Saturday, 24 December 2011

PMR results!!

well,2 me,i failed this test :-/.hmmm,cme dpat 4a 4b je,nseb baek la bleh kkal skoloh 2,mmg mok aq sdeh gle r,brape kli dh die nngis,nk dkat 3 hri dah,ntah la cmne ngan hri ni,hrap2 dh r,ckup,aq x leh hdup gni,sume bnde mok aq rmpas,aq x leh msuk bnd,kat rmah pon x leh nk maen msic,PC aq pon nk ambk,ni pon aq online dekat blik audio aq snyap2,lao thu hbes la!!! huhu aq mmg x thu r nk buad pe,ayh aq ok je,die kte SPM pulon,hmmm,his right,q x leh give up lg,kne tbus blik ksalahan aq,this time,insyaAllah,aq akn buad yng trbaek,lao bkan demi aq,demi family aq

Everyone Falls
But The Story Does Not Ends There
The Story Is About How You Get Up

kte2 ni aq dpat dri ayh aq,die kte dlu die pnah fail,ayh die bg nsihat cam ni,tnx paps,love you :)

hmmm,sdeh gle r,sume bnde aq kne rmpas,cme tnggal stu je,ain fathihah,die sorng je aq ad huhu

P/S : its 2 more days until our 6months annivasary XD 

Friday, 9 December 2011

first day on the job

ok,,,urm,,,bkan la first day,,,,act,5 th day,,,hmmm,,,1st week r snang :P,,,hahaha hri prtme aq g kje dh kne g out station ke mlake,,,ad hal :D


hmmmm day1,,aq dh buat hal,,dh thu nk g mlaka,,,,tp x rdy papew lg,,,so kne la rushing packing,,,huhu x lrat kne mroh ngan boss/ayh aq.......huhuu so brtolk,,,smpai mlam,,,pas2 smpai je trus tdo,,lth huhu

 day 2,,,kne duk rmah -.-,,,mlam 2 bru bleh round bndr mlake,,huhu day 3 mlam g hntr k.na n uaira blik
dy 4 ,,,,,,hmmm,,,btolak blik kmaman :I

day 5,,,,bru la rse mcm kje skit,,,mle2 aq g byar bil api ngan airutk office,pas2 blajar tntng lenses,,and then blaja cuci gas detector,,,bez :P

hri ahd plop,,,,x sbor je plop XD

Tuesday, 6 December 2011

bosan

oh god!!! bored with this long holiday -.-,,, x sngke aq akn kte gni -.-''' hahaha anyway,rsult nkdpat x lme lg,korng tlng r doa utk aq etek,,, aq tkot gle ea,ngan ayh aq pon mcm x shat,hti aq mmg x tng cti ea 8/ hmmmm

hmmmm,pnah dngar dejavu??? ad stngah pnggl deja view,mksud die instant vision,,mcm mne ek nk kbo,cnthnye mcm mg byng bnde ni dngan x sngaje,cnthnye mimpi,and then tbe2 die jdi knyataan,mcm mg pnah lalui kdaan g2,lbeh krang g2 r

so mnde kaitan ni ngan aq?? well,lately,aq dh dpat bnyk vision 8/ and kbnykan nye jdi,,,ad mse 2 aq ad vision,,yng ayh aq aq mnggl 8/,,,aq tkot gle ea,aq blom ready lg nk jge family aq,aq pnah crete bnde ni ke mok aq,mok aq pon sruh aq brdoa kuat 8/ hmmmmm,aq btol2 worried gle bhabi 8/

bnyk dh vision yng aq akn hlang orng yng aq trsyng 8/,and slah sorng dh jdi 8/ aq x nk sbut nme die 8/,,so aq juz nk bgthu,jge la orng2 yng korng trsyg,jngn skit kan hti mreka,aq bru ni gdoh ngan mok aq,aq rse bsaloh ngat,rsult nk dpat dh,tp mlawan sakan  je 8/

so aq pon x thu la bleh kkal x SMK CHUKAI nnti 8/ hrap2 bleh,lao trkluor nk wak cmne kan?? mybe tkdir dh g2 8/,dah la,x thu dah nk taip pe,sekian,salam...

Monday, 28 November 2011

followers

OMG!!! :O aq bru sdar aq 10 follower :P ala jngn la glak plak aq thu ad blog yng lbeh dri 100 follower,,tp ni pon aq dh ckup happy :D keep on following guys n tnx :)

my flickr

yo,,,aq cme nk bg thu je yng aq ltak dah brape gmbr dlam flickr account aq,,,feel free 2 see it plz comment :)

link ad kat bwah ea V.V

www.flickr.com/mrsepet/

Sunday, 27 November 2011

my hand rocks!!! XD

hahaha tdi ,,,mse bngun pgi,,,aq tngh mamai lg,,,tp kne cpat la get readysbb nak blik dah,,,so,,,cpat la trun tanga,,,mse 2 tdo kat umah mami zura,,,so rmah die,tngge die cram skit,,,aq tngh ngantok lg mse 2,,,so tngh rushing,,,,kite pon trjtuh tngge -.-''''mmg x leh grak dh mse 2 mok aq pn cpat2 mri ke aq,angkt aq,,then tbe2 tngn kanan aq rse skit gle,,,mmg x pnah rse g2,,mok aq mke camni dh O.o,,so mok sruh cpat2 mndi,,,g jmpe doctor,,,sblom 2 aq mcj ngan die,,ucap annivasary :D kmi dah 5 blan :D,,,hahahah pas2 bwk g doctor,,,die kte x ptah,,,,cme crack skit kat joint,,,so doctor bg la aq mcm hand guard,,,huhu rimas,,,kne pkai atpeast 5 hri -.-


hahaha tngn aq lg rock dri the rock :D

back baby!!

hahaha im back baby!!! miss me??? tak??? smpai hti -.-'' hahha anyway aq juz nk say tnx ke family aq ek,,k.na ngan umairah ad kat umah aq utk smnggu,,,jdiaq x brape rndu la kat spupu2 aq hahaha :P ok dah la,,,x thu nk update pe dah,,ad idea,,,tp nk update kat post stu lg,,,so c yathere :P

Saturday, 19 November 2011

buh bye :D

blik kmpung!!!!! wooo!!! blik kmpung!!!! mti kire!!!! :D hahahahaa cek dah nk blik kmpung ni :D so lao cek x post papew nnti jngn mrah ek :P 2 tjuan aq nok blik :D,,,first... sbb aq rndu kat family aq la :P second,,,,ayh aq cbor aq tngkp gmbr lanscape ataupn potrait mse die x dok -.-,,,hahahaha bleh la,,,wlaopon ilmu aq ni skit,,,no harm in trying rite?? :) ala,,,aq ambk pluang ni nk blik kmpung je :P,,,,urm tdi ayh k.ida mri rmoh aq,,,die bg blik vid cameara aq,,,die pnjam 2 hri yng llu,,,aq tngok la,,,x dok video lngsng,,,die upload dh kot,,,hmmmm pas2 aq tngook la gmbr,,,,gmbr last 2 O.o''' npe ad bnyk gmbr die je?? urm...lao adk ngah bce post ni jngn mrah ek -.-'''tp aq rse baek dlete sblom jdi papew -.-

kenduri kahwin kak idah :)

hahahaha hri ni knduri khwin k.ida ku yng trsyng :) hahahaha comey k.ida ari ni,,,x pnah lgi farrith tngok k.ida mcm 2 :P urm,,,,mok aq la sruh aq tngkp gmbor,,,hmmmm,,,yela2,,,nseb baek la bkan aq sorng yng pgng baby canon ea :P baby??? hahaha ayn pnggl :P aq nk pnngl gop >.< hahahahaha ,,,tdi bce post die,,,hmmm touching gok huhuhuhu,,,anyway,,,smalam g mjlis akd nikah :P  hahahaha lwak2,,pngatin laki ktor :P pngatin puan gop katang :P bese dh,,,k.iad aq kan :D,,,hahahaha mmg lwak r,,,,mse start 2,,,mcm2 r ustaz 2 nk cremah,,,aq,pak din,pak su,,amir n fatihih kutuk hbes tea-.-''' hahahaha pas2 fatihi sruh aq pnggil die mse akad nikah start,,,mse start 2 xsmpt nk pnggl die,,,sbuk nk tngkp gmbr ( pdahal amir sruh -.-) pas2 die kte'x pnggl ntng ea,aq bkor gop camera ea :P'' hahahaa ske aty aq la :P amir glok je,,,pas2 g mkan laksa,,,aq g mkan ngan adi,,,die ajk,,,pas2 grfu x dok,,aq mnx la die g ambk,,,pas2 die g ambk 2 aq jmpe dh grfu laen,,,so mkan la dlu,,,pas2 die blik 2,,,die mroh aq -.-''' ccuk ngan grfu 2 plop...skit la ngok -.-'''hahaha pas2 g lpak ngan die,,,spupu die ad kan,,,kbtolan spupu die maen guitr,,aq g la ambk guitr aq,,,pas2 adi pnjm,,,aq mcj ngansyng aq :D hahahaa thu la,,,x ingt pe,,,pas2 adie glok bce mcj aq,,,eleh -.- die ni,,,,mg ngan zila lg lwok -.- hahahaha,,,,well aq nk mndi lu,,,bdan rse mcm nk dmam -.-''

P/S:sokay awk,,,sye jge nye dri,,,,lazy eye sye pon x la critical mne,,,cme doc bgi la tip skit,,,sye rse mlaz plop nk ikt nsihat die -.-''' anyway syng awk sngt5 :D xpe2,,,sye jge baby kte :P hahahaaha

P/SS: urm,,,untie elliot.,,,jge dri ek,,,i wish i can follow,,,tp ayh x bg-.- ntah npe

Wednesday, 16 November 2011

how it should have ended

hahahah aq bru jumpe 1 youtube channel,,sume videodie best,,,lawak,,,channel die how it should have ended,,,u should try it :P

nur ain insyirah

tdi g dinner ngan pak din,,,,mle2 g duyung,,,pas2 utup,,pas2 g riverbnd,,tutup gop,,,so g mkan kat rstorn kemaman,,,so mse smbng 2 aq maen la ngan insyirah,,,hahaha stiap kli aq tngok bdop ni tringt sokmo ke ayn,,,mte die bsor,,,sme mcm ayn :P cute pon cute,,,pas2 nme lbeh krang je hahaha,,,ni die baby pling aq admire stakat ni :P


hahaha,,insyirah!!!! abng syng awk!!! x sbor ble awk nk bsor!!!
hahaha baby ni bru umur 9 blan lao x slap,,,hahahaha comey kan??? hahaha maybe mse cuti pak din sruh aq jge die,,hahaha boleh!!! hahaha aq slalu pnggl die adek,,,mok aq slalu kte aq ni koya,,,ank orng 2,,,buad mcm adk sndri plop -.-'' hahaha anyway,,,mmg family aq tertrik kat die,,,die ni mmg rpat gle ngan ayh aq,,,bleh mnje2 lg ngan ayh aq O.o hahahaha

Monday, 14 November 2011

lme x jmpe

tdi pg bngun,,,tngok jam,,,nk dkat 9.30 dah,,,so bngun,,,tnggu pksu hbes mndi,,,pas2 aq msuk toilet n trus pg skoloh,,,g g ,,,,lpak kat sura ngan awok2,,,hahaha lme x jmpe,,,tobak rndu huhuhu,,,,,,pas2 mse ambk duit 2,,,jmpe la ngan gng2 ni,,,hahaha sje kcao cg,,aq kte g mm lpas ni :P hahaha cg kte,lao lmbt btyor yran thun dpan,,kepok ple -.-''' huhhuuuhuhu,,,pas2 g kat cg masiah,,,g g wak bolok g duk sbloh die,,hahaha smbng2 skit,,,pas2 bla,,,pas2 pkat2 nk blik,,so aq pn rse nk blik jap r,,,blik 2,,,mndi cpat pkai bju,,,bwk canon,,,pas2 g skoloh,,,huhu x smpt nk mkan so lpor la,,,mcj ngan die,,,die kte die nk tman,,,hahahaha wk ssh plop,,,hmmm x pe la,,,,so aq g lu,,,jmpe ngan amir,,,hahaha blik dh dri kedah,,,hahaha die kbo,,,lao mnde2 ambk je la no die,,,hahaha aq kte x pe r,,,,bkan ad papew pon,,,,lg pn aq ad dh kwn laen,,,,so mkan la,,,pas2 die dtang ckap2,,,aq bg die canon aq,,pas2 kwn die mri,,,pas2 aida gi duk kat kwn die,,,so ayn pn ikt la aida,,,so tnggl la aq sorng huhuh,,,,pas2 mkan la aq,,,,huhuhu pas2 x lpor,,,so bmnum smpai hbes,,,byor,,,,pas2 trus g blik skoloh,,,,pas2 bru aq thu sek2 ni nk g kem daerah huhuhu nk g gk,,,tp lao aq g nk maen pe??? huhuhu sbor je la,,,,,pas2 die kol,,,kte nk bg camera,,,,so ambk blik,,,die ckap sorry,,,aik?? 4 wat??? sbb tnggl aq tdi,,,,hahaha sokay la awk,,,sye ok je,,,,jnji awk heppy ckup,,,so die blik la,,,pas2 aq lpak ngan pdah,,,motor die pncit tyr dpan,,,so tman la g tkor tyr,,,pas2 g la,,,hbes 2,,,die hntr aq skoloh smule,,,pas2 aq g la tnggu bas stop,,,ad la kwn2 die tdi,,,sruh aq krim slam kat mkwe aq XD,,,hahahaha k,,,pas2 smentre nk tnggu pksu,,,mcj r die lu,,,huhuhu,,,die rse bsaloh lg,,,,hhaha doppasa,,,sokay la,,,,pas2 blik 2,,,die bsaloh lg,,,so aq kte la ckup,,,nnti jdi gdoh plop,ckup la aq gdoh ngan die hri 2,,so kte baek smule,,,pas2 ayh aq blik dh,,,die bli lens bru utk aq,,,hahaah yay!!,,,so testing2 ok la jgp

P/S: mybe nnti nk g MM ngan die kot :P
P/SS: mk aq ambk RM200 dri aq -.-
P/SSS: sokay la awk,,,sye ok je :P

Sunday, 13 November 2011

hri ni g office pg tdi,,,huhuh,,,pas2 blik,,,get ready nk g skoloh :P got another date with her ;),,,hahahhaha,,,so pg skoloh,,,duk la smbk kat dwan trbuke,,,pas2 g duk ngan kemal,nazi,afif n ilya',,,,pas2 my love dh mri :) so pg la kat die,,,so aq maen guitr,,,die ,aida ngan ecah maen la canon aq,,,hahahaa  gle le lake,,,,sume pkat tngkp gmbr O.o,,,gne la orng ske camera,,,aq mmg x mnat,,,ok je,,,paass2 blik la,,,text ngan die,,,,die sruh mkan ubat,,,aq x nk :P,,,,hahahhaa well,,,thats juz the story,,,x thu nk crete pe dh,,,mlaz rse nk mnaip,,,so,,,adious my amigo ;)

P/S:aq bru ltak shout box kat blog aq XD
P/SS: sye x nk mkan ubat :P
P/SSS: congrats ke Areef n Anis :P korng ingt aq x thu??? :P hahahhaa hope korng kkal lme ek
P/SSSS:in love with a new song :O called mr. brightside

