke mg kan,,, pas2 mlm 2,mse kte blath sme,,aq eppy sngt3,,kte due orng je mse 2,,pas2,mg kne g ke alia jgp,,mg ni mcm syng die sngt3,,n onemore thing,, alia nngis,disbbkan mg n ayn,,yng ni aq ckap btol,aq x sokong spe2 pon skrang ea,,mg yng sloh sbb rpat sngt ngan ayn...yng 2 je aq nok kbo..aq x nok gdoh ngan mg,,siez r,,n yng hntr mcj blue 2 bkan aq,,,gng2 aq,,aq nok kbo kkg mg x cye plop,,mg tnye r tiara,,die thu kot,,, mse tiara kbo aq yng mg doh ad lki laen,,aq rse lga sngt3,,smph r,,aq x nok gdoh r ngan mg,,kte due2 nok ddki exam pnting thun ni,,mg lg pnting,,exam mg akn ttpkan hdop mg,,so sbgai orng yng pnah kapel ngan mg,,aq nok mg brjye,,dah r ckup r,,aq hrap mg bleh maafkan aq,,mg kte mg nok maafkan aq pon mybe ambl mse 2 thun,,x pe r,,aq tnggu,,salam...

brigad!!

hri ni ad preksa,,mmg pe bhabi r soaln,,,mle2 mt1,,mt 2,,,mse sj x bez,,mle2 gni,,haikal krtas de jtoh kat luor tngkap,,so mse orng sume bz 2,aq mnx le jwpan dri wawa,,cg pon sdar,, cg kte 'farrith,baek awk tkar krts trus' O.o huhu brigad g2 je huhu,,,so stop tru dah,,pas2 mse blik 2 aq mcm biase le,blik ke office ayh,tngk2 paksu x dok stu,,so blik le skoloh,,lpas 30 minite g2,aq g le office smule,tngok x de orng gop,,hmmm,so take decission utk blik jlan kaki,,ingt ke dkat,,jaoh jgp,,dkat 40 minite gop nk ke smpai ke rmoh aq ea huhu,,blik 2 trus mkan,,n then online jap,,chatting ngan ayn :) n then stop sbb nok stdy jap,,esk preksa sn plop,,hadoi,,another one of my weakness huhu..

Saturday, 10 September 2011

braye kat kg besut

tdi pg ad klaz sejarah,,bez gop,,ad smngt le plop nok exam,,pas2 imran blik ngan aq sbb ptng 2 kte orng nok g rye rmoh teacher,,,orng yng trlibt,aq,meran,sema,44,man bel,syameer,mierah,wawa,zierah,tintin,yayan n teha,,mle2 g rye rmoh teacher,,pas2 g rye rmoh aq,,bez gop,,, photo lao nok tngk ad kat FB kk le mlaz r nok taip2 pnjng2,,lteh ek pon huhu..

Friday, 9 September 2011

g kuantan

pg tdi pg kuantan sbb adk x shat,,so brtolak le awl,,smpai 2,aq jmpe le sorng baby,,huhu,,comey gler,,pas2 mse 2 nok dkat smayang,,so aq ngan paksu g le cri masjid,,pas2 dlam krete 2,,pak su tbe2 nyanyi lgu westlife,ihave a dream,,aq bru tringt,,mse aq drjah 3,,aq msuk pprtndngn nyani,,aq nyanyi lgu ni,,haha,,dpat no 2,,tp yng pnting lg,,ibu(teacher ros a.k.a ibu ayn) pnah sruh aq nyanyi lgu ni kat die,,,haha kosek snggh,,pas2 g le smbhyng,,lpas 2 g ambk mok ngan adk kat hospital,,pas2 kte g lunch n pg ke ECmall,,aq g le bli tket wyang,,,pas2 kte orng lpak kat food court,,lpas 2 trus msuk cinema,,tngk cte hntu bonceng,,haha,smph lwak gle,,bez sngt,pas2 kte orng blik,,sblom blik rmoh,g briani bistro,,bli roti canai,,utk dinner,,pas2 blik trus mkan lalu online smbl maen guitar,,haha the end,,,so aq pon x thu nok cte pe doh so adios amigo..