Saturday, 12 November 2011

kenduri kahwin kakak etty XD

hahahhaa kkk etty,,bkan etty ye nk khwin :P,,,,,hahahaha ok2,,,pgi2 lpas sbuh,,,aq x leh nk tdo huhu.....so,,,pg2 msuk blik audio,,,,,maen2 jap,,,pas2 g get ready,,,afif sms sruh mri awl,,aq g breakfast ngan pksu,,,pas2 g la skoloh,,,hahhaha pg2 nmpk la die ngan twin die kat wakaf,,,pas2 iwan plop mri :P  pnggl la syng2 ngan die,,,hahaha lme x jmpe die,,,pas2 juz snyum jela kat die,,hahaha ntah npe diam,,,pas2 g ambk alt,,,pas2 abng2 etty mri,,,so ltak la alt,,,aq naek ngan abng etty,,,,bwk krete avanza rse lao x slap,,,pas2 yng ni part pling best :P mse pg 2,,,i wan ngan taufeeq nk naek moto g,,,so smpt la adnan smpit ni wak aksi skit...pergh!!!! bru msuk gear 1 dh press gle bhabi,,,hahahaha,,,so pe lg???? iwan dh bnuh 3 bji pasu :P mmg suke slok r,,,nganing2 lake,,,abng etty kuat gop r bkor,,,pas2 g la rmoh etty,,,pahceroh r crete  bnde sme,,,pdah kte brek moto patah,,,hahahah sian2,,,sbor je la ek??? so g la warm up skit,,pas2 erin mri,,,,huhuhu,,,x dok orng ambk clarinet die,,,,so cg mnx la spe2 nk g ambk,,,etty kte kat pdah bleh pnjm moto die,,so pnjm le,,,aq pnbsan gop duk stu,,,so g la ikt skali,,,lpas g ambk 2,,,mse nk smpai dh,,,tbe2 tyr bocor,,,hahaha aq ngan pdah plop jtuh,,,hahaha aq x kne truk mne,,,smpt lg bring,,,hahahaha pdah tngh angkt moto,,aq smpt lg tdor jap :P so g la,,,hhahahaha sdap ngat nganjng orng smpai kte plop kne,,,so mse pas warm up 2,,,aq tngok la die,,,synp je hri ni,,tkot gop kot2 die mroh ngan aq ke,,,sotext le die,,,die kte x shat skit,,,,owh,,,hmmm,,,sian die uhuhu,,,so pas2 g la mkan,,,aq x mkan mne pon,,,juz mnum,,,pas2 adah ngan fieq nk pnjm canon aq,,bg e la,,,so maen tngkp2 gmbr skit,,,pas2 adah ngan fieq cete la yng dieorng bce blog aq,,,,hahahaha bce jgp rpenye,hahahahaso die orng kte klakor la bce post aq,,,klakor ke??? hahahaha tnx :P so wak le show,,,,lmbt gle la huhuhu,,,,so lpas show 2,,bru aq ngan die bru nk start kap skit,,,die nk pnjm canon aq,,,so bg je la,,,aq lg heppy lao die gne ^^ ,,,,pas2 mse 2 aq,die n aida tngh jlan blikke rmoh etty,,,pas2 die kte ibu ad sni,,,aq pn tngok2 la,,,hahaha tngok2 ad dpan kte orng,,,so g la slam ngan abh die :P hahhaha my father in lam,,,,hahahaha so ibu die tnye,,,ni sorng pgng beg,sorng lg pgng camera :P hahahah klakor le,,,so pg blik la kat tmapt etty,,,owh,,,lpe nk kbo,,,sblom blik ke tmpt etty 2,,,aq smpt la brmbor ngan die,, :P 1st time kte 2orng tngkp gmbr sme,,,pas2 aida kte kat umah etty lawo lg,,so tngkp la gmbr lg :P heeeee syuke!!!!! XD hahahaha,,,so,,,owh lpe lg nk kbo hahhahaa,,,mse tngh jlan 2 die tnye r 'awk syng x sye???' hahaha aq pn jwb la 'syng sngt5'huhuhu,,,mmg aq syng die pon,,,x leh dinafikan lg :P,,,so pas show 2 kte blik r,,,,so lpak2 la jap,,ble blik kat rmah 2,,,trus upload gmbr kte 2orng :P hahahaha aq tnye le die bleh x lao nk wak profile pic,,,,die bg :P so buad je la :P hahahaha....kk la,,mk aq blebe ea,,,sruh tdo -.-

P/S: awk x yh tnye soalan 2 x pe :P u shuld know i love u 4ever
P/SS:warning!!!! adah n fieq <------- stalker :P hahaha jk
P/SSS: aq ngan die tngh dmam skrang :P hahahaha sdang molek,,,spe2 x leh mroh spe :P
P/SSSS:gmbr2 nnti aq upload la ek,,,juz bg aq some tomes ek??? kk tnx ;)

Friday, 11 November 2011

error

hahaha srry r,,post yng lpas,,yng tjuk 'hmmmm' 2 kan,,,die putih je kan??? hahahaha aq pon x thu npe,,,,tp leh bce,,,,,,,cme kne highlight je,,,,huhuhu srry ek??? aq try fix,,,tp x jdi papew pn -.-''

diary

hahaha lgu yng uncle sunny srah ke aq dh siap :D hahahaha aq post je la lyric ngan chord die,,,tp sblom 2 aq nk bgthu,,,,,lgu ni mmg x sdaap,,,so jngn espect high sngt -.-'''

capo on 3rd fret
chord:G,Cadd9,Em7,D(stiap chord ni,maen 2 krocet)

Day 1,is all i can find
We're startin out, in this line

Day 2,i'm feeling blue
Because the sun, won,t shine on you

Chorus
Come and lets
Spend a while
Cause i waana know
Bout your smile
Treasure it down
Your face
Cause I understand
Bout your pain

Day 3,in my diary
I'm wondering why,people always leave

Day 4,I wondering more
Worse to describe,my innercore

CHorus



huhuhuu lgu ni bg aq ssh skit nk pham mknenye,huhuhu so 2 me,,,x quality mne la lgu ni

100th post

woot!!! woot!!! hahhaa yep,,,this is my 100th post :P hahahaha,,,lao aq post pas2 xde orng bce mmg kenat nye la -.-'''' hhahahaahaha,,xde papew p crete,,,sje je post mcm ni :P hahhah kkla bye,,,luv u my beautiful ppl

lazy eye???

hmmm,,,hri ni pegi kuantan,,,mle2 mkan kat wak sofian,,,pas2 aq kte la kat mk aq,jom g ECMall lu bru g chek mte,,,tp mk kte g check mte lu,,,nnti ttp kan,,so g la,,,mle2 nk bli spec bru ke farah,,,sb die dpat 4a :D hahaha bngga plop,,,so aq duk diam jela,,,pas2 mak kte'ambk la stu,,,kan mse mk xde,farrith yng jge n ajr farah,l pon dh 4 thun gne spec 2,,so aq tnggk slambeje...aq pkai stu ni,,,ok dh mk kte,,,hahaha,,aq n ske,,,so g la chek me,,,tkot ad papew ke,,check2,,mte kiri aq ok,,,tp knan truk,,,ingt ke astigh,,,tp bkan,,,aq pn lga la mle2,,,pas2 doc kte aq ad lazy eye

doc: his having lazy eye
aq:....
mk: huh???? how can that be??
doc: 2 b honest with u idk,,,farrith,u hav 2 bcareful,,lazy eye can lead 2 blindness
aq:.....-wk slambe je-

so g la byr deposit dlu,,,msuk dlam krete,,,,mk aq kte;farrih,take care la ek....pas2 farah tbe2 nngis O.o,,,lak bkpe plop,,,die kte"farah rsau la abng bute,,,farah syng abng"..aq pn just blaz ngan glak je la,,pas2 ktekat mommy'ala,,,lao d kne bute,bute je la,,,dh tuhan buad g2,,,nk buad camne kan,,,pas2 farrith bleh duk ngan uncle sunny :P,,,pas g la ECMall,,,,so aq g la kdai music,,,ingt nkjamming,,,huhu die kte ad orn gne,,,so nmpk la stu amp ni utk guitr aq,,,kcik je,,,skali ngan pik up sume,,,rm185,,huhuh,,,mkir2,,,x yh r,,,,bru wk spec,,,kan doppasa kne blebe,,,,hahaha,,,pas2 lpas hbes lake,,,jmpe smule,,,g KFC,,,aq sorng je x mkan,,,hmmm,,xde mood huhuhu,,,pas2 ayh aq kol,,,kte ke aq,,,btol ke ad lazy eye?? aq kte,,ntah la,,ye kot,,,so glak je la,,hahaha :P ayhkye x pe,,blik rmoh ayh akn tlng,,,so smantare dieorng mkan,,,aq juz look around,,,tngk2,,ad la kat stu mja ea,,,mle2 aq tngk mcm ayn,,,,pas2 tngk lme skit,,,bkan,,O,o hahahhaa so tringt blik mse aq ngan die g KFC dlu,,,hahahah feeling akward,,,,so sblom g tngk wayang 2 mak aq g kdai jam,,,pas2 farah ajk man die,,,so tman je la,,,diekte "lme x jlan ngan abng" :-/ hmmm btol gop,,,sjak aq msuk skoloh mngh,,,aq dh mcm abaikan tnggujwb aq trhdap adk aq,,,aq ni pn stu,,lao x leh control,,mcm ad skali 2,,,x than smpai pkul die,,hmmmm slap la aq,,de 2 bdop lg :-/ ang mnx maaf ek farah :'( abng syng jgp ke farah,,,farah sorng jela adek bg abng,,,xde rng laen dh,,,so g la kat kdai ni,,,,farah bli glang stu,,,,pas2 ie bg ke aq O.o huhuhu tnx farah...so glang lme 2 aq smpan,,,pkai yng die bg,,,so g la blik ke mk,,,hahaha aq pn blagk la dpan die :P pas2 g a tngk wyang,,,pas hbes 2,,mcm kul 11.30 p.m. aq ajk jom g TC,,,tngkp gmbr skit2,,,mk aq tnjk pnombuk hahaha,,,pas2 mseOTW blik 2,,mk aq ckap la ngan mak long,,,mk nk hntr aq blik kmpung!!!! yesh!!!!! finnaly!!!! hahaha so x sba la aq nk blik kmpung,,,stu bleh gk aq tlg mk long wk kje :D

hmmmmm


Well, smalam aku mkan burger ngan Ecah n Sol, pas2 tetibe rse sakit prut, aku pon buad tatau jelah, mlas nak lyan perut manje ekpon, then, mse exam, aku xbrape boleh jwab, siap-2 tuh, tahan perut jelah, mse blik, still lagi sakit, then aku ckap kat Sya, dye ckap 'xmkan la tu' aku ckap dah, then, aku ckap kat mak aku, mak aku pon ckap bende yang sme -.-' then, ckap kat sepet, still got the same answer -.-' hadoi, so than r lagi mse tu,mcj-2 ngan sepet psal tu, dye mcam mrah r, dye ckap aku x jge dri, then, dye kte 'ske aty r'. aku okay je mse tu, tpy migrain pulak datang.tambah dengan sakit prut lagi, mesej punye mesej, lme-2 dye mrah, aku pon blas mesej mcam nakal-2 camtu, dye ckap ske aty lagi. then, dye ckap jgan mkan dah, biar sakit lagi, aku ckap r mmg aku betol-2 x expect akan jady mcam nie. 

40 minute later, dye ckap sory sbub blas lambat, dye ckap mlas r mroh psal tdy, tkut jady baloh plop. aku mse tu moody dah. moody sbub pe, mle-2 sakit x thu sbub pe, then tambah ngan migrain lagi, dye pulak mrah-2 camtu, lastly aku blas lebeh kurang je. maybe dye prasan ade yang tak kene, dye tanye la aku, aku kte xde papew, dye tnye r skali lagi, nak konfemkan, aku still ckap nothing. then, mse tu migrain tahap gaban, aku pon ignore je mesej . lme skit, aku bau sedar aku dah tido. tu pon dekat pukul 4 pagi mse tu. pagi tdy, Sol kate aku manje, kuat merajuk -.-' Ecah pon stuju -.-' bile mse aku manje ?? o.O' then, pkul 8 pagi tdy, aku pon ckap sory sbub x blas mesej dye smalam. aku pon rase bersalah psal smalam, so aku pon mintak maaf kat dye. dye tnye la aku, aku ni betol-2 moody ke smalam. mse mesej tdy, memang rse jangal skit. aku siap tnye Sol ngan Ecah lagi nak buad camne since aku rse bersalah. mse petang tu, aku ckap honestly kat dye, yang aku mmg moody psal dye. lme-2 mesej, baru lah okay. :) 



well,,,ni post die :-/ hmmmm slah aq r sume ni,,,,hmmmm,,,,maybe im not perfect for u :'( sokay la,,,,sye akn try jdi seperfect yng boleh r utk awk ek,,,hrap awk bleh maafkan sye,,sye btol2 x de niat nk skitkan awk,,,hmmm,,,mybe cme sye trlalu syng ke awk smpai jdi mcm 2,,,,skrang sye x leh nk pkir dh,,,x thu dh nk buad pe,,,juz hope u forgive me,,,thats all :'(

Thursday, 10 November 2011

sorry

sye mnx maaf ek sbb buad awk badmood :( sye x thu pn sye buad cam2 awk akn badmood,,,sye xde niat pon nk bg awk badmood,,,hrap awk maafkan sye ek,,,LUV U ALWAYS!!!!XD

1st photoshoot

tdi pg bngun,,mndi lake,,,g kluor breakfast,,,pas2 ayh aq ngan aq g photoshoot,,ofcoarse la x leh bndng gmbr aq ngan ayh aq,,jaoh bze...aq bru je blajo mareng,,nk tjk ke orng malu huhu

Wednesday, 9 November 2011

sixth sense

hmmm,,,lme dh aq xde sense ni,,,dlu aq krap trase,,,mse rse ad yng x kne,,,mmg jdi btol,,,mcm aq ni bleh sense,,,tp x thu r,,,lme dh mcm x rse,,,tp hri ni trase smule,,,hmmmmtkot gop,,,hti aq kbo ad kait tntng aq ngan ayn :-/,,,hmmm Ya Allah,Kau tlong la bg aq ngan die x de papew brlaku,,,,hmmmm tkot gop r,,,

visitor :)

tdi pg bngun,trus mndi,n get ready nk g skool,,tp sblo 2 ad nk jmpe sorng special :),,,spe??? uncle sunny!!! :D,,,for the 2nd time aq tngk die,,,hahaha,,mcm bse,,,nmpk mde lg dri ayh :P,,,so pg la breakfast ngan die,,,ayh blanje mkan mee ikan,,mse mkan 2,uncle bwk kluor camera

sam: heres the camera i promise
aq:-ambk-
ayh:farrith,,,say wat 2 uncle???
aq: tnx uncle :D
sam: its ok,,,my pleasure,,,
ayh:sunny,wheres the lenscap??
sam: urm yea,,bout that,,i lost it -.-''
ayh: -.-
aq:lol its ok,,,by the way,,wheres the bag??
sam: i lost it 2
aq: :I
sam: -.-''
ayh: nvm,u can hav my nikon bag
aq: ok

hadoi,,,camera canon tp boh dlam beg nikon,,mlu ke orng je -.-''' hahaha so after breakfast g skool,,,smpai stu,cg azri ad stu,,,aq dbor dh,,,tp wk derk je,,,nseb baek ok...so g lpak lam klaz aq,,,pas2 f6 mri,,,so g kat blik za'ba,,,knci,,,g library,,,rmai orng,,,g blik sem,,,knci,,,so duk lam klaz je,,,pas2 blik smule klaz,,,duk smpai hbes skoloh,,,pas2 kul 3 g2,,sol mri,,,maen la guitr sme2,,,smpai kul 5,,pas2 blik,,,blik trus lpak ngan uncle sam,,,pas2 pas dinner uncle sam kne g ipoh,,,nk mlawat kbur uncle simon,,,so tngh blaja gne la skrang,,,esk nk g photo session ngan ayh,,,huhuhu,,,excited plop rse,,hahahahaha,,

Tuesday, 8 November 2011

nk gi!!!

huhuhu tbe2 plop rse nk ikt g lwatan,,,aci x nk ikt skrang??? hahahaha,,,x la,,,aq x ckup duit skrang,,,,so xde duit kne la ddk diam,,,lao ad duit bru bleh bsing,,hahahaha kk la,aq nk get ready g skoloh bye,,,

P/S : ske aty aq r nk g kul brape,,,skoloh aq kan XD

Monday, 7 November 2011

hodoh :D

yep!!! blog aq hdoh dn aq bnge ngan nye :D,,,hahaha bsenye blog comey yng pompuan pnye,,,ni bkti yng aq lki :O,,,or am i??? :I juz kidding :P mmg laki pn,,x kan puan :P,,,anyway,,,hri ni aq laz skali bngun,,huhuhu,,nyesal deh,,,lao aq bngun awl bleh aq ikt ayh aq g pntai tluk maknik,,huhuhu,,,tdo lwat ek pn maren,,,dlam kul 3 lbeh kot,,,buad research skit,,,pas2 chatting ngan uncle sunny jap,,,ala kne la tdo lwat bru bleh chattin ngan die :P,,,bez chatting ngan orng tue :Phahahaha u should try sometimes :P owh well,,,so bngun 2 trus msuk blik audio,,,x thu nk wak mnde,,so aq ingt nk maen piano r,,hmmmm,,,,pas2 aq bru tringt,,,aq bru je blaja chord bass,,,so blatih r,,,tp ats guitr aq x bez -.- so try ats keyboard for the 1st time :P bleh je la,,,sdaap maen ats guitr lg,,,tp nk bnyi bass sdap lg,,,so smantare aq nk trun ke kl nnti,,,gne la ni dlu,,,argh!!! ble aq nk g nye,,,kwn aq siap jmput lg,,huhuhu studio die siap dh,,,huhuhu,,,,hmmmm,,,xde kje la...bru ni fon aq rosak!!! plop dh!!!! bhabi r,,,so hmpok ats lntai,,,ok smule -.-''' stupid fon,,,huhuhu,,kk la,,,bosan r,,,x thu nk wak pe,,,SAM!!!!! ble mg nk smpai????!!! ops,,i 4got :I u cant speak malay :Phahahahhaa,,,anyway,,,aq x thu dh nk crete psal pe,,,hahaha lpe plop nk kbo,,,mareng aq maen guitr kat blik aq,,,so zila*gf adiey n jran blakng rmoh aq* nmpk la aq maen hahaha siap jrit2 lg kte 2 orng :P die sruh maen lgu se,,,aq pn maen lgu smua tntng kite,,hahaha die tngk je :P klakor plop,,,ok la,,nk out lu,,,my life is boring :I