Thursday, 8 September 2011

jlan2

pg tdi aq bngun awl sket,,sbb kne tlng mak pndhkan brang dlam van hospital,,,ble smpai 2,aq tlng le abng 2 angkt brang2 mee udang,,lpaz hbes 2 mak g le krja,,,lpas hbes sume aq get ready nak g office,,mse kat office 2 aq maen lappy pak su je le,,,tbe2,,ntah camne aq bleh jmpe blog ex aq -.-,,,aq bce le skit,,ad gok kait ngan aq,,,hmmm,,,so aq tlis le kat chatbox,,nak mnx maaf,,pas2 aq dngr orng bri salam kat luor,,bukok pntu tngok2 meran,,hahaha,,aq lpe,,die ajk g bndr,,so mnx permission,,pas2 g le cp,,mle2 aq g ke celcom centre,,nak g renew sim aq,,die kte x leh lg sbb line bz,,so g le jlan2 jap,,msuk cp,,,pas2 meran tngh mcj ngan sema,,aq sruh le die ajk sema,,ajk pas2 jmpe kat kasa limbong,,aq x mkan lg mse 2,,so 2 orng 2 tman le aq mkan kat slera limbong,,aq crete le ke meran ngan sema yng aq pnah wak date ngan ex aq kat sni,,,hahaha,,lwak blik ble aq fikir smule,,pas2 aq mkan le nsi aym,,,yng 2 orng 2 dah mkn,,so smbng smbl mkan,,pas2 aq nmpk mat nipek lalu,,tp die x nmpk aq,,so lpas hbes mkan 2 sema kte tintin ad kat KFC,,so pg le,,mse otw kte jmpe t,norhafizah,,huhu,,pas2 kne mroh,,pas2 g le KFC,,jmpe le izyan,wawa,tintin,ngan teha,,,so smbng2 sket pas2 g kluor ke kdai ksut you,,,sema nok bli sandal,,pas2 g naik ats cp,,,die bli sandal lee cooper wrne klabu hijau,,smart gok,,pas2 lpas bli 2 die blik,,pas2 aq ngan meran blik ke office,,pas2 pak su hntr kte orng blik ke rmoh aq,,n then pg ke rmoh haikal,,,lpas 2 kte 4 orng g le rye rmoh orng laen,,,haziq,ashe,,n cg azri,,haha,,trkjut x?? haha,,,,pas2 sema ngan meran nok g rye rmoh tintin,,aq ngan haikal nok blik rmoh,,so tmpng le rmoh haikal jap,,pas2 blik,,otw blik 2 snggh celcom jap,,bleh renew,,alhamdulillah,,,bleh gop akhernye pas2 blik le rmoh,,pas2 aq online jap,,shazreen die approve aq,,aq tngk le profile pic die,,pergh,,gmbr die ngan awek die,,,mmg kejut gle r aq tngk,,mcm x dok adb je pgng sni,,pgng stu,,ish3...pas2 aq bce le blog ex aq,,,-.- aq ingt die nok maafkan aq,,rpenye trblik,,, pas2 die kte die mroh ngan 2 orng,,aq ngan ayn,,yng mroh ke aq x pe r,,logik gok..ni mroh ke ayn,,die kbo sbb ayn pnoh wak chubby nngis,, mnatng BAHANG BURIT MOK R!!! sbb die jgp chubby nngis,die nok slohkan ayn,,nie yng wak aq gram,,bse chubby x sdor ke dri,,,aq ptz ngan die pon sbb chubby gop,,rpat sngt ngan ex aq,,snpai ex aq x dok mse nok luang kan mse ngan aq,,,nseb baek aq ptz gop,,skrang aq dpat ayn,,mkin heppy hdup aq,,,cntohnye rsult aq mningkat,,,dri 2a ke 4a,,,aq dpat guitar bru,,haha ,,,mcm2 r,,,pas2 sbb ayn jgp le aq bleh bruboh,,,aq mmg syng gle r ke ayn,,,,die luang gop mse ngan aq,,,cnthnye mse aq bru2 kpel ngan die,,brape kli aq wak date ngan die,,bleh kte kan hri2 r,,mse blan pose je stop sbb mok die x ksi blik lwat,,,skrang pon jmpe sket2 je sbb aq nok PMR x lme lg,,,so,ayn mmg jaoh lbeh baek r bnding ngan ex aq 2,,,dmi ayn aq snggp mti,,,snggh r,,,spe2 x puas aty ngan die,,mri face ngan aq dlu,,hmmm,,,puas aq lpas gram ea,,,ad mroh sket lg ni hahah,,kk le nok rhat jap,,,pnat,,,sempot,,huhuhu,,,