P/S: poop spells backward is poop :O
P/SS: kpadespe yng x thu poop 2 pe,,poop 2 tahi :P
P/SSS: bulat!!! comey blog mg >.<,,,mcm tuan die dh :P

bored!!

hadoi!!!! bsan r duk rmoh skrang huhhuhu,,,x thu nk wak pe,,,hmmmm,,,,,korng ce bg idea,,,stakat ni plan aq utk november ok je,,,tp disember,,,hmmmm,,mybe lao ad rzki,aq nk blik kmpng r,,,aq lme d x blik kmpng,,,laz skali mse rye hri 2 hmmmm,,,stu aq mkir bleh gk kje ngan mk long,,,kat sni mne ad kje aq leh buad,,,hmmmm stu pn bez,,,spupu2 aq ni awok2 mzik r kbnykn,,,lao kire r,,,guitrist 2 orng,bass 1,drummer 1,,huhuhu cme x dok alt,,,2 aq mkir lao blik,,,bwk r guitr aq,,pas2 ajk abng din g jammin,,,kat kdah bnda2 mroh je lke,,,lg pn stu aq bbas,,,smph r,,,huhuhhuhu,,,rndu r korng,,,owh bru tringt,,pde nasrul,thniah ats fixie bru ;) ang x po r ang kya :P hahaha ingt lg ayt 2 ;),,,urm 2 hrizah,,,,ang jngn nk tkot sngt,,,rlek dh,,,rsult UPSR x lme dh,,,2 amirul A.K.A abng jackie aq XD hahahaha kte rlek dh r,,,kte nnti nk dpat rsult dh ;),,,insyallah lao aq blik kmpng,,,kte race,,,nk??? ang,aq,nasrul n hamim,,,kte g bndr :P urm 2 abng yayon,abng iti n kak tasha,,,gud luck spm,,hahaha,,bez rye sme hri tu ;),,,2 k.na,,hahaha,,kmi ska bf k.na,,,sdaap suare die ;) ,,,k.na ble nk duet?? kmi ni x sbar,,,kte jamming lgu dj got us fallin in love again,,,owh,lri dh dri topik hahaha,,,hahaha farrith nk ucap thniah je yng k.na dpat krete n kje bru :P,,,smoga k.na happy,,nnti lao PC farrith ad msalah,,,farrith hntr kat k.na ek?? :P hmmm spe lg ek??? aq bsan ek pn huhu n aq rndu dieong lake,,,hamim,congrats on the new gf :P,,ang snyap2 je kapel ork??? 2 pon abng yayon bgthu kmi...ang lao pak su thu hbeh la ang,,,,hmmmm ok la,,,spe lg ek?? owh,,2 my fave baby cousin,,baby shahir :P,,,abng rndu kat ang,,orng laka ktea ang bsar,,,bleh ckap dh?? hahaha abng rndu kat ang,,,mke kte dh la lbeh krng :P,,,argh!!!! ckap sume ni buad aq btol3 nk blik kmpng,,,hmmm,,,2 nadia,,,hahaha aq dngr ang ptng hair style laen, :P ang mmg comey tp...-.- x yh la bgthu kan :P nnti ang trase hti,,kan x psal2 aq kne tmbk ngan ang :Psmoga ang bhagia ngan irfan dah :P aq mmg bhagia pn ngan ayn ;),,,hmmmm,,,abng yin ngan abng din,,,blaja la elok ek kat kolej 2,,,umaira ngan natalia,,,abng farrith rndu kat ang sume,,,ble nk urut abng mcm hri 2?? :P hahaha ingt lgi kte nari 3 orng :P,,,pas2 ke sirhan n ammar,,,bru ni dngr kte gdoh smpai drah mlut -.- ish3 x hbes2 tmbk bdop ni,,,spe lg ek?? owh 1 lg,,,mirah!! :P hahaha ble nk chit chat??/ ang slalu ckap bnyk ork?? sme mcm adk aq,,,hahaha,,,ok la hbes dh kot ke spupu2 aq,,,anyway guys,lao aq jdi blik,mmg x sbar nk jmpa ang suma,,hahaha,,,lme dh kte x ckap kdah :Pldoh duk gtal ea nk ckap kdah,,,ang kol la aq kdang2,,,tngk nasrul,,,kte 2orng rpat :P ble aq rpat sngt ngan die korng kte aq x lyn yng laen,,,hadoi,,tp mmori mse raye hri 2 mmg bez r,,,siap gdoh lg :P kk la,,,aq nk tdo lu* tpu je :P

his comin O.o

yes!!!! abng ayh aq akn mri ke rmoh aq x lme lg :D,,,mksudnye die 2 pksdare aq bloh ayh aq :P,,hehehe...x sbornye aq,,,nme die sunny :P aq pnggl die uncle sam :D,,,ayh aq kte die akn hntr camera aq mri,,,sbnornye 2 camera die,,,tp die x leh gne dh,,,sbb ad pnykit skit,,,hmmm,,ayh kte die kne mri ngan nurse,,,tp yng btol2 npe aq x sbar ni is cuz die 2 dlu guitrist in a bnd,,,so aq nk ambk tips sikit kot hahaha,,,pe ntah nme bnd die,,,huhuu,,,ayh aq ad bgthu,,,x pe r,,,nnti loa ingt aq kbo r,,,heeeeee x sbornye!!!! akhirnye ad gok orng nk jam :P,,,cpat la mri SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P/S:sbnornye sam tnggl kat australia :P,,,x tpu smph r,,dlu family ayh aq tnggl stu,,tp skrang 2 orng tnggl kat sni,,2 orng lg tnggl stu,,,huhuu,,,lme dh x jmpe,,laz kli jmpe mse aq drjh 4

sometimes wat u want u cant get

pg tdi,,,lpas bngun je,,,,aq ambk sub woofer kat pc aq kat ats,,,tkor dngn speaker kat bwh,,,,aq mkir sbb baek psang kat bwh,,,,sbb aq akn duk slalu kat blik audio,,,so ok la,,,g bli breakfast,,,,blik,mkan,,set up la sub woofer,,setting2 skit,,,hahaha breh!!1 bleh dngr dh bass,,,so aq ambk guir n play jela,,,pas2 tnghri 2,,,mok aq ajk g rmoh wan,,,so g la,,,tp g MM lu,,,ad kje skit,,,nk g bli bnde jap,,,so aq g giant,,,try le cri guitr karen,,,ad snggh,,,aq ingt nk dh,,,ayh aq kbo bli yng fendal,,,yng ni x thannye,,,aq kte gle ke,,,guitr acoustic pon nk dkat 800,,,tmbh plop ngan guitr karen so gdoh2 jap,,,pas2 aq mkir,,,btol gop,,,hmmm smpn lu r sen,,,so g la rmoh wan,,,smpai 2 trus msuk rmoh,,,tepek sokmo ngan wan :P x tnggl lngsung huhuhu,,,yela2,,,cucu mnje die kan :P hahaha act,ad yng mnje lg,,,so smbng la ngan die

wan:dh bdop ni,,,guane exam??
aq:bleh la,,farrith wak lake yng wan sruh wak,,,bleh gk r jwb
wan: ye?? bgos r 2
so g la dpan,,,tngk ain bli fixie O.o,,,pergh,,,bru nk naek,,,,tp x leh,,,wrne pink ek pn huhu,,,so tngk la die,putri n kak teh maen,,,huhu,,pas2 aq bru tringt abng long bli fixie,,,aq kte la nk pnjm,,,die jual dh -.-,,,siot,,,die ad hobby bru,,,skateboarding,,,mak ai,,,stu2 la die ni,,,aktif sngt5,,,hahahah,,,so farah g smbng ngan tok,,,pasla toyol la,,,hahaha kosek la,,,farah pn cye la haha,,pas2 blik,,,otw blik 2 tdo jap,,,pas2 smpai la rmoh :P well thats my stry for today :P

P/S:bru bli sliper bru :D
P/SS:aq redesign blik blik audio :P
P/SSS:mi rebus wan mmg sdaap ,nk lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :I

Sunday, 6 November 2011

looking 4 someone

aq tngh cri orng2 yng bleh maen mzk kat kmpng bsut ea,,,hmmm,,,tp x jmpe,,,dlam ple aq ad sorng,,,hazreen nme die,,,bleh maen drum,,hmmm,,,tp die pmalu skit,,,lao die bleh nk join ke,,mmg bez r,,,sbb mok aq  mok die kja skali,,,jdi aq pn bleh gk la rpat ngan die,,die bdop baek hahahha,,,snggh r,,,mg tngk die jnis mcm gtal,,,tp dok lah,,,mmg die baek,,,,hmmm so still lookin,,,hri ni ad jran bru msuk kat area sni,,,so die buad mkan2 skit ke,,,mne thudie ad ank yng bleh maen mzk ke,,,so insyallah ad rezeki hri ni huhu...spe2 yng bce post ni n tnggl kat kmpung bsut,,jmput anytime mri rmoh aq,,,kte jam sme2,,,ataopn spe2 yng nk jam ngan aq,,kbo je,,,aq on je,,,jnji aq bleh jam..hmmmm,,,i need a digital drum set! O_O

Saturday, 5 November 2011

tlng kat dapur

hahaha doppasa aq kne tlng mok aq kat dapur,,,huhuhu biar la,,,x dk orng ek pon nk tlng,,so tlng r,,,mse ngah siang bwng,,,trtoreh jri pinkie aq,,,huhuhu mle2 wak derk je,,,pas2 mse maen comp rse pdih skit2,,,hahaha tdi blaja tntng camera ngan abng greenboy n ayh aq,,,huhu greenboy ajk g kl dlam 3 mnggu lgi,,,huhuh mlaz r,,,aq pn bru blaja,,tdi blaja buat bouque(x thu eja btol ke x) hahaha first trial fail sbb shuter speed low sngant n iso tnggi sngt,,,hahaha ceh,,, rti2 la skit,,,camera aq dah smpai dh kat malaysia,,,tnggu nk smpai  kat kemaman je,,,and aq sni nk ucapkan special tnx 2 my uncle sunny for givin me this camera,,,ill treasure it ;),,,,hri ni mmg tbe2 je rse nk brphotografi,,,ayh aq x hbes lg nk cri model srng,,hadoi,,,aq dlam ple aq ad dh model laen,,,,pas2 tdi ayh kte ad dh model,,,kakak2 kat farmasi nk jdi model,,,hadoi,,,aq mne la knal lg,,,aq ingt nk ambk k.ida,,,tp dia dh nk khwin dh,,,,huhuhu,,,ayh aq sruh aq ambk adk ustazah,,,woit!!! xleh x leh,,,,aq ngan die bkannye ckap mne,,,huhuhu,,,so ayh kte tnggu utk camera ngan reflector smpai,,,hahaaha x sbor plop,,,tp aq rse x nk gle sngt,,,adk aq r dh start gle,,,die tngkp gmbr lg molek lg dri aq huhuu,,,2 pn sbb ayh aq tlng -.- ayh ajk,,,nnti jom la g photoshot,,,breh!!! aq ingt nk ajk uncle imron sorng lg,,,pas2 ajk la g mnderoh,,,hhahaha rse2 msti bez!!! k la,,,mlaz nk post bnyk2,,,,

Thursday, 3 November 2011

celaka!!

-.- x sngke aq mrah smpai gni,,,tp plik la,,,aq ingt aq sorng,,,ble aq tngk commnt kat youtube,,,,sume maki2 lake,,,hahaha guess im not crazy,,,die gni,,,ad la stu lgu ni,,,mmg fave aq,,,tp die dh buad remix,,,lgu 90-an,,,die dh ROSAKKAN lgu 2!!! F*** MAN!!!

as a fren

adiey,,,,lame dh kte x tgor dh :-/,,,,aq pn x thu npe,,,mg x angp aq kwn dh ke??? xpela,,,aq still anggp mg kwn aq,,,so plz jngan wak kje gle mcm tdi,,,,mg thu tngn mg ptoh,,,yng mg g bwk moto lg bkpe??? aq thu mse aq kluor rmoh,,,aq nmpk zila ad kat rmoh mg,,,,pas2 mg ambk moto mg n bela,,,,hmmmm,,,,aq thu aq x lyk nk nyampk hal mg ngan mek mg,,,tp jngn la sbb mg gdoh ngan die,,,mg nok wak kje gle,,,aq tngk parents mg ksian je,,,k.ida slalu cte psal mg,,,die syng mg adie,,,fatihi pn aq tngk die smbong skit,,hmmm,,tp die ad gok tgor aq kdang2,,,mg laen dh :-/ tp biar la,,,aq cme rsau mg jdi gni je :-/ mg jngn r rsaukan family mg,,,jdi gk baek cam amir ngan mat jai,,,,ok la ng mlaz nk nshat bnyk2,,spe la aq nk nsihat mg??? im noting,,,,

terbaek!!!!!

mle2 x plan pon nk g skoloh,,,pas2 sol bwk guitr die,,,hmmm,,,wat the heck,,,pg jela,,,so pg,,,kbetulan jmpe ngan bulat O.o hahaha doppasa,,,bru mri jmpe dh hmmm,,,,pas2 die nk tnggu nia,,,so tnggu jela ngan die,,,tnggu2 cg saha pnggl,,,,cg mnx tlng,,,so tlng la skit,,,pas2 g la lpak kat wakaf blik,,,pas2 gng2 ni mri,,,nk tngk guitr,,,so bkok jela,,,spas2 nia pn mri,,,pas2 bulat ajk g klaz die,,,so pg jela,,huhu mlu doe,,,dh la bwk guitr,,,tmpng plop klaz orng huhu,,,so g la,,,maen guitr ngan sol,,,mle2 maen ok je,,,,pas2 sek2 ni maen tutup pn2,,,kbetulan cg aida lalu,,,uhoh O.o' so pe lg,,,kne mrah la huhu,,,so lpas pg 2 2,,,aq ngan sol duk kat klaz je maen guitr,,,yng laen g klaz sbloh,,,,,pas2 x lme 2,,,cg norliza msuk,,,hahaha gru klaz aq dlu,,so chit chat skit,,,ps2 maen la guitr,,,,aq ngan sol maen,,bulat ngan ecah nyanyi,,,sdap boh suare bulat huhuhu,,,dngr gok akhirnye,,,so maen lgu next 2 you ngan die :),,,,pas2 mse maen 2 doppasa cg norliza tnye,,,kapel ke ngan ayn?? ........... WAT?!,,dieorng bgthu -.-'''' hadoi,,,nseb baek cg x mrah huhuh,,,so pe lg,,,sepet n bulat,snyap jela,,,pas2 wak derk je,,,continue huhuhu,,,pas2 time nk blik,,huhuhu mmg bez r,,bak pepatah boboiboy,,,,TERBAEK!!!!

Tuesday, 1 November 2011

orchestra!!

pergh mmg bez r,,,mle2 aq x thu pon,,,nseb baek cik bulat aq bgthu XD tnx bulat!!!i luv u so much :P,,,hahahalpas thu 2,aq kol aimi,,,nk konfem,,,mmg btol -.-,,,,so ad 45 min je lg,,,pjuk la ayh aq,,,bleh2,,,in 1 condition,,,ill do anything 2 go for the orchestra!!,,,aq kne msak mkan mlam -.-'' mak ai!! mlas btol orng tue ni,,,hadoi xpe la,,,so goreng la aym,,,paksu aq tlng wak sup,,pas mkan 2 ad 15 min je lg,,,so cpat2 mndi n go,,,smpai 2,,,aq ingt rmai dh smpai,,,smbk sekor -.-''' so kol aimi,,,ad kat dumoh lg,,,kol atyn,,,nseb baek ad,,,so pg la ddk ngan awok2 die,,,hahhahah patt le die dtang,,,fazli ad ;) pas2 aimi mri,,,ddk la ngan gng2 die,,,pas2 cik bulat aq mri,,,aq ad kat ats mse 2,,,so die ad kat bwh,,,cri gle bhabi,,,mse 2 konsert dh start dh,,,nseb baek le jmpe,,,,so ddk la sbloh die,,,kwn2 die sume tngok -.-'' ape tngok2,,mri sni bkan nk tngok kte orng,,tngok konsert,,hahaha,,tp kne blik awl,,,ayh x bg duk lme2 -.-...so kul 10 blik :( huhuhu,,,tp mmg bez r brsme ngan die,,,lme dh x nmpk mke die yng cute miut XD hahaha,,,so blik 2 sume orng tdor,,aq tngok tv jap,,kul 12.30 a.m. g2 aq tdor,,,so aq mse 2 ingt shat perfect dh,,,so tdor smlam x pkai ape2,,,cme pkai boxer...-.-''' pg2 bngun,,mak ai,,,dmam blik huhuhu kk la nk g kjut ayh aq,,,time for breakfast,,,aq x leh lao lpor,,,kang kkg mkan maggi kan :P

P/S: bez duk sblah awk mse 2 :) hahaha 1st time kan kte,,,urm,,,rse2 ad lg kot sblom 2,,hahaha anyway i luv my bulat so much !!! :P

P/SS: aq bru thu LMFAO mksud die pe:laugh my f***ing a** out :D

P/SSS: aq bru potong rmbut :D

P/SSSS: im hungry :-I

Monday, 31 October 2011

torture!!

huhuu npe ayh aq nk torture aq mse lpas PMR?? -.-

AYH: so,,,,u waana improve ur essay???
AQ:urm,,,yea??
AYH:ok!! write me an essay about rose :P
AQ:O.o WAT?!?!
AYH:yep,,,,,300 words :P
AQ:huhuhu...
AYH:startin this week ill give u an essay evry week,,,for this week i give u 2 choose between bm or english,,,so??which one??
AQ:-.-'' u gotta be kidding me,,,-.-" English
AYH: ok b4 next week i want ur essy
AQ: ok -.-

WDF?! aq nk cti!! bkan nk blajo,,,bnyk dh aq lpe,, hmm,,,tmbh plok ngan mkan maggi,,,sial btol,,ok la,,ill try my best!! dah,,,nk g wak research skit psal rose -.-

Sunday, 30 October 2011

take back wat i said

well,,,aq ad kte kan yng mnggu ni bad week bg aq kan?? well x la sngat,,,in fact aq crete ke ayh aq tntng aq ngan ayn :P die ok je :P rpe2nye ayh aq sme gk,,,kpel mse skoloh mngh,,,so die pham le,,bkan mcm mok aq -.- annyway,,,aq koho truk je aq tngok -.-''ayh nk bwk g klinik tp aq mlaz,,, huhu,,,pas2 x sdar ke dri dmam,,,rlek je mndi hjan le,,,mnum air sjuk le,,,x nk mkan ubat le :P hahaha nseb baek mok aq x thu,,,lao x,,,,mti aq -.-'' kk le,,,rse nk tdo plop,,,babye

P/S: to mrs bulat :P srry x blaz mcj smlam :P krdt hbes xP tp top up dh,,ingt nk mcj,,,bru trigt awk nk exam,,,gud luck ek,,,jngn maen2,,,blajr snggh2,,,tp jngn smpai trlampau :P sye akn doa utk awk slalu,,,hrap lpas awk exam kte leh jmpe :P lao x leh x pe la,,,nk wak camne kan?? :P hahah SAYANG AWK SLAMENYE XD

Saturday, 29 October 2011

freindship doesnt last forever

x cye ke pe yng aq ckap??hahaha die sbbkan die le aq xde kwn yng btol2 aq bleh hrap,, hmm,,,nk bgthu nme die x gmak hmmm biar le,,,,,bru ni sye jmpe parents awk mse tngh breakfast ngan ayh sye,,,hmmm mak awk kte awk dh blik,,,,aq jmput,,,tp mk awk kte awk dh brubh,,,btol ke??? sjak awk g skoloh kat KL syee pn x jmpe awk dh :-/ hmmmmm btol la pe mak awk kte,,,ur different now,,,,,bkan cam dlu,,,sye tnggu awk mri rmah,,,x pnah mri :-/ x pe la,,,sye nk buang lke kngan sye ngan awk,,,xde gunenye smpn,,,nk thu pe knagn kte?? hmm ok le sye crete from a-z ,,,kte start mse kte lahir,,,,,kite lahir kat hospital sme,,,,tarikh yng sme,,,cme sye kluor dlu bru awk,,,,lpas2 kte g tdika sme 4 thun kte msuk dh tdika,,,hmmm sye ingt dlu kte 2 krap kne dnda,,,lwk plop ble pkir smule :P....pas2 kite start le msuk skoloh rndh,,,drjah 1 smpai 3 kte klaz sme,,,sye ingt lg mse kte rntas desa mse drjh 3,,,,awk luahkan feelings awk kat sye,,,hahaha kte due2 mlu,,,tp kte kapel jgp :) tp x than lme,,,3 blan je,,,awk ske kat orng laen kan?? hahaha sye x ksah,,,sbb mmg sye suke lao kte kwn je,, hahaha,,,pas2 mse awk drjh 3 awk msuk story telling,,,hahaha,, awk mmg pro bak2 ni :P,,,,pas2 mse drjh 4 sye try msuk,,,,awk tolong sye :P dpat gok tmpt ke 3 :P,,,tp mcm bse le,,,awk gk no 1 -.-''' blgk r 2 hahaha,,,pas2 mse kte drjh 5,,kte sme klaz blik :P,,,hahaha kte g lwatan sme :P kte tepek sokmo :P orng pn ingt kte kapel :P hahahha,,,,,tp juz frens :P pas2 mse drjh 6,,,awk klas laen,,,hahaha sye ingt lg sye suke kat sorng ni,,,kwn awk jgp :P awk g kbo die sye suke die bkpe?? -.-''' anyway tnx hahaha,,,mse lpas dpat rsult UPSR,,,sye ngan die je,,, hahaha,,,die kte nk plok sye sbb die nk pndh dh hmmmm,,,,,kk,,hahaha...slam2 lake,,,then brpsah,,,so ble f1 ngan f2 kte contact lg,,,tp skrang pe dh jdi??? r we done??? hmmm,,,awk thu x rmai bdop skoloh kte dlu ktuk psal awk?? kte mmg awk smbong,,,tp sye bakup awk,,,x cye tnye r tintin,,,,tp lpas aq knal prangai mg skrang,,,,,aq x bakup dh,,,,srry sis,,,,awk jgp yng x nk kwn kan???? so x pe la,,,have it ur way,,,,kte kwn smpai sni dh,,,,at least shasha ingt lgi tntng aq ngan farah,,,wlaopn aq rpat ngan mg lgi dlu,,,,tp shasha slalu ad ngan aq,,,,,msalah aq aq crte lake ke die,,,die pn sme,,,,aq anggp die mcm adk aq skrang,,,anyway mlaz dh nk ckap,,,x shat,,,skit ple -.-''' salam...

bad week -.-

yooo my beautiful ppl :P hahaha lme dah x mnaip,,,x thu ek pn nk crete pe huhu,,,tp aq cme nk crete tntng mnggu ni je,,,mmg x bez r huhuhu,,,,ok kte start ngan hri jumaat hri 2,,,ok,kte g masjid utk pe??? utk bribdat kan??? tp mnusia mne le g masjd dn cri sliper aq?? -.- bhabi r,,,dh le aq bru bli mse rye hri,,,hish!! tmbh plop aq dh start dmam dh hri 2,,,,ni jngkt ngan ayh r ni -.-pas2 mok aq plop sruh aq cuci krete,,,hadoi,,,cuci jele,,,aq pn x de papew sngant nk buad,,pas2 ayh aq tlng aq :P,,,,pas2 mareng g kuantn,,,,mok ad kje skit,,,hmmmm kk le,,,aq pn nk g bli tli guitr,,,so lpas hbes sume kje,,blik,,,aq tkor tli guitr,,,bhabi x bez r maen -.-.. huhu,,,so tdor le,,pas2 mle la bad week aq huhu,, tdi pg bngun,,,tngk hdung aq brdrh o.o,,,,first time aq dlam hdup hdung aq droh huhu,,,tp x bg thu spe2,,,kan kkg thu kne g klinik -.- mlaz nk kluor huhu,,,,so  wak snyap je,,,pas2 minggu ni mk aq kne g NS,,,, ad ksus,,,huhu,,,pas2 mok ad la tnggl syrt2 -.- x leh g skoloh mnggu ni sbb kne ngajr adk aq,,,die preksa mnggu ni,,,pas2 aq dhramkan brmain music utk mnggu ni,,,argh!!!! yng ni x than ea,,,huhuhu,,,tp aq ngan ayh aq mcm koho rpat,,hahaha lme dh x rpat camni :) anyway aq bru ambk ubt -.-'''ad orng pkse ek pon -.- rse2 spe??? haha spe lg??? BULAT SYE LE :D hahahah tnx bulat sbb care sye huhuhu SAYANG AWK!!!!!!

Wednesday, 26 October 2011

annivasary

Heeeee :D~~brape minit je lg pastu ckup aq ngan die 4 blan...alhamdulillah aq kkal ngan die smpai skrang :D happy annivasary awk :D hrap2 kte x gdoh dh mcm hri 2 ek :) luv u so much ^^


P/S: sbnarnye,sye nk post smalam dh tp internet down huhu -.-'

Sunday, 23 October 2011

argh!! bsan deh,,,aq rndu pde die huhu :-(~~

bulat :P

sepet :D

selat :)

bulat:P

sepet :D

selat :)

bulat :P

sepet :D

selat :)

p/s: bulat,awk comey le :D nk gmbr :P

trust

love should come 2ghter with trust,thats wat i heard,,n aq slalu pgng pde kte2 ni,,'if you love her,trust her' i love n trust u nur ain fatihah :-)~

Saturday, 22 October 2011

graduation day

hri ni g skoloh awl sbb ad show,,,pas2 mmg hjan lbat r so aq tnggu kat klaz bwh,,,nazi ad gk mse 2,,,pas2 die kte cg smpai dh,,,kk time 2 go,,,pg ambk alt lke,,,pas2 aida tnye ayn mne,,,aq bru nk tnye die,,,hmmm so ambk alt trun,,,aida tnye lg,,,aq sruh la die kol,,,pas2 die kte sim die kne blok,,,so bg le pnjm fon aq,,,,aida kte die x dk trnsport :( hmmmm x pe r,,,,so buad show lke 2,,,g mkan,,,pas2 atyn ngan etty mkan,,aq g tman,,,n then g klaz laen,,,kol ayn,,,,ckap2 skit,,,hmmm wish u were here :(,,,,,puas smbng 2,aq pn g letpSK,,,mnum2,,,lpak ngan awok2 ni,,pas2 g blik skolo ngan aimi n syakir,,,rpenye syakir nk bli guitr aq,,,so dh jual :D  n then smpn alt lake,,lpak jap,,,mk kte hri ni lwat skit ambk sbb bz,,,so aq lpak je le,,,hahaha orng kte aq ni adeq angkt aimi,,,hahahah mne ad,tp aq mmg anggp mg mcm abng,,pas2 sume orng blik kcuali awok2 f4 ngan a n nunu,,,hahaha bez smbng ngan nunu...mcm2 kte smbng,,,,pasal anime pn kte smbng,,,rpenye die 2 anime freak jgk :D hmm,,,tp 1 aq x suke mse 2,,mse kiteorng tngh ckap,,syamida ski mcm nk bkor nunu...hmmm,,,aq pling bnci le orng senior bli bdop jnior,,,aq thu mcm mne prasaan mreka,,sb aq pn sme gk dlu,,,ad le sorng sniour ni..pndng rndh aq...hmm mmg sume orng pndng rndh ke aq lake,,,tp,,lpaz aq wak solo prtme aq,,mmg aq sorng je maen,,,sume orng krenye snyap r,,,bru orng nk start pji aq,,,pergh mmg bez r mse 2,,,tp bkan sume pji lg,,ad orng kte sng je solo 2,,hmm x pe r,,,jnji aq brani,,,aq sorng je g dpan pas2 wak solo,bjop r,,hahaha...tp ble cg wak ltihan utk comp thun lpas,,,ad le solo ni,,,pnggl incantation,,cg sruh tes maen,,aq ngan adib je bnyi,,,fuh!!! mmg gmpk r..si2 bru snior2 bru nk baek ngan aq,,,hmmm,,,k.atyn siap ckap lg,,,bgos r mg,,,nnti solo nnti mg ngan adib g dpan r,,hahaha breh!!!,,eh,,,ni dh lri dh ni dri stry hahaha,,,ok2,,,so aq blik 2 mk aq ajk g kuantan,,aq ok je,,,mk kte sbb paksu ngan abng yin nk mri,,,hah?? abng yin??/ hahaha lme dhdie x mri rmoh aq,,so jpe le kat kuantan ,,,aq mcm bse,,,g kdai music...dpat kan info skit,pas2 aq nmpk promotion,,,guitr skali ngan amp,,rm500,,,ok r 2,,,mroh dh aq rse,,,so rse2 nk kmpl sen n bli yng 2 r,,,pas2 jmpe ngan pksu n abng yin,,,pgi diner,,then blik,,,blik 2 aq trus msuk dlam blik audio,,,abng yin pon ikt,,,so aq ambk guitr,,die pn nyanyi,,,pergh!!! mm sdap r suare,,,pas2 kte orngg le rmoh uncle shahidin,,,nk tngk bola,,,blik rmoh kul 2.30 a.m. hahaa blik 2 trus tdo x ckap bnyk huhuhu....

Friday, 21 October 2011

terjumpe

well,hri ni,,,,,hmmm,,,,aq x ddk mne dlam blik audio,,,hmmmm,,,mle2 aq mmg smngt,,,siap blaja lgu save tonight,,,pas2 aq cri le gne nk maen chord piano,,,,lpas bleh 2,,,try tkor chord guitr ke piano,,,bleh,,,,jdi,,,so lpas smyng jmaat 2,,,,,,,aq naek blik jp,,,,nk cri pendrive aq,,,,tp tjumpe mnde laen,,,,,aq jmpe rntai yng uncle simon bg ke aq sblom die mnnggl,,,,,,,i miss u uncle simon :(,,,,i know this is weird bt,,,,,when i think back about the time we had toghter,,,juz the 4 of us,,,u,me,my dad n brendan,,,,,well urm,,,,i know this isnt manly bt my eyes went wet :-/....well i know u dont like it,,,bt i miss u,,,,y do u hav 2 leave us??? hmmm,,,juz wish u know that i still miss you :-/....