Wednesday, 7 September 2011

x thu nak ltok tpik pe -.-'''

hahaha,,,out of idea dah,,,hmm,,,smalam kan,,,kte kan,,,hehe,,kkte jmpe ngan ayn,,,hadoi,lme gle aq x jmpe die,,ngan fon aq hlang,lg le aq rndu kat die,,,huhu,,smalam aida sruh aq tngk mja seroq,,aq g le tngok,,hmm,,mcm2 seroq tlis,,ksian blik ke aida,,hmm,,pas2 aq trun le,,pokgad mse 2 nok knci pgr kat tngge doh,,mse 2 ayn ngn gng2 die ad kat ats lg,,aq tgor le pokgad 2,,,DIE WAK DEK JE!!! haha,,,ksian ayn kne knci,,,so aq ngan iwan g le pnggl pokgad 2,,,nseb baek die bkok jgp haha,,,lpas2 blik,,, pas2 pg tdi aq bngn kol 4.15a.m. huhu,,,x leh tdo pnye psal,,,so aq g le online jap,,,lpas 2 stdy sket,,,pergh,,mmg stdy 2 msuk lalu dlam otok,,,tmbh ngan subjek fave aq,,,lpas 2 g get ready,,,sblom g skoloh,smpat lg gcoh ngan farah,,haha,,,so g skoloh mcm biase je,,,pas2 kol4 g blik bnd jap,,nok tngok ayn ad ke x...x dok,,huhu,,,so blik le,,,lpak kat office ayh,,,tnggu mok ambk sbb ayh g miri n pak su g msuk plan,,so smbl tnggu 2 chatting ngan aida,,,pas2 trus blik hehehe,,,esk ad jmuan rye kat skoloh,,imran ngan sema mmg x nok g doh,,,aq pon x g kotsbb bnyk kje kne buad,,,kne g renew sim le,g tlng paksu beki meter le,pas2 sasya nok mri rye rmoh,,,haha,,doh brape lme doh aq x jmpe die,,dkat 6 thun gop,,,haha,,,kk le chow,,aq nok mndi lu,,bru blik skoloh ea,,huhu,,

Monday, 5 September 2011

hilang -.-

bhabi r,,,fon aq hilang,,mnde le dosa aq smpai fonaq hlang?? hmm,,spe le cri fon aq?? mnusia ke bnatng?? hmm,x leh aq nok mcj ngan ayn,,ni mroh ea!! wei,,orng nok dkat pmr doh,,bleh nok cri bnde orng?? hmmm,,,hbes aq kne renew sim card,,mlaz rse,,tp lao x renew tkot jdi msalah,,aq ingt nok buat x pax bru je,,tp orng kte rugi lao buat,,hmm x pe r,,aq stick pada u pad je le,,,anyway lao spe2 thu tntng fon aq,tlng le kabo ek,,,aq mmg gle2 prlukan fon huhu..

Sunday, 4 September 2011

malaz le -.-

em,,,aq thu yng aq thu aq kte nok post tntng rye aq tpi aq mlaz hehe srry,,lg pon nok dkat pmr dah,,kne stdy dah,,so evry body,,,srry ek,,,laen kli je le,,n mngkin aq x post ape2 kot beberape mnggu ni sbb nak pmr dah,,ko sume tlng r doa bg aq dpat straight a ek?? bleh aq kkal kat skoloh ni lg..huhu,,kk le chow..