Thursday, 20 October 2011

audio room 2

permission granted!!! prmission utk pe??? hahaha,utk ambk blik audio ayh aq :P,,,skrang ni blik audio 2 aq pgng,,,sume hi-5 ayh aq,aq pgng lake,,,n skrang aq ltok keyboard,guitr ngan lappy aq dlam 2,,,pergh mmg aq enjoy gle r,,,1 blik 2 khas utk music shaje :P





skrang aq rse nk kluor dri blik ni mmg ssh hahaha :)

In loove!! -.-

SHIT MAN!! camne aq bleh ske gle2 sngt lgu ni??? tp bakn origginal,,,ni alex goot ngan chad sugg wak cover,,,tp lgu ni lgu 90-an -.-' x sngke aq bleh ske lgu ni,,,,tp aq rse aq tngkp gk mning dei hmmm,,well,,hrap aq x jdi mcm lgu ni dh le :(

pengetue bru

huhu,srry x post mareng,,,internet down skit,,,mareng kan,kte kan,,hahaha kte dh dpat pngetue bru huhu,,,aq ske die,,,mke die mcm jnis pnyg,,,hrap2 g2 r,,,so aq ingt nk smbt pngetue pgi2,,,rpe2nye lpas rhat,,,so sblom 2 uad rehearse hri graduasi,,,huhu,,,bleh than r,,,lpas rehearse 2 cg kasi g rhat,,,so kteorng g le sk,,,raby blanje aq :D  pas2 kte blik,,,cg sruh tnggu block pntdbiran,,,so aq dn ank aq pn brgrakle ke sne,,tnggu kat foyer,,maen2 jap ngan tin2,teha n yayan,,,pas2 ayn mri... :P nk tgor tp mlu huhuu,,,awok2 ni ape lg??? bkor le -.-  ske ngt bkor orng,,,pas2 die g le msok klaz nk smbng blik exam,,,pas2 tkah wak ngnjng ke aq 'aq ad nset ayn 'hahaha sah dh jdi kkk angkt ayn :P,,,pas2 show start,,,rpenye kne marching,,,cg tnye nk maen jgu mne,,,aq kte le tari tualng 3,,,orng laen kte dia datang,,,hadoi,,slap le korng plih lgu 2 -.-  tempo die dh le lju,,,mmpus nnti nk marching,,,n mcm aq dh expected,,mmg hncur marching kte orng,,,,so lpas hbes 2,,,rafiq kbo ' nyesal x ikt ckap mg,,,haha,aq dh kte dh,,,aq bkan pkir ke dri sndri,,,aq pkir ke lgu 2 sbb sng bgi sume phak,,,pas2 iwan try le marching lgu 2,,die kte btol gop,,,sng lg nk marching,,haha,,,so g ltak ank aq kat dwan mrcu,,,then msuk blik bnd,,,lpak2 jap,,,pas2 raby,kawa,n adib kne g kem muzik,,,huhuhu,,,hrap aq x g je audition,,,huhuhu,,,so lpak dlam blik bnd,,,aq ngan atyn pe lg??? maen lgu rolling in the deep r,,,hahaha x hbes2 maen mzk,,,hahaha nk wk cmne kan??? dh bnde aq mnat,,,kat rmoh pn aq lyn ke mzk bnyk,,,tepek sokmo ke guitr,,,lao x guitr piano,,,lao x piano drumpad aq hahahaha,,,pas2 kteorng blik le,,,aq blik le ke office ayh aq,,,gle bhabi pnye lme aq kne tnggu,,,kul 5 bru aq blik -.-,,lpor gle bhabi dh mse 2 huhu,,,pas2 blik,ayh kne btlok g JB,,,ad kje skit,,,so lpas pegi 2,mk aq ajk le cik zah mkan luor,,,kat krteh,,aq pn pe lg ble smpai krteh,,,hahahaMCD le :P  so otw blik bli le burger 1,,,mk aq kte bkpe x bli lbeh,,,aq kte x ckup duit,,,tnggl 2 rnggit je huhuhu,,,,bsenye aq bli 3 burger huhuhu,,,pas2 cik zah ngan mk aq pn x hbes2 blebe,,,yng mk aq blebe sbbb mkn burger bynk sngt,,,nnti x lalu kan nk mkan,,,cik zah kte aq ni trlampau kring,,,huhu mne ad,gmok le aq huhuhu,,,pas2 g hntr cik zah blik,,,blik le rmoh,,sume orng tdo lake,,,aq x lg,,,duk lyn ke PSP,,smpai pnat 2 bru tdo huhu....

Wednesday, 19 October 2011

rehearsel

hri ni ad rehearsel utk hri graduasi,,,aq x thu pn,,,mse 2 aq duk kat office ayh aq,,,pas2 pdah kol aq,,,die kte mri r,,,so aq g le,,,otw 2 jmpe man belon,,,jlan r ngan die,,,msuk slambe je,,,kdaan awok2 f5 n f6 tngh tngk je,,dh le aq bwk guitr mse 2,,,huhu mlu2,,,pas2 nmpk la awok2 bnd bwk trun alt,,,aq pn cpat2 le,,,ltok guitr ambk snare,,,,g dwan mrcu n rehearse,,,pas2 rhat,,,time rhat aq mnx knci ngan cg,,,aq ngan fahim naek le blik bnd,,,aq ngan die pn maen le guitr,,,pas2 piano,,,,pas2 g le rehearse blik,,,mse tnggu 2,abu sruh le kte maen solo stu....maen le,,,kuat gle,,,pas2 cg sruh stop,,,aq x thu cg awie ad blkng aq,,,kejut aq,,,nseb baek x mti huhuhu,,,n then rehearse again,,,pas2 aq ngan bdop2 f3 g le bli mkan jap,,,lpas mkan 2 g smpn alt,,,jamming lgu rolling in deep,,,hahaha rafiq ske gle,,,pas2 rafiq blik,,,aimi mri,,,die tnjk lgu skit,,,pergh mmg sdap gle r,,,maen3,,smpai kul 5,,,n mcm bse le,,,aq kne blik huhu,,,esk kne mri awl skoloh,,kne smbut pngetue bru,,,yay!! finnaly ad gk pngetue sorng huhuhu...hrap2 die baek r :)

Monday, 17 October 2011

tawaran

hmmm,,,well aq ad bgtau yng mk aq kbo bad news ke aq kan???? well act,,bad news 2 bg aq,,tp bg laen good news,,,mak aq dpat tawaran utk nae pngkat kat sni ataoupn kat pinang,,,,tp kat sni mk aq x dpat,,,dpt ke orng laen,,,so twaran kat pinang 2 ad lg,,hmmm,,,aq sbnrnye x nk pndh,,,aq bru je kapel ngan die,,,x kan nak tnggl dah...hmmmmmm tp x kan la aq nk hlang mok aq,,,,hmmm sbb 2 aq x stop mok aq,,,tp stiap hri aq doa bg x pndh,,,hmmm tkot gp r,,,tdi pg bngun smpai skit ple otk aq mikir ke bnde ni hmmm...

bad feelings

hmmm,,,sjak hri jumaat hri 2,aq rse,mcm ad gngguan je,,ntah le pe,,,mmg rse mcm x sdap hti,,,hmm,,tkot gp ape2 jdi,,YaAllah,,,Kau lindungilah orng2 yng ku syng....hmmm,,,anyway,smalam aq mle2 mmg xde mood r,,,sbb trime brite bruk skit from mak aq,,hmmm,tp ble aq mcj ngan ayn,,,rse lga smalam,,,aq x u cap lg tnx kat die,,huhu lpe,,,anyway lao awk tngh bce post ni,TNX SESANGT SBB BUAT SYE HAPPY XD!!!! huhuhu,,,tdi g office jap,,,ayh kte krete mak nk smpai dah...hee!!!! dh smpai hahaha prsona wrne koko,,,,ayh test r,,,hmm,,orng 2 kte,,mle2 jngn pndu lbh dri 80km/h,,,tp ayh g pndu 140km/h -.-,,,,die ni...x pdan ngan tue nk race hahaha,,,pas2 mak sruh test cornering O.o,,,JNGAN!!!! ad ke nk test conering mse pndu 140km/h,,,trbabas nnti,,,fuh!!nseb baek ayh x buad huhu,,,anyway lpas 2 aq blik le rmoh,,,n smpai skrng x thu nk wak pe,,,so test maen lgu hikari,,,pergh,,,maen lead lke,,huhu,,,stakat ni aq bru bleh maen verse yng ke-2,,,huhu,,,tmpt fave aq :P well nk blath lg r,,,c ya peeps!!!

nyesal deh!!

bhabi r,,,nyesal aq g skoloh ari ni -.-...bkan  wak pe pn,,,so pg2 2 aq,raby n atyn msuk blik bnd,,lpak2 jap,,,pas2 kte pn plan nk wak cover,,,mle2 aq ngan atyn maen lgu aishiteru,,huhu,,,guitar x ckup kuat,,nyesl x bwk guitr aq,,pas2 maen lg rolling in the deep,,aq maen guitr,raby piano n vocalis,,atyn pn vocalis,,,,pas2 maen jele,,,smpai bsan huhu,,,aq ingt ad bnd hri ni,,,rpenye esk,,,hmmmm,,,so blik le office,,,,lpa smpai kul 5 bru blik,,huhu ngantk r,,,aq rse nk tdo jap,,,nyte2 evrybody :)

(P/S: awk ingt,,wak siap kje ksus 2 -.- jngn nk wak mlaz~~)

Saturday, 15 October 2011

jge gk dri

Lao awk nme nur ain fatihah,,tlng le jge dri awk,preksa nk dkat dah,,jngn le dmam2..nti x leh jwb preksa,,sye slalu sruh awk jge dri sndri,,tp npe awk x jge??? dgil btol :-D,,,hahaha,,tp seriously,jge le dri awk 2,,tlng r,,dngr ckap sye kli ni je,,lpas 2 awk nk lwan sye,,lwan le,,tp nt now,,preksa dlu bru sye bg awk dmam :P~~

MM

pgi tdi g breakfast kat srangkai jye ngan meran,,pas2 kte orng naek bas,,,lme gle kne ddk dlam bru bas nk jlan,,,dh le slow,,,hadoi,,pas2 mse nk dkat2 kijal 2,mse 2 aq tngh mcj ngan ayn,,so aq pgng risit mse 2,,aq x thu nk ltok kat mne,so ltak kat mlut,,aq glung la risit 2,,,pas2 x psal drebr bas ngan gng die kte,'dlam bas ni x leh rokok,lao nk rokok kne duk kat luar,ataopn g le dri dkat ngan pin2,,,hadoi,,so tduh aq isap rokok r ni?? mg ork,,ish,mlaz aq nkcre mg,ad aq cre mg ke?? sdap ngat kbo aq isap rokok dlam bas,,mg knal x lg aq ni spe?? pas2 ble smpai 2 aq ngan meran g le tnggu dpan ciema,,pas2 zemi ngan dare smpai r..so g ble tiket dlu,,tngok crete realsteel,,,pas2 smantre tunnggu g maen boling,,huhu,,zemi no1 meran 2nd,,aq 3rd,,dare laz :P,,,mse kte maen 2 ad le mamat sbloh kte ni,,maen boling sorng2,,nme die zarul,,ingt lake hahaha,,pas2 stiap kli die bling bola,tngn die msti skit,,hahaha zemi r start bakor die dlu,,pas2 lpaz maen g maen pool,aq x maen,,x rti huhu,,,dare kloh gok,haha susah2,,pas2 g mkan,,,lpas 2 g msukcinema,,gng2 ni g bli popcorn,,aq tnggu le,,smentra 2 mcj sokmo le :P pas2 mri le sorng ni dri sbloh aq,,rpenye ammar,,haha kjut aq,,pas2 kte g msuk cnema,mse tnggk wayang,3 kli aq g tnds,,huhu,,nyesal mnum air gas,,huhuhu,,pas2 lpas tngk wayang g maen pool skali lg..aq g le lpak ngan dare kat blakng,,pas2 aq g TMC jap,,ayh sruh g bli plastiksmpah,,so g bli,,zemi ngan dare blik,pas2 pksdare aq mri ngan mok aq ,,,so bwk le aq ngan meran g mcdonalds,,mkan2,blik rmoh,,smantre tnggu ayh meran mri,,die mnx aq maen lgu aishiteru,,aq pn maen le,,die kte nk blaja ngan aq,,,maybe esk die akn mri,,pas2 die blik,,rafiq plop kol,,ajk g jamming,,srry bro aq xde duit,,,sdah kring huhu..kk le nk rlek jap..blkng aq skit,,trtdo dpan comp mse bce komik online huhu...

Friday, 14 October 2011

bhaye3 dbor3 huhu3

hri ni ayh plan nk g tlaga smpul nk g tngkp gmbr sunset,,,hdaoi mlaz r,,tp biar le,,,mne thu lao aq tnjk interest die bli aq drum set stu ke??? Heee:-D...ble smpai 2 aq mle tdo jap,pas2 bngun,mok sruh g bli air,,,gg kdai ttp..sial r!!! -.- ....pas2 g blik smule pas2 aq pn maen le PSP aq....pas2 mok tnye aq spe die yng lmbai kat die,,,aq tngk,,,hmm,,mcm knal je,,,tngk ank pompuan die,,hmmm,,,still x knal,,,ble aq tngk bear gntung kat poket die,,,O.o' OH SHIT!!!!  aq pn ttp PSP aq n pling ke blakang,,,rpe2nye ayn,,,huhu dbor3,,mse2 ibu die tngh ckap ngan farah,,pas2 mk tnye le spe die,,farah mcm x nk kbo je,,pas2 die kte tece ros,,,mk aq glok,,,pas2 mk aq kbo'farrith,tece ros,hahahaha' -.- aq pn wak derk aje mk aq tngk tngn aq pas2 kbo'farrith,tngan ketor???haha,dah2 g jmpe die' aq me2 bgun nk lri ke tman,,pas2 mk kte g le jmpe,x baek x tgor,,hmmm,,,so g le ke tece ros,,,hadoi,,dbor3 mse 2,,so lpas ckap2 lake,,,aq blik ke mk aq,,,aq pn diam je,,pas2 tece ros mri,,so mk aq ngan ibu die pn brsmbng,,,fuh...nseb baek bleh get along,,,smph r mse aq brigad kpel ngan ayn olh mk aq,aq ingt hbes lah kluarge aq ngan die huhu....lpas die orng blik,,family aq ape lg...BKOR AQ!!! huhuu....pksdare aq kbo ad jdoh ea,,,mk aq kbo patt le ske sngt kat die,,,comey sngt rpenye mnantu aq,,,boh,mlu r,,time dinner aq x mkan pn,,ayh plok bkor,bkpe??? rndu ke die dh ke??,,,pas2 adk aq tmbh,,,comey r r kakak ipar farah,,,huhuhu,,mmey r,,hahaha,,,kk le x nk ckap dh,,ckap psal ni pn aq dh ktor doh,,,sssh aq nk taip huhu esk nk g MM ngan gng2,,,so adios amigo :P

Thursday, 13 October 2011

tdi x pg skoloh,,,bsan ek pon ,,,so stay je le kat rmah,,,pas2 smantra tnggu ayh bngun aq pon maen jele ngan gf lme aq :P hahaha PSP aq,,huhu lme x maen,,,dh brhbuk,nseb baek rti maen lg,,pas2 mcj ngan'ehem' ;) pas2 ayh bngun,,,,g le brunch ngan die,,,pas2 g office,lpas2 g bank,,,,nmpk le wawa ngan  mierah kluor dri alikhsan,,pnggl dieorng tp x dngr,,,sombng btol -.- pas2 g ambk farah,,,farah kte hri isnin ni die kne g mpk,,,g ambk e-book,,,ayh sruh aq g,,,sume orng mlaz -.- ,,,so tngh pkir lg,,,aq tkot smbk je g nnti huhu,,,so still thinking,,,,well,,,tdi aq mnx kat ayh,aq kbo le nk msuk music academy kat kuantan,,,ayh kte approve,,YES!!! bleh le aq nk futher aq punyer skill...cme x thu nk expand yng mne stu,,,family kte sruh ambk drum lesson,,,hmmm,,,aq nk gk,tp aq mne le ad drum set kat rmah,,,hmmm,mayb lao aq msuk ayh aq akn bli?? hahaha insyallah,,,i hope so :P so i see u later peeps,,nk g maen ngan gf aq :D

Wednesday, 12 October 2011

huhu,,,pg tdi wajib antr bke teks so kne mri r skoloh,,,so mri le,,,,,pas2 lpas sttle lake 2 g ckap ngan faiz,,,kte nk jamming ngan rafiq,,,tp rafiq x mri,,,hmmm,,,so aq pon bke le PSP aq yng trsyang hahaha lme x maen,,,dah brhbuk dah,,,so bg orng laen maen,,pas2 smbng ngan awok2 ni pas2 nunu mri,,,die bg hdiah huhu ain bg,,,die mlu nk jmpe :( hmmm anyway tnx sesangt awk sbb present to,,,sye syuke sngt5 :D,,,,pas2 bdop f3 kne g dwan mercu,,,ad taklimat skit,,,pas2 x psal rafiq mri from no where hahaha,,pas2 hbes 2 g le ke studio,,,gbung ngan awok2 atyn,,,gg tngk2 ttp,,,sial r!!!! huhu,,,bru nok jam -.-...pas2 blik le,,,sblom blik 2 g Sk,,,aq dri pg x mkan lpor huhuhu,,,mle2 duk sme mja ngan atyn n the gng,,pas2 aimi mri,so g le duk ngan die plop,,,so mse smbng ngan aimi 2,,hahaha ad gk aq trluah skit2 ke aimi,,huhu,tnx bro sudi mndngr,,,mg ni mmg aq anggp mcm abng r,,,pas2 lpas mkan 2 g blik ke skoloh,,,msuk2 aimi ajr solo samba bru,,,hahaha yahoo,,,ad solo bru,,,tp snang sngt huhu,,,hahaha x baek complain,,,,pas2 kul 5 2 blik r,,,mse otw blik 2,teha pnggl,,,hahaha,,,die x blik lg,,,hahaha ksian2,,,pas2 blik mcm bese,,,maen guitr jap n youtube,,,so blogging jap,,,skrang nok g mndi jap,,,x mndi lg,,kkg mybe nk g kuantan,idk hahaha tata

Tuesday, 11 October 2011

hmmm,,,,tdi g jamming,,,x best r,,,mle2 bez...pas2 ble gng2 laen msuk x best jdi -.-....esk nk g smule r,,,cme brape orng je,,,pas2 tdi jlan rmai2 ngan fixie,,,hahah best!!!!,,,,pas2 ad latihn bnd,,,huhu lme x sntuh snare,,,maen lgu thun lpas cme aimi tmbh skit,,,besele ble aimi tmbh,mcm2 bleh jdi hahaha,,,nseb baek aq bleh maen,,hahaha,,,aq sorng je,,,sian yng laen,,,hahaha aq ni dah lbh 2 thun brsme ngan snare sbb 2 bleh,,yng laen bru2 lg,,,o well,,,aq nk out lu,,,nk blath lgu rafiq sruh skit utk esk tata :)

Monday, 10 October 2011

new youtube favourite

hahaha,,,skrang,ad bberpe orng orng aq ske dlam youtube,,,artist youtube le konon,,,hahaha,,slah stunye tyler ward,,,die ni mmg lme gok aq ske die,,,,suare die ok je le,,tp aq ske tngok die maen guitar,,,,walaopn bese je tpi cre die maen 2 best!!! hahaha.....antra lgu yng aq slalu dngr is airplane,love the way you lie n club cant handle me now...

yng 2nd is cobus,,,,die ni mmg isane pnyer drummer,,,gle bhabi maen drum,,,kloh aimi zombie,,hahaha jngn mrah ek bro...em,,,lgu die yng bes is face down,great escape n down,,,

yng 3rd is alex goot,,,,yng ni mmg aq rspect gler r,,,mcm2 die bleh maen,,,guitar,piano,drum,,,,lake r bleh,,,suare die pn x le trok sngt,,ok,,,sdap2,,,hahahalgu die yng i like is dj got us falling in love,dynamite n next to you ;)

n finally is conor maynard,yng ni mmg adek aq gle2 r ske,,,suare die r the best,,,kaloh JB,,,smph r,,,x tpu,,,dngr le lgu die,,,tonight,dj got us falling in love,eenie meenie...korng lake tngok le ek,, well cya ppl :D

im back!!!

mwahahaha.....abng botak sdah kmbli :P,,,,wats that??? u miss me??? i miss u 2 ;),,,mri sni papa nk cium :P...hahaha lme x mnaip,,,rndu plop blog ea,,,,huhuhu,,,pmr???ok le,,,cme SJ le ssh sngt100000,,,yele,,aq ni bkannye orng SJ -.-',,,hahaha anyway,,,im free now,,,bleh buad le pe aq nk,,,,mti pn bleh hahaha,,,esk lao x mri skokolh,aq mti r 2 :P....esk nk g jming ngan faaeze,,,hahaha,,,time to test solo bru aq :D,,,,anyway,,,aq x thu nk crete pe dh,,,so nk dngr lgu jap,,,,adious...

Wednesday, 21 September 2011

sayonara

yep...time to stop blogging,,,juz utk smentra wktu,,,pmr nk dkat dah,,,2 minggu je lg,,aq ni kne sdar ke dri,,,so,,,gud luck blake,,,n aq mnx maaf lao ad buad slah kat korang,,,espicially u ayn :(,,,,,sye mnx maaf sngt5 sbb brkasar ngan awk,,hrap awk bleh maafkan sye lg,,utk kli ke-2,,,,I LOVE YOU~~~
tdi pg ad kem skit,,,sblum kem 2,cg z, cg azri,,n someother tece,,,pnggl bdop2 yng bui azim,,,pergh!! mmg tngk azim dbor gler r,,,,hahaha,,,pas2 start le kem,,,hahaha mse cg aziz bg mmg bez...tp mse tece emily bg,,umm,,,camne nak kte ek?? bleh r...ngantok skit,,,srry tece hahaha,,,pas2 msuk le klaz,,,so mcj ngan ayn,,,hmmm,,,die kte ok dah,,,hmmm,,,legelah,,,bru le aq bleh wak kje ngan tnang,,,smlam aq x leh nk wak kje lngsng,,,,so wak kje mcm biase smpai hbes skoloh,,,then ad klaz GEO...buad GEo smpai 3.45,,,pas2 naek ats,,,buad le revision skit,,,ayn mse 2 wak kje,,,dri tdi je diam,,,hmmm,,, -.- mroh lg....so aq pon diam je,,lpaz 2 aq g duk lam blik bnd,,,maen lgu dj got us falling in love again,,,haha afif suke,,,maen puas2 pas2 mse 2 nk blik,,so g le blik,,,tngk2 tngge knci,,,mmpus!!! so afif kte trjn je le....hmmm...trpkse,,,trjun dri tngkt 1,,,,skit sket r,,,iwan kte esk msti aq cramp,,,hadoi,,,dah le aq ni ad msalah tlang skit,,,tmbh plop ngan ni,,,sbor jele,,,so blik le ke office,,,,n then blik ke rmah,,,pas lpaz mndi bkok le comp,,,,bce blog ayn.... -.- aq dah kte dah,,,mmg die mrah lg,,,hadoi,,,so x thu nk wak mnde,,,tngh pngo je lg hahaha,,,so maen blog je le,,,,ok le,,,aq chow dlu,,,pnat,,,,,trjun bnggunan hahahaha....

Tuesday, 20 September 2011

sorry

A Good Apology Has 3 Parts!
1) I'm Sorry
2) It's My Fault
&
3) What Can I Do To Make It Right.

But,Most Of The People Misses The 3rd Part. 

bdop bru

tdi pgi,,,azim tkor msuk klaz kte,,,ok gk die,,,x truk sngt prangai die,,,pas2 lpas rhat tdi,,,ad 2 orng ni,mri ke aq,,,ajk aq bli sumthin....hadoi,aq pon tolak,,,srry bro,gua sudh cuci tngn,sdah atubat,,hahaha,,,pas2 mse math dpat le rsult utk tmbh nilai,,,siot!! aq dpat 90%,,,hahaha trbaek r,,,smpai gk trget aq akhernye,,,so rsult aq 1a 2 b,,,hadoi,,sn aq 78%,,,sket lg,,huhu,,,pas rafiq tngh tension ngan math die,,hmmm :-/ sian die aq tngk,,,wish i could help,,,,pas2 ade klz math ptng 2,,,aq x leh nk jwb mne,,,tnsion!! ad msalah sket -.- ,,,,pas2 lpaz hbes klaz syameer pnjam mp4 aq,,,hadoi,,,pas2 g jmpe ayn,,,aq buad slah sket ngan die,, so mnx maaf,,,mmg lme r,,die kte x mrah,,,tp aq rse die mrah lg,,,so mnx maaf smpai kul 5,,,so blik office,,,pas2 mcj ngan ayn jap,,,well smpai stu je le,,,owh pas2 tdi mse rhat,,cg mail pnggl aq,,,ad la tnye sket...pas2 cg bgthu ad kes -.- cg kte ad sorng ni kutuk cg dlam FB,,, hadoi,,,ni aq gram ea,,,pas2 aq dngr mle atyn nadirah,,,ble aq tnye bkan,,,lg pon die baek,,aq thu die x wak g2,,,pas2 ble erin kbo nme lam FB orng 2 pe,,,hmmm,,,dah thu dah,,,cme kne buad further investigation,,,stakat ni aq rse aq srong je thu,,,esk aq ingt nk jmpe cg mail jap,,bncng sket,,insyallah,,kes ni akn slesai,,,siap le mg,,,,

Monday, 19 September 2011

puji

tdi pg mse hbes bce yasin,,,cg masiah tnye aq dri klaz mne,,,aq kte klaz generous...pas2 cg kte 'sdap awk ngaji' hahahaha,,,,time kasih cg...tp biar btol cg,,,sye ni,bkan nye bce sdap sngt tp bleh le bce,,,pas2 g le klaz mcm biase,,,pas2 mse SN,,,,mierah kne hmbt kluor makmal,,hahah sian die,,,ek pon bsing sngt,,,hri ni aq dpat glaran proffesor hahaha,,,nganjing plop...ala bse le,,,,orng bkal jdi prof,,,,pas2 g le smbhyng,,,lpas smbhyng tece febing wak pngumumn,,,ad lawtn lpaz pmr,,,huhu nok g,,,ke cameron highland,,,pas2 orng kbo esk azim nk msuk klaz aq,,,hadoi,,,mnde le setan 2 nk??? ish5,,,,pas2 lpas smbhyng g lpak kat dwan trbuke,,,syitoh tnye btol ke aq ngaji sdap,,,O.o,,,cg msiah bgthu bdop klaz die,,,hahaha,,,bleh doh jdi ustaz ea,,,,prof.ustaz farrith...hahaha trbaek,,,,,pas2 aq x dk klaz...so lpak kat skoloh smpai kul 5,,,pas2 bru blik,,,hmmm,,,so thats stry for today :),,,mlaz r nk tlis pnjng2...x de mood,,,so plz,,,aq mnx sngt5....jngn kcao aq utk smntara wktu ea...biar aq srng ek?? :)ble aq ok,,bru le tgor smule,,,aq rse dlam ksnyian je skrang,,,so jngn le ngajng aq ke,,bkor aq skrang,,,lao nkslamat,x yh tgor trus ngan aq

Sunday, 18 September 2011

tulang

tulang ni bnyk msuk dlam hdup aq :-/ snggh r,,,cnth nye,,, soket kat mlut aq trcbut,,,sbb 2 kdang2 aq x leh knyh,,,n kdang2 x leh ttup mlut,,,n sumtime mut aq bsor sebelah hahha

yng kdua ngan leher aq,,,ni sbb acccident dlu mse drjh 4,,, mak aq tbe2 brek mngjut,,,pas2 leher aq die mcm lkat,,,so asyik dongk ke ats je le ....hmmm..mlu r...mcm orng cacat je,,,hmmm

yng ke3,,,tlang blakng,,,tulang blakng aq die mcm herot skit,,,sbb 2 bongkok 2,,,mcm orng tue,,,ni sbb mse f2,,,aq angkt bnde mok aq sloh tnik,,,skrang,tlang blakang aq jdi camni,,,nseb baek x ptah,,lao x,arwah dah aq ea haha

yng ke4...lutut aq,,,yng ni biase je,,,cme aq x leh maen lme sngt doktor kte,,,limit aq cme 3/4 jam je,,,,lao lbeh,,,kneecap aq akn lnngr,,,n kaki aq x leh grak,,,ni blaku mse aq drjh 5,,,thun lpas,,,aq maen air lbeh dri 3 jam,so kaki aq x leh grak tbe2,,,dh le aq ad kat tmpt dlam,,hmm,,,smph aq x thu nk wak mnde,,,nseb baek mse 2 ombk mri,,,,tlak le aq ke tepi,,,pas2 mk aq kte ckup r 2,,sruh aq blik,,,so ayh aq kne dukung aq -.-...mcm bdok le plop...esk 2 bru bleh grak,,,hmmm

yng last skali,,,pinky jari kaki aq,,,yng ni aq pling bnci,,,jari kaki aq ptah disbbkan krap sngt trspk mja kat dpor,,,hadoi,,,doktor kte x leh wak ape,,kcuali ltak skru,,,X NOK AQ!!!,,,nnti aq nk pkai kasut x leh,,,pas2 nnti nmpk plik,,,x pasal jri kaki aq bsr...hmmm bnyk le kait ngan aq,,,so spe2 yng ad tlang 2,jge le ngan molek2 hahaha,,,ad ke orng x de tulang??? lao ad aq nk knal hahaha....

dj got us falling in love again

aq ske lgu ni,,,,,fave aq hahaha,,,try nak ltak lgu ni lam blog aq tp x jmpe code die :(

so aq blaja maen lgu ni,,,huhuhu tp bleh dah ,,,ats piano,,,tp right hand jele...yng left 2 kne reka le nnti huhu,,,,

berdarah

tdi pg x psal,,,mse gsok gigi,,bibir aq brdrah,,,mok aq kte kot2 sbb aq kne tmpr tdi -.-....yele aq ni ssh skit nok bngun,,,smpai kne tmpr...hri 2 ad skali kne smbh air,,,2 kje adk aq r -.-,,,,anyway,,pas2 mse geo aq g maen tumbk dingding kat blakang,,,anggp mcm drum le :P,,,sloh trtumbk paku ,,,huhu,,skit,,,wak derk aje sbb tngk darah x bnyk kluor,,so buad le keje,,pas2 haikal kte tngan aq brdrah,,,tngk2,,,hadoi,,nseb baek x kne bju,,,lao x ssh nnti nok smbhyng,,,pas2 g le bsuh,,,,

pas2 mse sn kan,,,kte dpat dah rsult tmbh nilai kte hahaha,,,78% siot!! sket lgi huhu,,,first time aq dpat tinggi gni,,,orng kte a doh pmr ea..hahaha insyallah,,,pas2 ptng 2 ad klaz sn,,,mle2 nk wak smpai kul 3.30,,last2 jdi smpai kul 4 huhu,,,aq pon g le office...ayh aq x dok,,,so blik jlan kki,,,slame 40 minites....huhu,,,blik 2 ,,,farah kte sume orng g kuantan,,,hadoi nok g kuantan x kbo aq ork??/ nk g gok -.-...so blik mkan,,,then mndi,,,,so aq nk tdo jap lao bleh,,,tp kne smbhyng dlu :) so adious amigo...

Saturday, 17 September 2011

berbeza

klao korng knal aq dri kck lg msti korng x prasan aq ni bnyk brubh,,,aq sndri pon x prsan,,,tp ble aq tngk blik gmbr lme aq,,,laen bnor O.o mmg bnyk r brboh,,,lao x cye tngk le gmbr 2 ni

seblom


slepas


laen kan?? huhu

antre bnde yng aq tngk bruboh
-rmbt,dlu rmbut blah tp skrang cacang naek ats haha
-spec laen
-mke,ad jnggut ngan misai dah
-gigi koho puteh/kning haha
bleh snyum doh,dlu x leh,ntah le npe
-bdan,,haha,dlu lg gmok aq tngk hahaha sihat :P

Friday, 16 September 2011

library

tdi g library,,,sje,lme x g library,,aq buad bi smpai hbes bku ltihan.....LBEH DRI  300 MKE SURT,,,hahaha hbes 2 x thu nk buad pe,,yng ddk sblah aq 2 tngh wak math,,,trliur rse nk wak hahaha,,,pas2 kluor,,g le kdai mkan 2,,bli air,,,pas2 tngk kat kdai ad bnde yng aq nok bli,,,huhu syukur nikmat romadhon hahaha,,,pas2 aq pon bli le,,mse nok g tman nmpk le afifah,,,die nmpk aq x?? O.o hrap2 x,,,so lpas hbes g blik kdai 2,,,bli 1 lg,,,pas2 jmpe atirah,,,,atirah yng maen trombone dlu,,,hadoi,,die nmpk ke x xthu,,,so ckap sket,,pas2 aq bla,,lpas 2 g masjid,,,smbhyng pas2 trus blik rmoh,,,tngk npe diam aje?? rpenye farah x shat,,,hdong die brdrah,, :(  aq tngk die ni asyik brdrah je,,,slap aq jugop,,,doktor dah psan jngn wak die tension,,aq slalu gdoh ngan die :( aq akn try le x nok gdoh ngan die doh,,,sdeh ble aq tngk die gni,,die dah le fobia skit ngan drah2 ea,,hmmm,,,mcm mne ek??