Thursday, 1 September 2011

25th august

pgi 2 sahur kat hotel,,dpat free buffet,,mse nok g 2 ad 2 jlan,,stu tulis vegetarian corner,stu lgi tulis non vegetarian corner,,pgi2 2 kne bkor doh huhu,,aq x mkan mne mse 2,,,so juz mnum,,aq mnum 5 glaz susu,,pergh..mmg sdaap,,mak aq kte aq x slere mkan sbb xde sayur -.-'',,hmm,,pas2 msuk blik smule,,smbung blik tdo,,lpas 2 bngun,aq mndi dlu,,sjuk gle bhabi,,pas2 kte pg le ke counter tket,,ayh kte maen outdoor arini,,yay!!! pas2 mok g bli souvenir ngan adk ngan k.na,,aq pg toilet,,pas2 g le jlan2 jap ,,jmpe le kdai cincin,,aq jmpe cincin wrne htam,,rm5 je,,aq pon bli le,,,lpas 2 jmpe ngan ayh blik,,g tagging pas2 trus ke outdoor,,mle2 g rmah han2,,x tkot pon -.-,,pas2 g maen spining swing,,gle bhabi laju,,pning aq,,nseb baek x mntah,,,pas2 naek sky high,,mse mle2 naek xde ape,,tpi ble die trun..pergh..sram gler,,kaki aq sjuk,,,mg sume byang r mse jtoh,,punggung aq x sntoh seat pon,,,pergh mmg tkot r,,pas2 g naek roller coster,aq ddk sblah orng hindustan,,smart gok,,kloh shah rukh khan,,pas2 aq buat kawan le ngan die,,pas2 aq ajk m.ban ngan k.na g maen go kart,,dieorng x nok,,so aq g le sorng,,haha bez,,lmbe2 dpat no 4..haha top 5,ok r 2 sbb ni first time aq,,pas2 hjan..aq pon cpat2 lri ke tourist lounge,,ayh aq kte baek blik sbb dah hjan,,lao dah start hujan,prmainan sume akn tutup,,so blik je le,,again aq naek ngan m.ban,,mok aq x bg tdor,,die sruh tngok jlan sme,,tpi aq tdor gok,,g le bkok pose kat the ship,,haha,,bez chicken chop die,,pas2 nmpak dato' ibrahim stu,,security keliling pnggng haha,,pas2 lpas mkan br tolak le g ke rmah c.tubi,,huhu rndu,,rndu kat anak die,,haha,,tp aq x ckap mne sbb ngantok,so aq pon tdor jele hehe..

24th august

pgi 2 aq x pg skoloh..lpaz shur trus g ke kuantan,,,nak g ambk k.na...pgi pkul 6..bas smpai pkul 8 -.- binawel!! lpaz 2 br tolak la blik rmoh..sblom blik singgh office jap..m.ban nok ambk bnde sket..lpas 2 sruh k.na drive..huhu..aq nok drive gok tpi x de lsen...so ble smpai rmah,maen le guitar jap..lpaz 2 brtolak ke gnting mle2 pattnye k.na naek ngan m.ban..tpi farah nok naek ngan k.na,,so aq naek ngan m.ban..haha bez,,snang sket aq nok mcj ngan die,,mse otw ayoh aq tlepon,,hadoi..aq lpe nok bwk stand kamera..kne mroh doh stu..pas2 mok aq kol aq plop..lpe nok bwk songkok -.-''' huhu mmg kne tiao r..lpas smpai le gnting smpah..ayh ngan mok ad kat stu,,aq x brani kluor krete,,juz tngok dri jauh,,so trus brtlak ke first world hotel..smpai stu,mmg aq trkejut r,lobby die mcm stesen krete api,,pas2 ad badut ni nok jual askrim..orng tngoh pose le wei -.-,nnti gua ksi gua punya askrim..so msuk blik,,ltak beg lake..pas2 ayh kte x yoh maen le arini,kte g tngkp gmbor,aq pjuk le ayh aq,nseb baek bleh ,,haha,tpi maen indoor je..hmm,,ok le,,so mse nok bke pose 2,kte bkok kat kdai nsi kndr,,ayh aq kte mkanan sni mmg mhal,so aq ingt nok ambk sayur jele,aq ingt mroh sket,tuptup.aq punyele pling mahal,,aq mkan nsi ngan 6 jnis sayur,rm 25,bhabi,yng laen ambk ayam dpat rm 10.aq mkan syor je dah rm 25,,mmg suil r,,sjok dri 2 aq dpat glaran vegetarian,,pahceroh kne bkor,huhu,,x pe le aq redo,,so g le maen lgi,,pas2 dpat sms dri ayh aq,sruh jmpe kat starbuck,,g le,,smpai stu je aq rmbat cappucino,,pas2 k.na ajk g bli buurger,,mle2 g baskin robin,,farah nak bli askrim,die bli stu dpat free 1 skop sbb die pkai bju wrne pink,,pas2 g KFC,,k.na nok g bli cheesywedges,,pas2 g mc donald,,bli le burger 1,,pas2 g blik ke starbuck,,pas2 ayh ajk blik ke bilik,,sblom tdo 2 aq mkan le burger 2,,lpas2 aq tdor le,,nyeyak gle..aq nok post gmbr,,tpi x leh sbb aq ad kat cc skrang ea,,usb cable x bwk huhu..