Thursday, 15 September 2011

a walk to remember

hahah dulu  mse aq bru2 kapel ngan atyn,,,aq slalu tngk crete ni,,,lme doh aq x tngk,,tbe2 hri ni kat astro ad,,huhu bez,,,mmg sdeh gop r crete die...ko sume tngk le jgp :))

KFC

dah blik doh dri KFC,,,hahaha bez...tdi kte orng nok mkn chicken chop tp dah hbes,,,pas2 nak mkan snack plate tp aym original ge ad,,,so mkan zinger burger je,,sdaap haha,,mle2 imran blik,,pas2 man bel,,las2 tnggl aq haikal ngan sema,,g le jlan,,,aq pon bli cap,,x jdi bli fon huhu,,dah r aq nok mndi lu,,,c ya

Wednesday, 14 September 2011

couple

hri 2 aq jmpe gmbr ni lam facebook,,,ad 2 orng psangn,,huhu,,yng prempuan comey gler,,,yng lki smart gop,,,cme aq x ske die dket,,,ntah le nape -.-


hmmm~~ sweet kan?? hmmm~~ :-/

MPK

tdi ad kem kat MPK...bez gop,,tp ad gok bsan,,so mcj ngan ayn le :P...pas2 lpas hbes 2 mnx tmpng ngan haikal nok g skoloh,,pas2 mok haikal sruh g makn lu,,so g le sk,,mkan2 jap,,g le blik smule kat skoloh,,,ingt ke ad klaz,,,rpenye x dok,,hmm,,, x pe le,, ari ahd le plop,,so pas2 blik,,tdi kan mse nok gsok gigi kan,,aq ltok ubat gigi kat ats brus gigi,,ble nok gsok 2 ubat doh hilang O.o...plik,,ad hntu ke??huhu,,,

tdi kan awk2 mak lagam buad bjop le,,,gram aq,,,so wadie ajk g lpas gram,,,hahah g le,,,hahaha,,,tnx bro,,laen kli aq plop blanje mg ek?? hahaha,,,kk le aq nok mndi jap,,nnti kne g bndr,,nok g KFC,,,haikal nok blanje,,yay!! pas2 aq nok cri fon bru sute,,,huhu,,,nok bli yng mroh2 je,,,hrap2 bleh jmpe,

Heppy annivasary

tdi adin ajk g mkan luor,,,plek gop,,ingt ke pe,,,rpe2nye annivasry die hahaha,,happy annivasry bro :) smoge mg dan zila kkal slame-lamenye :)

best!!!

pg tdi pg skoloh lwat sket sbb bngun lwat,,,huhu pnat,,,lpas 2 iwan mri,,,kte ad mnde important,,,die bwk kluor dri beg die,,,bear yng aq bg ke ayn,,O.o mcm mne ad ngan die?? iwan kte ayn trjtuh,,, :-/,,hmmm,,,kk le,,so aq ambk,,,lpas 2 g smbhyng,,lpas smyng 2 cg azri bri le tklimat sket,,,kte dlam 2 mnggu lg akn ad spotchek,,,rmbt aq dah pnjng huhu,,,kne g ptng,,,pas2 lpas hbes 2 g papan knyataan dkat ngan dwan za'ba... YES!!! nme aq ad dlam list nok g kem esk,,,haha akhernye bleh gok g kem,,,lpas2 mse sj kne g library,,cg bg test,,lpas bdok f1 msuk library,,aq pon try le tngk die ad x,,xde huhu,,klaz 1 ex,,,so bncng2 aq dpat 77% huhu gle2 drop,,pas2 blik klaz,,ingt tece febing x mri,,rpnye mri,,ksian tece,,,tece tngh migrain,,tp tece mri ke skolloh jgp,,aq akn try dpat a dlam pmr nnti,,,pas2 tece bg krtas tmbh nilai,,aq dpat 36/40 paper 1,,,hadoi,,drop jgp :-/... pas2 g le rhat...ad lg video 2,,,hmm...pas2 lpas rhat ad kem,,,aq msuk kmplan 1,,,haha trbaek,,lpas hbes 2 aq g tnds ngan ashe,,,tngk orng silat,,,haha bkan selat :P...bjop doe,,,huhu,,,lpas 2 g smbhyng,,,lpas smbhnyng kne ROGOL ngan 4 orng -.-...huhu aq kne cabul,,,pas2 sume orng ad klaz kcuali klaz aq,,sbb cg zainuddin x de,,so buad le revision sndri,,pas2 pnjm moto fir,,g jlan2 jap,,pas2 blik smule,,tngk blik bnd bkok,,g le msuk,,maen le lgu ats piano,,,pas2 g jamming,,ayn mri,,aq pon bg bear blik kat die :-/,,,lpas 2 lpak2 jap,,pas2 k.mida kbo mnde yng aq x nok dngr,,TIDAK!!!,,huhu,,,x pe le,,,tnx k.mida sbb bgthu,,aq lbeh hati2 kli ni :) pas2 abng zam ajr aq maen tom2,,,huhu nmpk sng,,tp ssh gle,,tp ok dah,,aq bleh maen cme part yng mcm DJ aq x jdi lg,,,so blik le lpas 2,,,pas2 jmpe ayh kat office,,haha ayh dah blik,,,pas2 blik rmoh,adk ajk jamming,, -.- orng x mkn lg dah ajk orng jamming,,hmm,,x pe r,lme gok aq x jmming ngan die,,so aq ambk guitr aq n die maen piano,,maen lgu david archuleta-crush,,,hahah sdap,,,pas2 g le mndi,solat n mkan,,,mkan ngan mok dpan TV,,tbe2 tubek kluor gmbr bhabi,,haha,,smbr nsi dri mlut aq hahaha,,,pas2 tlng ayh angkt beg dlam blik,,,so stkt ni smpai sni je le story,,nnti mlm ad lg kot haha,,yay yay!! esk bleh g kem,,n g bndr jap,,,hmm,,,aq pkir,,nok bli ke x fonn bru,,ntah le huhu

Tuesday, 13 September 2011

couple

zaman skarang ramai doh orng kapel..majority rmai bdok klas aq doh kapel

fiey + faeeze = aeze
yana + haziq = hana
mizah + wafi = mifi
teha + hazim = fazim
atyn + isma = asma
zierah + apiz = fizi
hatim + ???? = ???
mierah + aizudin = ayra
wawa + ???=???
nani + danial = nanial
sarah + pe ntah nme die,,dah lpe dah haha = ???
imran + natasha = isha
haikal + ayuni = hayu
syameer + umi = sumi
afiq + ainon = finon
aq + ayn = farin :)
tdi pg,,mse bm,,cg sha msuk,,,huhu aq ungt die nok bg soalan,,pas2 isma kte bkan soalan,praturan2 PMR,,O.o,,wow,,trkjut aq,,nok bce pon doh dbor,,,huhu,,,pas2 klaz ptng mcm bse,,cg saba hri ni,,x sngke cg x mrah ngan aq arini,,huhu time kaseh cg,,,cg bg blik awl,,pas2 aq g ambk knci blik bnd,,,bkok blik bnd n trus jammin,,,pas2 nunu mri ke aq,,die kbo ayn tnggl psanan,,,hadoi,aq tnye le mne ayn,,die kte blik doh,,,hmmm,,, makin hri aq tngk mkin 2 aq mcm rngang ngan die...npe ek??? aq wak sloh ke?? ke psal sbb aq nok dkat PMR doh?? hmm ntah le,,,so mse aq nok blik 2,,tngk2 ayn ad,,,so ckap le sket ngan die :) tp x lme sbb aq kne blik doh,,,so mse blik 2 aq jmpe mifzal,,,hahaha,,fz die skrang mcm kawasaki ninja je aq tngk,,,bjop doe die moodified,,,aq mmg respect mg r,mifzal,,pas2 aq blik le,,pas2 mok aq tnye,aq wak sloh mnde arini?? bsenye lao mok aq kte g2,msti ad yng x btol ni,,,tngok2 btol,,,die tnye spe telepon,,aq kte mifzal,,pas2 mok aq kte doh npe ad ain??aq kte 2 awek mifzal,,dlam contact aq,aq ltk mifzal ain,,,then mok kte oww -.-''' nseb baek,,,,pas2 g le mndi pas2 ngaji jap,,lpas nganji 2 maen guitr jap,,hahaha,,,dah r,,aq nok get ready utk mkan mlam,,,c ya...

Monday, 12 September 2011

aq x nok bnde2 yng aq bg 2,,mg smpan jele,,,aq jnis x ambk blik bnde,,,nnti bruk siku,,,mg x nok maafkan aq sdoh le,,,pnat doh aq mnx maaf ngan mg tp mg yng smbong x nok maafkan aq,,,dri thun lpas lg mg x tgor ngan aq,,,bkan mse aq rpat ngan ayn je,,aq rpat ngan die sbb die slalu ad mse ngan aq wlaopon mse 2 kmi kwn,,mg hdop mg,mg pkir psal alia je,,,orng laen x doh,,mg cri le pkwe laen,,,snang,,die pon akn pham prasaan aq,,,sdoh r,,mlai skrang,mg nok ktuk psal aq mg ktuk le,,aq x nok ad sngkt dlam hal ni,,anngp le kte ni mcm x knal dah.. lao mg msih nok brdndam ngan aq,ske aty mg r,,aq cme nok kbo aq x smpan mnde2 doh dri mg,,,sme yng aq nok crete aq crete doh ,,so aq chow lu,,,

malunye!! -.-

pg tdi exam sn,,ok r,,x ssh mne pon,,lpas 2g le kantin rhat,,pas2 tbe2 nmpk screen htam,,aq ingt blik kte2 cg aziz,,sial!!,,pg le mkan,,,pas2 tngk btol2 ad,,,hahaha,,,so kte 20 orng mlu le huhu,,,pas2 msuk bngkel,,,pas2 blik klaz sbb ad paper laen plop....lpaz 2 mcm bse le klaz ptng,,cg lpaz awl,,so pg le tnggu blik bnd bkok,,lpak ngan peha,adah n piqah,,,ckap2 sket,,pas2 blik bkok,,aq ngan fir pg le jam jap,, pas2 naufal kbo yng atyn kbo jngn nok cbr ksabaran die,,,hmmm,,,mmg aq x nok sbor ksabran mg,,aq plik r,,,slame ni aq kpel ngan orng laen ok je,,ptz pas2 bleh kwn lg,,,bkan nok kte aq sorng,,gng aq pon rmai g2 gop,,,bkpe mg kne smpai bnci aq??? mnde sloh aq ke mg??? cbe kbo gop...mne thu kte bleh settle ni once n for all...dah r,,aq x dok mood r,,,siez r,,,time kseh bnyk or sbb spoil mood aq arini,,,time kseh bnyok2..

Sunday, 11 September 2011

so skrang ni slah aq r ni?? hmmm,,,xpe aq trime je le,,,okok,,kte ptz sbb sloh aq kan??an?an?? puas aty?? tpi aq cme nok kbo mg beberape things je,,,aq ingt x nok kbo,,juz nok smpan je,,tp rse aq x than,,,ok first yng aq tngk,mse kte start2 kapel,mg x bri prhatian doh ke aq,,mg mcm wak derk aje,,mg kte mg stdy,,ble aq tnye sarah,,die kte mg x stdy pon,,tngh sbuk galok ngan fon,,mg mcm syng aq jdi adeq angkt mg dri pkwe mg,,snggh r,,mg x cye mg tnye le atyn rosli...kk 2 yng prtame,,yng ke due,, kte ptz sbb mg mcm x care dog ke aq,,,sjak alia jdi adeq angkt mg,,mg mmg x cre doh ke aq,,stiap kli mri bnd,juz sbb nok jmpe die,,skit tao,, mg msti thu kan mcm mne rse,,,sbb aq thu aq pon pnh wak mg skit,,n im srry,,yng ke3,,aq juz nok kbo yng aq sng mg gle2 dlu,,ats mg la nok cye ke x,,klao aq x syng mg,aq x mnx doh kpel mse kte ptz mse cti 2 mnggu,,aq siap mnx tlng atyn nisah lgi,,,mg ingt x mse bnd camp?? mse 2 mg dmam,,,aq rsau gle ke mg,,aq siap g le bli pnadol sume2 ke mg kan,,, pas2 mlm 2,mse kte blath sme,,aq eppy sngt3,,kte due orng je mse 2,,pas2,mg kne g ke alia jgp,,mg ni mcm syng die sngt3,,n onemore thing,, alia nngis,disbbkan mg n ayn,,yng ni aq ckap btol,aq x sokong spe2 pon skrang ea,,mg yng sloh sbb rpat sngt ngan ayn...yng 2 je aq nok kbo..aq x nok gdoh ngan mg,,siez r,,n yng hntr mcj blue 2 bkan aq,,,gng2 aq,,aq nok kbo kkg mg x cye plop,,mg tnye r tiara,,die thu kot,,, mse tiara kbo aq yng mg doh ad lki laen,,aq rse lga sngt3,,smph r,,aq x nok gdoh r ngan mg,,kte due2 nok ddki exam pnting thun ni,,mg lg pnting,,exam mg akn ttpkan hdop mg,,so sbgai orng yng pnah kapel ngan mg,,aq nok mg brjye,,dah r ckup r,,aq hrap mg bleh maafkan aq,,mg kte mg nok maafkan aq pon mybe ambl mse 2 thun,,x pe r,,aq tnggu,,salam...

brigad!!

hri ni ad preksa,,mmg pe bhabi r soaln,,,mle2 mt1,,mt 2,,,mse sj x bez,,mle2 gni,,haikal krtas de jtoh kat luor tngkap,,so mse orng sume bz 2,aq mnx le jwpan dri wawa,,cg pon sdar,, cg kte 'farrith,baek awk tkar krts trus' O.o huhu brigad g2 je huhu,,,so stop tru dah,,pas2 mse blik 2 aq mcm biase le,blik ke office ayh,tngk2 paksu x dok stu,,so blik le skoloh,,lpas 30 minite g2,aq g le office smule,tngok x de orng gop,,hmmm,so take decission utk blik jlan kaki,,ingt ke dkat,,jaoh jgp,,dkat 40 minite gop nk ke smpai ke rmoh aq ea huhu,,blik 2 trus mkan,,n then online jap,,chatting ngan ayn :) n then stop sbb nok stdy jap,,esk preksa sn plop,,hadoi,,another one of my weakness huhu..

Saturday, 10 September 2011

braye kat kg besut

tdi pg ad klaz sejarah,,bez gop,,ad smngt le plop nok exam,,pas2 imran blik ngan aq sbb ptng 2 kte orng nok g rye rmoh teacher,,,orng yng trlibt,aq,meran,sema,44,man bel,syameer,mierah,wawa,zierah,tintin,yayan n teha,,mle2 g rye rmoh teacher,,pas2 g rye rmoh aq,,bez gop,,, photo lao nok tngk ad kat FB kk le mlaz r nok taip2 pnjng2,,lteh ek pon huhu..

Friday, 9 September 2011

g kuantan

pg tdi pg kuantan sbb adk x shat,,so brtolak le awl,,smpai 2,aq jmpe le sorng baby,,huhu,,comey gler,,pas2 mse 2 nok dkat smayang,,so aq ngan paksu g le cri masjid,,pas2 dlam krete 2,,pak su tbe2 nyanyi lgu westlife,ihave a dream,,aq bru tringt,,mse aq drjah 3,,aq msuk pprtndngn nyani,,aq nyanyi lgu ni,,haha,,dpat no 2,,tp yng pnting lg,,ibu(teacher ros a.k.a ibu ayn) pnah sruh aq nyanyi lgu ni kat die,,,haha kosek snggh,,pas2 g le smbhyng,,lpas 2 g ambk mok ngan adk kat hospital,,pas2 kte g lunch n pg ke ECmall,,aq g le bli tket wyang,,,pas2 kte orng lpak kat food court,,lpas 2 trus msuk cinema,,tngk cte hntu bonceng,,haha,smph lwak gle,,bez sngt,pas2 kte orng blik,,sblom blik rmoh,g briani bistro,,bli roti canai,,utk dinner,,pas2 blik trus mkan lalu online smbl maen guitar,,haha the end,,,so aq pon x thu nok cte pe doh so adios amigo..

Thursday, 8 September 2011

jlan2

pg tdi aq bngun awl sket,,sbb kne tlng mak pndhkan brang dlam van hospital,,,ble smpai 2,aq tlng le abng 2 angkt brang2 mee udang,,lpaz hbes 2 mak g le krja,,,lpas hbes sume aq get ready nak g office,,mse kat office 2 aq maen lappy pak su je le,,,tbe2,,ntah camne aq bleh jmpe blog ex aq -.-,,,aq bce le skit,,ad gok kait ngan aq,,,hmmm,,,so aq tlis le kat chatbox,,nak mnx maaf,,pas2 aq dngr orng bri salam kat luor,,bukok pntu tngok2 meran,,hahaha,,aq lpe,,die ajk g bndr,,so mnx permission,,pas2 g le cp,,mle2 aq g ke celcom centre,,nak g renew sim aq,,die kte x leh lg sbb line bz,,so g le jlan2 jap,,msuk cp,,,pas2 meran tngh mcj ngan sema,,aq sruh le die ajk sema,,ajk pas2 jmpe kat kasa limbong,,aq x mkan lg mse 2,,so 2 orng 2 tman le aq mkan kat slera limbong,,aq crete le ke meran ngan sema yng aq pnah wak date ngan ex aq kat sni,,,hahaha,,lwak blik ble aq fikir smule,,pas2 aq mkan le nsi aym,,,yng 2 orng 2 dah mkn,,so smbng smbl mkan,,pas2 aq nmpk mat nipek lalu,,tp die x nmpk aq,,so lpas hbes mkan 2 sema kte tintin ad kat KFC,,so pg le,,mse otw kte jmpe t,norhafizah,,huhu,,pas2 kne mroh,,pas2 g le KFC,,jmpe le izyan,wawa,tintin,ngan teha,,,so smbng2 sket pas2 g kluor ke kdai ksut you,,,sema nok bli sandal,,pas2 g naik ats cp,,,die bli sandal lee cooper wrne klabu hijau,,smart gok,,pas2 lpas bli 2 die blik,,pas2 aq ngan meran blik ke office,,pas2 pak su hntr kte orng blik ke rmoh aq,,n then pg ke rmoh haikal,,,lpas 2 kte 4 orng g le rye rmoh orng laen,,,haziq,ashe,,n cg azri,,haha,,trkjut x?? haha,,,,pas2 sema ngan meran nok g rye rmoh tintin,,aq ngan haikal nok blik rmoh,,so tmpng le rmoh haikal jap,,pas2 blik,,otw blik 2 snggh celcom jap,,bleh renew,,alhamdulillah,,,bleh gop akhernye pas2 blik le rmoh,,pas2 aq online jap,,shazreen die approve aq,,aq tngk le profile pic die,,pergh,,gmbr die ngan awek die,,,mmg kejut gle r aq tngk,,mcm x dok adb je pgng sni,,pgng stu,,ish3...pas2 aq bce le blog ex aq,,,-.- aq ingt die nok maafkan aq,,rpenye trblik,,, pas2 die kte die mroh ngan 2 orng,,aq ngan ayn,,yng mroh ke aq x pe r,,logik gok..ni mroh ke ayn,,die kbo sbb ayn pnoh wak chubby nngis,, mnatng BAHANG BURIT MOK R!!! sbb die jgp chubby nngis,die nok slohkan ayn,,nie yng wak aq gram,,bse chubby x sdor ke dri,,,aq ptz ngan die pon sbb chubby gop,,rpat sngt ngan ex aq,,snpai ex aq x dok mse nok luang kan mse ngan aq,,,nseb baek aq ptz gop,,skrang aq dpat ayn,,mkin heppy hdup aq,,,cntohnye rsult aq mningkat,,,dri 2a ke 4a,,,aq dpat guitar bru,,haha ,,,mcm2 r,,,pas2 sbb ayn jgp le aq bleh bruboh,,,aq mmg syng gle r ke ayn,,,,die luang gop mse ngan aq,,,cnthnye mse aq bru2 kpel ngan die,,brape kli aq wak date ngan die,,bleh kte kan hri2 r,,mse blan pose je stop sbb mok die x ksi blik lwat,,,skrang pon jmpe sket2 je sbb aq nok PMR x lme lg,,,so,ayn mmg jaoh lbeh baek r bnding ngan ex aq 2,,,dmi ayn aq snggp mti,,,snggh r,,,spe2 x puas aty ngan die,,mri face ngan aq dlu,,hmmm,,,puas aq lpas gram ea,,,ad mroh sket lg ni hahah,,kk le nok rhat jap,,,pnat,,,sempot,,huhuhu,,,

Wednesday, 7 September 2011

x thu nak ltok tpik pe -.-'''

hahaha,,,out of idea dah,,,hmm,,,smalam kan,,,kte kan,,,hehe,,kkte jmpe ngan ayn,,,hadoi,lme gle aq x jmpe die,,ngan fon aq hlang,lg le aq rndu kat die,,,huhu,,smalam aida sruh aq tngk mja seroq,,aq g le tngok,,hmm,,mcm2 seroq tlis,,ksian blik ke aida,,hmm,,pas2 aq trun le,,pokgad mse 2 nok knci pgr kat tngge doh,,mse 2 ayn ngn gng2 die ad kat ats lg,,aq tgor le pokgad 2,,,DIE WAK DEK JE!!! haha,,,ksian ayn kne knci,,,so aq ngan iwan g le pnggl pokgad 2,,,nseb baek die bkok jgp haha,,,lpas2 blik,,, pas2 pg tdi aq bngn kol 4.15a.m. huhu,,,x leh tdo pnye psal,,,so aq g le online jap,,,lpas 2 stdy sket,,,pergh,,mmg stdy 2 msuk lalu dlam otok,,,tmbh ngan subjek fave aq,,,lpas 2 g get ready,,,sblom g skoloh,smpat lg gcoh ngan farah,,haha,,,so g skoloh mcm biase je,,,pas2 kol4 g blik bnd jap,,nok tngok ayn ad ke x...x dok,,huhu,,,so blik le,,,lpak kat office ayh,,,tnggu mok ambk sbb ayh g miri n pak su g msuk plan,,so smbl tnggu 2 chatting ngan aida,,,pas2 trus blik hehehe,,,esk ad jmuan rye kat skoloh,,imran ngan sema mmg x nok g doh,,,aq pon x g kotsbb bnyk kje kne buad,,,kne g renew sim le,g tlng paksu beki meter le,pas2 sasya nok mri rye rmoh,,,haha,,doh brape lme doh aq x jmpe die,,dkat 6 thun gop,,,haha,,,kk le chow,,aq nok mndi lu,,bru blik skoloh ea,,huhu,,

Monday, 5 September 2011

hilang -.-

bhabi r,,,fon aq hilang,,mnde le dosa aq smpai fonaq hlang?? hmm,,spe le cri fon aq?? mnusia ke bnatng?? hmm,x leh aq nok mcj ngan ayn,,ni mroh ea!! wei,,orng nok dkat pmr doh,,bleh nok cri bnde orng?? hmmm,,,hbes aq kne renew sim card,,mlaz rse,,tp lao x renew tkot jdi msalah,,aq ingt nok buat x pax bru je,,tp orng kte rugi lao buat,,hmm x pe r,,aq stick pada u pad je le,,,anyway lao spe2 thu tntng fon aq,tlng le kabo ek,,,aq mmg gle2 prlukan fon huhu..

Sunday, 4 September 2011

malaz le -.-

em,,,aq thu yng aq thu aq kte nok post tntng rye aq tpi aq mlaz hehe srry,,lg pon nok dkat pmr dah,,kne stdy dah,,so evry body,,,srry ek,,,laen kli je le,,n mngkin aq x post ape2 kot beberape mnggu ni sbb nak pmr dah,,ko sume tlng r doa bg aq dpat straight a ek?? bleh aq kkal kat skoloh ni lg..huhu,,kk le chow..

Thursday, 1 September 2011

25th august

pgi 2 sahur kat hotel,,dpat free buffet,,mse nok g 2 ad 2 jlan,,stu tulis vegetarian corner,stu lgi tulis non vegetarian corner,,pgi2 2 kne bkor doh huhu,,aq x mkan mne mse 2,,,so juz mnum,,aq mnum 5 glaz susu,,pergh..mmg sdaap,,mak aq kte aq x slere mkan sbb xde sayur -.-'',,hmm,,pas2 msuk blik smule,,smbung blik tdo,,lpas 2 bngun,aq mndi dlu,,sjuk gle bhabi,,pas2 kte pg le ke counter tket,,ayh kte maen outdoor arini,,yay!!! pas2 mok g bli souvenir ngan adk ngan k.na,,aq pg toilet,,pas2 g le jlan2 jap ,,jmpe le kdai cincin,,aq jmpe cincin wrne htam,,rm5 je,,aq pon bli le,,,lpas 2 jmpe ngan ayh blik,,g tagging pas2 trus ke outdoor,,mle2 g rmah han2,,x tkot pon -.-,,pas2 g maen spining swing,,gle bhabi laju,,pning aq,,nseb baek x mntah,,,pas2 naek sky high,,mse mle2 naek xde ape,,tpi ble die trun..pergh..sram gler,,kaki aq sjuk,,,mg sume byang r mse jtoh,,punggung aq x sntoh seat pon,,,pergh mmg tkot r,,pas2 g naek roller coster,aq ddk sblah orng hindustan,,smart gok,,kloh shah rukh khan,,pas2 aq buat kawan le ngan die,,pas2 aq ajk m.ban ngan k.na g maen go kart,,dieorng x nok,,so aq g le sorng,,haha bez,,lmbe2 dpat no 4..haha top 5,ok r 2 sbb ni first time aq,,pas2 hjan..aq pon cpat2 lri ke tourist lounge,,ayh aq kte baek blik sbb dah hjan,,lao dah start hujan,prmainan sume akn tutup,,so blik je le,,again aq naek ngan m.ban,,mok aq x bg tdor,,die sruh tngok jlan sme,,tpi aq tdor gok,,g le bkok pose kat the ship,,haha,,bez chicken chop die,,pas2 nmpak dato' ibrahim stu,,security keliling pnggng haha,,pas2 lpas mkan br tolak le g ke rmah c.tubi,,huhu rndu,,rndu kat anak die,,haha,,tp aq x ckap mne sbb ngantok,so aq pon tdor jele hehe..

24th august

pgi 2 aq x pg skoloh..lpaz shur trus g ke kuantan,,,nak g ambk k.na...pgi pkul 6..bas smpai pkul 8 -.- binawel!! lpaz 2 br tolak la blik rmoh..sblom blik singgh office jap..m.ban nok ambk bnde sket..lpas 2 sruh k.na drive..huhu..aq nok drive gok tpi x de lsen...so ble smpai rmah,maen le guitar jap..lpaz 2 brtolak ke gnting mle2 pattnye k.na naek ngan m.ban..tpi farah nok naek ngan k.na,,so aq naek ngan m.ban..haha bez,,snang sket aq nok mcj ngan die,,mse otw ayoh aq tlepon,,hadoi..aq lpe nok bwk stand kamera..kne mroh doh stu..pas2 mok aq kol aq plop..lpe nok bwk songkok -.-''' huhu mmg kne tiao r..lpas smpai le gnting smpah..ayh ngan mok ad kat stu,,aq x brani kluor krete,,juz tngok dri jauh,,so trus brtlak ke first world hotel..smpai stu,mmg aq trkejut r,lobby die mcm stesen krete api,,pas2 ad badut ni nok jual askrim..orng tngoh pose le wei -.-,nnti gua ksi gua punya askrim..so msuk blik,,ltak beg lake..pas2 ayh kte x yoh maen le arini,kte g tngkp gmbor,aq pjuk le ayh aq,nseb baek bleh ,,haha,tpi maen indoor je..hmm,,ok le,,so mse nok bke pose 2,kte bkok kat kdai nsi kndr,,ayh aq kte mkanan sni mmg mhal,so aq ingt nok ambk sayur jele,aq ingt mroh sket,tuptup.aq punyele pling mahal,,aq mkan nsi ngan 6 jnis sayur,rm 25,bhabi,yng laen ambk ayam dpat rm 10.aq mkan syor je dah rm 25,,mmg suil r,,sjok dri 2 aq dpat glaran vegetarian,,pahceroh kne bkor,huhu,,x pe le aq redo,,so g le maen lgi,,pas2 dpat sms dri ayh aq,sruh jmpe kat starbuck,,g le,,smpai stu je aq rmbat cappucino,,pas2 k.na ajk g bli buurger,,mle2 g baskin robin,,farah nak bli askrim,die bli stu dpat free 1 skop sbb die pkai bju wrne pink,,pas2 g KFC,,k.na nok g bli cheesywedges,,pas2 g mc donald,,bli le burger 1,,pas2 g blik ke starbuck,,pas2 ayh ajk blik ke bilik,,sblom tdo 2 aq mkan le burger 2,,lpas2 aq tdor le,,nyeyak gle..aq nok post gmbr,,tpi x leh sbb aq ad kat cc skrang ea,,usb cable x bwk huhu..

Tuesday, 23 August 2011

missing u damn infinity :(

each day past by,my heart gets more and more hurt and weaker...... its like my light is fading away...its like im falling deeper and deeper into the darkness... theres only one cure for this..and its you~~ miss u damn much untill i cant explain it..i want 2 see your face one more time b4 im going back..but its to late...wish you were here..no one can replace you in my life~~

your one and only

farrith


like you said before~~
bcuz of this,we meet~~
music,you and me~~


ucapan

ok..em aq akn blik rye awl sket so x leh nak update nnti..mle2 aq akn g ke genting..pas2 KL..lpas2 taipin..and then pinang n last kli kedah...so nok ucap bbrape ptah ucapan le sblom aq pg..

kpda sume orng

korng sume,aq nok mnx maaf jike aq ad wak sloh ngan mg sume,n aq rse mmg aq ad wak sloh pon -.-' tpi korng tlng le maafkan aq ek,awok2 form 3 jngan lupe,bkok skoloh kte ad exam top-up,so cuti,cuti gop,stdy,stdy gop..jngn le smpai raye x ingt dunia..n enjoy le holiday korng ek..jngn le pntngkan dri sndri..luangkan le mse sket ngan family 2.. n nok kbo ke sume bdok form 3..nnti blan 12 sblom kte dpat rsult,skoloh nok wak klaz tmbhan bio...so..aq mmg cdang nok ponteng doh..aq x thu le korng camne.. n kpda spe2 yng ad orng special in their life,jngn le lupe nok ucap hri rye kat die... k once again SELAMAT HARI RAYA!!

kpda ain

em...sye nok mnx maaf ngan awk sbb xleh ikt awk g fatisha,sye mmg nak pg,snggh r,tpi ,sye kne utamakan family dlu,n sye nok mnx maaf ngan awk jika sye buad awk sdeh,sakit,and etc..hrap awk dpat maafkan sye ek~n klao ad papew ke,mcj le sye,sye pon rndu kat awk lao kte x mcj lame,buad le kuih rye,bleh sye rse awk msak skali :) haha,gura jer, any way,love u n miss u damn much~~~~~~ i <3 u than my life~~happy annivasary 27/8/11~~

kpda aida ngan seroq

ha yng ni yng aq nak post sngt..mle2 aq nok mnx maaf lao aq buad sloh ngan mg 2 orng(aq rse mmg aq wak sloh pon -.-')and korng 2 baek2 la ek..aq dngr ko 2 orng dah baek dah..alhamdulillah... sdoh2 la 2 ek..aq nsihat ni pon sbb aq syng mg 2orng..seroq,mg g la fatisha ngan aida 2 ek..sian die..n happy annivasary mg 2 orng :P

kk le aq hrap korng sume akn hepy mse hari raye ea..aq x kan postblog slame 2 mnggu kot,ntah le,,, ko sume doa le bgi aq slamat pg dan plang ek..ok gua chow dlu..salam n SELAMAT HARI RAYA!!!!

kelas aq

hmm...x thu le nok post ape,mseh lgi pkir camne nok wak part 8haha so rse crete tntng klaz aq r..stakat ni,klaz ni la pling bez..lwak..klaz kmi digelar zoo gen sbb ad bnyak haiwan :P mmg sdaap r klaz ni sbb pkat2 bleh bkor contoh :P

fiey = koyagram
liyana = pinguin
norlida = pendek
athirah = sohok,adk merang,pampers,bibir htam,hitam,vasaline
izyan = semok,binjai
teha = paya,binjai,hassan
fatin = gemuk,rosli dhobi
zirah = mat rawr
hatim = ketupat,undertaker
aina = silat
mierah = bedok,belalang,rahim,sila
wawa = empari,pari,cicok
sarah = sai
tiara = pendek
merang = maroon,sohok,sutun,berenjut
haikal = linge,taiko,gajah,capang
irfan = papa',itik,ibok
syameer= monyet,cabang,
isma=dsun nyior
afiq = man belon
aq = aq x dok haha :P

berjaye

haha aq brjye maen lgu somethin bout love by davic archuleta,bez gok..hmm.. aq x de idea dah nok maen lgu ape... tlng bgi aq idea..lao ad idea tolong comment ek..tnx..

part 7: i gave her something

mse ni kte 2 dah rpat dah..1 hri tu aq,ain,nia n seroq g le library..sje g wak double date skali :P..pas2 mse nok blik 2 aq nmpk le yng seroq bgi necklace ke nia..hmm..maybe aq pon patt wak g2..so esk 2 aq g cp sorng2..huhu..aq ingt nok ajk seroq tpi tkot die bsan ngan aq ke..so aq g le sorng..jmpe kdai cincin yng nia kbo 2..so plih cincin..confuse nok bli yng mne 1..so akak 2 recomend le spasang cincin ke aq..aq tngok pon ok..so bli le..hbes 2  aq blik le rmah..mse smpai kat rmah 2,seroq kol..die mroh sbb x ajk die..haha..srry r bro..mne le aq nok thu mg nok g..so esk 2 aq ajk ain jmpe..lpas hbes skoloh ptng 2 tnggu kat wakaf le mcm biase..pas2 geng2 die mri..ckap2 le sket..aq pon naek le klaz 2 bri ...x lme 2,die mri,aq pon mcm ikt2 je die..pas2 mse ddk 2 aq bwk kluor le cincin 2..aq tnye le ready x nok officially couple..die kte lme doh kte official :) so bgi le cincin 2 kat die..haha..skrang kte ad bnde yng nmpk sme..so orng akn thu yng kte ni kapel :P